Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım sergi6666 hazır el atmışken Alarm için radyo prg yazarmısın.

Sabah kalkarken std alarm yerine raadyo çalsa iyi olmazmı
  • Merhaba, bende telefonumu öncelikle tüm forumu okumaya çalıştıktan sonra 2 gün kadar önce aldım. Genel gidişattan memnun sayılırım, ancak bazı aşmam gereken problemler var.
    Örneğin, wifi ile bir yere bağlanamıyorum. radyoda kulaklık takılı olmasına rağmen çalmıyor.
    Telefona donut 1.6 yükledim, marketli versiyona geçmek istiyorum ancak fabrika ayarlarına döndüğümde hafızaya kaydettiğim telefonlar gideceğinden dönemiyorum ..
    telefon listesini yedekleme yada sd karta yükleme gibi bir şansımız varmı?
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • biraz daha araştırınca contaktları yedekleyebileceğim bir ap. buldum birazdan yükleyip deneyeceğim, çözemezsem tekrar sorarım :)
    yedekten sonra da marketli versiyonu yükleyeceğim. wifi ve radyo problemlerim de çözülür umarım.

Bu arada, gençsel servisleri hakkında sorular sorulmuş, telefonu alıp simleri taktığımda sim 1 i görmüyordu cihaz. servisi aradım, telefonu getirin dediler. Ankara servisine götürdüm, gayet ilgili bir şekilde davrandılar, simleri gözümün önünde ekstra hiçbirşey yapmadan benim taktığım gibi taktılar, telefon her iki simi de gördü. oraya kadar gittiğime mi yanayım, sorunsuz bir şekilde çözüldüğüne mi sevineyim bilmiyorum :) ama servisleri hakkındaki genel fikrim olumlu.
    selamlar.
  • Bayağı bir zamandır kullanıyorum (5 ay) donut 1.6 yüklü ama son zamanlarda alarmın bazen çalmadığını görüyorum.Hatta bazen de sabah telefonun saatinin geri kaldığı da oluyor.Kapatıp açınca düzeliyor.Böyle sorunlarla karşılaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 25 Ocak 2010; 12:59:12 >
  • evet çalmıyor... onun yüzünden sınavı kaçırdım ve kırdım telefonu... şarjı azken çalmaya başlayınca şarj uyarısıyla çalar saat uyarısı çakışıyor ve susuyor daha sen duymana fırsat kalmadan... şimdi servisin yolunu bekliyorum...
    quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Bayağı bir zamandır kullanıyorum (5 ay) donut 1.6 yüklü ama son zamanlarda alarmın bazen çalmadığını görüyorum.Hatta bazen de sabah telefonun saatinin geri kaldığı da oluyor.Kapatıp açınca düzeliyor.Böyle sorunlarla karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Bayağı bir zamandır kullanıyorum (5 ay) donut 1.6 yüklü ama son zamanlarda alarmın bazen çalmadığını görüyorum.Hatta bazen de sabah telefonun saatinin geri kaldığı da oluyor.Kapatıp açınca düzeliyor.Böyle sorunlarla karşılaşan var mı?

Alarmın çalması için Alarm programının arka planda çalışıyor olması lazım. Task manager gibi bir program kullanıyosan otomatik kapatıyo olabilir mi yada bildirimlerden kapatıyo olabilirsin. Advanced Task Manager kullanıyosan Alarm'ı Exclude Listesine alabilirsin. Tabi şarj ile alakalı ise bilemem ama bu arada şunu söyliyim telefonun şarjı 4 güne dayandı. Tabi artık daha az kurcalıyorum ondan da kaynaklanıyo ama daha ne olsun. 100 saati gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: eway

Alarmın çalması için Alarm programının arka planda çalışıyor olması lazım. Task manager gibi bir program kullanıyosan otomatik kapatıyo olabilir mi yada bildirimlerden kapatıyo olabilirsin. Advanced Task Manager kullanıyosan Alarm'ı Exclude Listesine alabilirsin. Tabi şarj ile alakalı ise bilemem ama bu arada şunu söyliyim telefonun şarjı 4 güne dayandı. Tabi artık daha az kurcalıyorum ondan da kaynaklanıyo ama daha ne olsun. 100 saati gördüm

Evet aynen dediğin gibiymiş, task manager olayı... Denedim.Teşekkürler.
  • forumda ses yok heralde herkes benim gibi nexus one bekleme kararı aldı..
  • Arkadaşlar

Radyoyu alarm olarak ayarlama programı ile
    Hat 2 ile görüşüyorken Hat 1 den gelen aramaya Meşul tonu verme yapabilen varmı?
  • task manager olayı aynen dediginiz gibi.. ilk başlarda bende işe hep geç kalıyordum.. sonradan kurcalaa kurcalaya bende keşvetmiştim..

bende de bir sorun var..

