Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: erdenx

peki ne zman çıkacakmış bu dstl2 gm dstl1 sayasinde baya bir memnuniyetsizlik yarattı kendi açısından
  • arkadaşlar ben ıphone 2g kullanıcısıydım uzun süredir ve tel.imi sattım şimdi gm dstl1 mi yoksa htc hero mu die gdip geliorum dstl1 in artı özellkleri war htc nnde başka artı özellkleri war ,

bu kadar olumsuz yorum arasında sorsam htc dieceksiniz ama bnm ginede merak ettiğim bir 2 soru war

1.si multitouch warmı?? (picsay programı ile oluo galiba ismini tam hatırlayamadım ama motorola milestone da öle oluo sadece fotolar için)
    2.si gm dstl1 parasına gre alınabilcek en iyi telefon değilmi? yani çok mu kötü bnce bi samsung un çoğu telefonun dan iyidir

bide bazı arkadaşlar telefonu çakma çin telefonlarıyla karşılaştırmış şunu söylemek istiyorum o konuda ewet tw wifi filan ... bi sürü özellik war o tel.lerde ama ilerde kanser olma riskine değermi sizce !! bakın bazı arkadaşlar yazmışlar sigorta yapıyolar diye bnce bu etkenlerde dikkate alınmalı

şimdi den teşekkürler...

• arkadaslar eger telefon satilmazsa aranizdayim benim i350 me karsilik dstl1 verdiler :D neyse bir ekip kuralim telefonda genelde sorun olmaz bu telefon linux tabanli cogu sorun bilincsiz kullanimdan kaynaklaniyor.ben embedded linux programcisiyim arada sirada uzerine calisip yeni uygulama ve utilizasyon programlari yazacagim sizin icin duzeltiriz islemcisi fena degil pxa3xx serisi idare eder h264 ve mpeg 4 destegide var soyle sdlden bir player yapalim :d yakinda bir cok uygulama sizi bekleyebilir isteyenler yardimci olabilir SAygilarimla...
  • birde yukarıdaki sorulara ek olarak youtube giriyormu video izleyebiliyormusunuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: emparor_55

arkadaşlar ben ıphone 2g kullanıcısıydım uzun süredir ve tel.imi sattım şimdi gm dstl1 mi yoksa htc hero mu die gdip geliorum dstl1 in artı özellkleri war htc nnde başka artı özellkleri war ,

bu kadar olumsuz yorum arasında sorsam htc dieceksiniz ama bnm ginede merak ettiğim bir 2 soru war

1.si multitouch warmı?? (picsay programı ile oluo galiba ismini tam hatırlayamadım ama motorola milestone da öle oluo sadece fotolar için)
    2.si gm dstl1 parasına gre alınabilcek en iyi telefon değilmi? yani çok mu kötü bnce bi samsung un çoğu telefonun dan iyidir

bide bazı arkadaşlar telefonu çakma çin telefonlarıyla karşılaştırmış şunu söylemek istiyorum o konuda ewet tw wifi filan ... bi sürü özellik war o tel.lerde ama ilerde kanser olma riskine değermi sizce !! bakın bazı arkadaşlar yazmışlar sigorta yapıyolar diye bnce bu etkenlerde dikkate alınmalı

şimdi den teşekkürler...

kardeş ben dst l1 i yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve çok memnunum.ilk aldığımda ben de biraz hayal kırıklığına uğradım.sonra versiyon güncellemesi yaptım bir çok problem halloldu.gitgide telefonu daha çok sevmeye başladım.şimdi iyiki almışım diyorum.bence bu fiyata bu telefonun alternatifi yok.elektronik eşya biraz şans işi.birazda alan kişilerin problemlerin çözümlerini araştırmadan hemen geri verme yoluna gitmelerinden dolayı bu cihazla ilgili şikayetler çoğaldı.ben bu cihazı android yüklü oluşundan dolayı tercih ettim.ama bir çok kişi android e alışamadığından telefonu geri verdi.sonuç olarak bu telefonu diğer çin malı tellerle karşılaştırmak büyük haksızlık.hatta diğer markaların androidli modellerine göre bazı üstünlükleri var.şarjından şikayet eden çok kişi var mesela.ama samsung un 7500 galaxy modelinin şarj ömrü daha kötü.ayrıca samsung bu modele yazılım desteği vermiyor.oysa gm 1.6 donut güncelemesini hemen yayınladı.sadece telefonun yanında gelen extra lar bile bu telefonu tercih sebebi.

• arkadaşlar bluetooth la probleminiz varsa verdiğim linkteki programla dst l1 den bluetooth la resim ,müzik,video ve rehberde ki kayıtlarınızı gönderebilirsiniz.ücretsiz ve basit bir program.programı çalıştırmak için bluetooth u açmaya gerek yok.kendisi açıyor.siz önceden açarsanız hata veriyor.sadece dosya göndermeye yarıyor dosya alamıyorsunuz.ama hiç yoktan iyidir.

ht tp://slideme.org/application/androbex
  • bu sene mi mart şubat dstl1 1 sene beklemiştik
  • yani arkadaşlar kötüleyen arkadaşlarında kendilerine göre haklılık payları wardr bişi diyemem ama çok basit bi noktadan bakılırsa olaya telefonun kendi seçtiği ve farklı dünyada ilgi çeken gelşime açık bi işletim sistemi war . sadece bunu için bile alınır ,

adamlar mallarına gvenmese 2 sene garanti vermezki, yani iphone dan sonra bi telefona gdip 1000-1300 lira vermek istemiorum izledğim videolara bakılırsada hm dış grünüş olarak hemde işlevesel olarak gayet iyi yani bu kadar kötülenmeyi hakettiğini düşünmüyorum.