telefonla konuşurken karşı taraf kendi sesini duydugu için rahatsız oluyordu.. fakat bunu da kkonuşma esnasında yandaki ses seviyesini oynayarak çözdüm (tabi bu sefer de ben az duyuyorum ama idare edicez artık)

bu arada yaklaşık 1 aydır telefon bende.. fakat daha 2. sim kartına sim takmadım :D lazım oldugu zaman çalışmassa ne yaparım bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_esat -- 27 Ocak 2010; 22:56:28 >

• Güzel bir resim galerisi uygulaması, herkese tavsiye ederim ı-phone tarzı fotoğraflar arası geçiş yapabiliyorsunuz,

Uygulama indirme linki

http://www.upload.tc/download/11368/photo-burst-1.2.0.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkprl -- 28 Ocak 2010; 17:04:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sergi6666

ben yapilan marketli yazilima guvenmiyorum onun icin kendi updatimi kendim yaptim 1-2 gun sonra guncelleme paketi verecegim general mobilein fw si icin.birde yeni radio programi yaziyorum :D

kardeş dört gözle bekliyoruz
  • 1-Gprs ve Wifi Monitor

2- Telefon görüşme Programına İhtiyacımız bulunmakta yardımcı olursanız memnun oluruz
  • bence markete gerek cok da yok. markette ne cıkarsa kısa bi sure içinde crack lisi çıkıo. türk milleti market çıksa marketten parayla uygulama indirirler mi onu dabilmiyorum

neyse mesela burada abartmıorum en az 2000 tane paralı parasız uygulama var. e markette zaten hepi topu kac tane adam gibi uygulama var ki. hello world leri cıkarınca 2000 tane kalmıo bile

http://forum.androidturkiye.net/viewforum.php?f=30&sid=b6e035753cbcaaba6d018a8cdf781f00
  • Telefonu istanbulda alabileceğim yer biliyormusunuz bulamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hisbilisim

Telefonu istanbulda alabileceğim yer biliyormusunuz bulamıyorum...

2 GÜN ÖNCE KARDEŞİM CEVAHİRDEN ALDI,ORTAKÖY TEKNOSA DADA MEVCUT HERHANGİ BİR TEKNOSA ŞUBESİNDEN STOK DURUMU SORGULAYABİLİYORSUNUZ.
  • arkadaslar ben bu telefondan almak istiyorum ama benım anlamadıgım neden sadece teknosada satılıyor olması forumdan okudugum kadarı ile sorunları olan bi telefon gibi görunuyor acaba diyorum ötekı firmalar bu yuzdenmı satmak istemiyor bu telefonu ben bu telefonu alırsam sorun yasarmıyım alabilecegim cift hatli en iyi ve fiyatı en uygun telefon bu bana net bi sekılde al yada alma diyebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 30 Ocak 2010; 11:37:56 >
  • hocam ben yaklaşık 1 ay önce aldım bu cihazı şimdi hiç bir problemim yok gayet memnunum. gelelim alma aşamasına :D:D bu cihaz 3. cihazım ereyon.com dan aldım ben cihazı ilk ikisi sorunlu çıktı sorunları ise 1.de ses cızırtılı geliyordu yani patlak aporle gibi ikinci ise bluoototh çalışmıyordu ikisinide gönderdim her seferinde yenisini gönderdiler:D 3. seferde sorunsuzunu tutturdum. genelde bu tip sorunla karşılaşan kişi 10 kişiden 7si diyebilirim artık bunları göz önünde bulundurup öyle al derim mümkünse cihazı alırken inciğini cıncığını kontrol et sorun yaşama sonra.

1.kontrol ederken mutlaka 2 sim kartıda dene sim kartta da problem çıkan çok okudum.
    2.wilan kontrol et
    3. blutooth kontrol et(bana denk geldi)
    4.radyosunu kontrol et(forumda bir arkadaş sorun yaşadığını okudum)
    5.görüşme yap mutlaka (hiç olmazsa hemen iade edip yenisini alırsın arızalı diye) çünkü cızırtılı ses geliyor çoğu cihazda.(bana denk geldi)

aklıma şimdilik bunlar geldi.

• Arkadaşlar,
    Bende önceki aldım telefonumu, İstanbul Cihangir AVM Teknosa'dan.Marketli 1.6 yazılımı da yükledim, e-maillerimi de kurdum. Documents to Go, google map, not defteri, Türkçe kalvye gibi uygulamaları da indirdim, forumdaki bu başlık altındaki mesajları okumaya başlayınca radyo konusu ilgimi çekti. Onu da denedim, bende bir sorun yok. Bu söylediğim uygulamaları da denedim, onlarda da sorun yok.
    Tek kusur, SMS lerde türkçe harflerin bazılarının görülmemesi, onu da kadı kızının kusuru hanesine yazdım, ileride bir çözüm bulunacağından eminim. Çözüm bulan varsa bildirirse sevinirim.
  • arkadaşlar şimdi türkçe klavye yüklediğinizi farkettim şöyle bir bilgi verim forumda vardır belki örnek klavyede g tuşuna basılı tutunca türkçe karakteride çıkıyor ğ olarak ...çok fazla türkçe karakter kullanmayan için ii bir özellik
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.