ıphone 2g kullanan warsa bilirler mesela bir video recorder yüklemek için heleki yeni versiyonlar çıktıktan sonra çok can sıkıcı birşey ,

bnce bu telefonn tek bir eksiği war oda 3g bnm gzüme çarpan öle byk bi eksikliği yok çok abartılı eleştiren arkadaşlar kusura bakmasınlar ama bnce braz abartıolar 450 tl.ye mükemmel bi telefon bnce...

• Alarmını radyo olarak ayarlayabileceğimiz bir prg varmı acaba?
  • quote:

yani arkadaşlar kötüleyen arkadaşlarında kendilerine göre haklılık payları wardr bişi diyemem ama çok basit bi noktadan bakılırsa olaya telefonun kendi seçtiği ve farklı dünyada ilgi çeken gelşime açık bi işletim sistemi war . sadece bunu için bile alınır ,

adamlar mallarına gvenmese 2 sene garanti vermezki, yani iphone dan sonra bi telefona gdip 1000-1300 lira vermek istemiorum izledğim videolara bakılırsada hm dış grünüş olarak hemde işlevesel olarak gayet iyi yani bu kadar kötülenmeyi hakettiğini düşünmüyorum.

ıphone 2g kullanan warsa bilirler mesela bir video recorder yüklemek için heleki yeni versiyonlar çıktıktan sonra çok can sıkıcı birşey ,

bnce bu telefonn tek bir eksiği war oda 3g bnm gzüme çarpan öle byk bi eksikliği yok çok abartılı eleştiren arkadaşlar kusura bakmasınlar ama bnce braz abartıolar 450 tl.ye mükemmel bi telefon bnce...

Evet arkadaşım düşüncelerine aynen katılıyorum, aslında burda bahsedilen birçok şikayetin nedeni insanların Android işletim sistemine alışamaması, yada tam olarak kullanmayı becerememesinde kaynaklanıyor. Eğer daha önceden standart bir cep telefonu kullandıysanız, hem dokunmatik hemde yeni bir işletim sistemi olması açısından insanları ilk başta cihazı eline aldıklarında zorlanmalarından ötürü böyle yorumlar yaptığını düşünüyorum, ancak yeni gelen yazılım ve cihazı kullanmaya başladıkça, cihazdan aldığınız keyif artmaya başlıyor. Ben cihaz ilk çıktığı günden beri kullanıyorum, ilk aldığımdan bu yana yeni yazılım ve güncellemelerle o kadar değişti ki sanki bu süre içinde 2 tane cihaz almışım gibi geliyor insana, bu cihazda en büyük keyif veren özellikte bu bence..

• gün geçtikçe insanın aklında sorular çoğalıyor 2 sorum daha var :))

1. internet browser a multitouch eklenebiliormu
    2.you tube izlenebiliyormu

kullanan arkadaşlar cevaplayabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
  • cosmos ne kadardan çıkacak satışa acaba piyasaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

cosmos ne kadardan çıkacak satışa acaba piyasaya

internette gezinirken şuna rastladım.

http://www.bensbazaar.com/general-mobile-cosmos-3g-pre-order-only.html

nedir ne kadar doğrudur bilmiyorum.

ayrıca ingilizcem çok iyi değil ama yabancı bir forum da htc heronun romunu dstl1 e port etmek için testler yapılıyor gibi birşey anladım adresi vereyim.

http://www.androidspin.com/forum/viewtopic.php?f=136&t=277

• sanırım ön sipariş durumu var... satış tarihi açık değil.
    quote:

Orijinalden alıntı: skrts

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

cosmos ne kadardan çıkacak satışa acaba piyasaya

internette gezinirken şuna rastladım.

http://www.bensbazaar.com/general-mobile-cosmos-3g-pre-order-only.html

nedir ne kadar doğrudur bilmiyorum.

ayrıca ingilizcem çok iyi değil ama yabancı bir forum da htc heronun romunu dstl1 e port etmek için testler yapılıyor gibi birşey anladım adresi vereyim.

http://www.androidspin.com/forum/viewtopic.php?f=136&t=277

•  General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!!

3g ve gps te var dstl1 i almaktan vaz geçtim kesinlikle bunu beklicem inşallah yüksek bi fiyat biçmezler :D
  • Güncel!!!

quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

Alarmını radyo olarak ayarlayabileceğimiz bir prg varmı acaba?

• quote:

gün geçtikçe insanın aklında sorular çoğalıyor 2 sorum daha var :))

1. internet browser a multitouch eklenebiliormu
    2.you tube izlenebiliyormu

kullanan arkadaşlar cevaplayabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Arkadaşım bildiğim kadarıyla sorularına cevap vermeye çalışayım:

1. Multitouch özelliği yok, eklenebildiğinide şu ana kadar duymadım
    2. Evet youtube izlenebiliyor. Bunun için marketli yazılımı yükleyip, gerekli dns ayarlarını yapman yeterli
  • motorola milestone de de multitouch yok ancak picsay olması lazım programn adı yanlış olmasın sadece foto galerideki resmler için yapılıyor ondan sordum aynı şey olablirmi die
  • ben yapilan marketli yazilima guvenmiyorum onun icin kendi updatimi kendim yaptim 1-2 gun sonra guncelleme paketi verecegim general mobilein fw si icin.birde yeni radio programi yaziyorum :D
  • Kolay gelsin diyelim o zaman..

quote:

Orijinalden alıntı: sergi6666

ben yapilan marketli yazilima guvenmiyorum onun icin kendi updatimi kendim yaptim 1-2 gun sonra guncelleme paketi verecegim general mobilein fw si icin.birde yeni radio programi yaziyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.