Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hicazi45

h ttp://www.4shared.com/file/190827787/84674fe2/GenieWidget.html
    HTC Nexus One'dan dump edilmiş bir uygulama 1.6 ve üzeri yazılımlarda çalışıyor. Dstl1'imiz 1.6 olduğu için bizimkilerde de çalışıyor. Hem hava durumu hem de haber okuma . Yalnız ana ekrana widget ekleme yapamadım.

günde ortalama kaç kontör gidiyo bu uygulamadan gelen haberler için bağlantılarda falan ?

• bilgim yok . paket tarife kullanndığım için
  • ben de uzun aramalar sonucu dst l1 sahibi oldum.telefonu almak için dört gün boyunca uğraştım.bursa da ki bütün teknosa ları gezdim .hiçbirinde yoktu .carrefour da bu tel için çok kötü yorumlar yaptılar.artık bu cihazı satmadıklarını söyleyip beni nokia 5800 a yönlendirmeye çalıştılar.kentmeydanında ki teknosa da balıkesir de olduğunu söylediler.ben de ordan getirttim.iyi ki bu teli almışım.simkartı bile takmadan 1.6 donut a yükselttim.ama şimdi wi fi den ve bluetooth tan bağlanmıyor.ayrıca vodafone kullanan arkadaşlar apn ayarlarını nasıl yaptınız? vodafone dan ayarlar otomatik gelmiyor.
  • link ölü arkadaşım yenilersen sevinirim.. kendi sitesinden .zip li bişey veriyor.. onu nasıl kurcam bilemedim..

quote:

Orijinalden alıntı: metalvemetalci

ŞAŞI BAK ŞAŞIR... HEY DSTL1 Lİ

evett gelelim sıradaki uygulamaya adı gmote çok ama çok yararlı bir uygulama diğerlerine göre
    kurulumu biraz daha komplike ama heyecanlanma hallederiz
    ilk olarak http://www.dosya.tc/Gmote.rar.html buradan uygulamayı indir cep telefonuna yükle
    ikinci olarakwww.gmote.org adresine gir step 2 de gmoıte server yazan yere tıkla bilgisayarına
    göre uygun olanı seç oradakini bilgisayarına yükle kur, kurarken şifre soracak onu da yaz
    üçüncü olarak wifi ını aç telefondan gmotunu çalıştır (bilgisayarın firewall ını kapamayı unutma)
    okey tuşuna bas browse de oradan IP manual kısmına bilgisayarının IP sini yaz sonra sol üst
    köşede yine Browse var oraya tıkla bir arada şifre soruyo onu da gir tamam oldu bilgisayarındaki
    müzikler telefonunda hepsi geliyo artık program kullanıma hazır...

şimdi ne işe yarıyo program cep telefonundan bilgisayarındaki müzikleri uzaktan kumanda olarak kontrol edebiliyosun durdur,oynat,ses kıs ve benzeri yani süper oturduğun yerden bir tuşla şarkıyı değiştir ne mousea nede bilgisayara dokun

farz-ı misal çok beğendiğin bi hatun var akşam sana yemeğe geliyo olayları ayarladın planladın
    azcık içtiniz falan ortam ısınsın diye koydun fona bedük " aş kendini gel aşka" tamam güzel, iyi gidiyo yavaş yavaş yakınlaşmaya başladın öpcen falan birşeyler söylicen o ne oğlum hala arka
    dıp tıs dıp tıs bişey çalıyo diğer hazırladığın romantik şarkıya geçmen lazım ama acayip yakınlaştınız "bi saniye ben bi gidip şarkıyı değiştiriyim" deyip teeeeeeee salonun öteki ucuna mı gitcen, oğlum sen dönene kadar ayıldı bile yarın ne giyeceğini düşünüyo, ya da napcan gmote tunu önceden ayarlıcan zor durumda kalmayıp bi tıkla şarkıyı değiştircen. Ha ondan sonra napcam
    diye hala düşünüyosan bunu uygula belki aklına gelir...

yeeeeee rock her

• arkadaşlar market versiyondan donut versiyona dönüş için telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamaya gerek varmı? yoksa sadece update klasörü silip donut versiyonlu olanı atıp aynı şekil kurmak yeterli olurmu ?
  • web üzerinden nasıl video izleyebilirim?
  • cybercup, fabrika ayarlarını sıfırlasan bile yine aynı marketli versiyon karşına gelecektir. Tek care update klasorune general mobilenin kendi sitesindeki 1,6 donutu indirip anlatıldıgı şekilde kurulum yapman gerekir. Saygılarımla.
  • eyw kardeş saolasın
  • Arkadaşlar size cihazda yeni bulduğum bir özelliği paylaşmak istiyorum.

Eğer sizde benim gibi internette gezinirken açmak istediğiniz linkin bulunduğunuz sayfa yerine yeni sayfalarda açılmasını seviyorsanız, DSTL1 de bu özelliğin olduğunu belirtmek isterim.Bunun için ilk yapmanız gereken web sayfasındayken menü tuşuna basıp diğer seçeneğinden ayarları seçmeniz.Burda da arka planda aç ı seçip aktif edin.Daha sonra web sayfasında yeni pencerede açılmasını istediğiniz linkin üzerine parmağınızla basılı tutun, çıkan menüden yeni sayfada aç seçeneğini seçin.Artık yeni sekmede istediğini sayfaları açabilirsiniz
  • Teşekkürler MKPRL,
    belki sizler de biliyosunuzdur ama paylaşmak istedim rehbere isim kaydederken Büyük yazmak için shifte basılı tutarsanız CAPSLOCK açılıyor buyuk moda geçiyor Yine türkçe karakter i yazmak için Orneğin S harfine basılı tuttugunuzda Ş çıkıyor O ve C,G de aynısı oluyor.

telefonumu her geçen gün daha çok seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicazi45

h ttp://www.4shared.com/file/184953847/ed75fbbc/sheriffandroidv131.html
    Sheriff Android (Full ver

2 Widget sizes
    Multi-tap disable
    Pause during inbound call
    Alert via SMS
    Stealth Mode (no sound)
    Grace period (to disarm)
    Vibrate 'Startle' mode
    Sheriff now has hat!
    Auto-reset of alarm

arkadaşlar bu versiyonu yükleyeniniz varmı ??

• Arkadaşlar General Mobile Telefon kullanıcıları Topluluğunda Dst L1 inizde olmassa olmaz uygulamaları yayınlamışlar resimli ve videolu umarım işinize yarar..

http://w ww.gmania.org/index.php?kosul=haber_icerik&id=14
  • bu cep telefonun şuan bir sorunu varmı tavsiye edermisiniz
  • teknosada şuan satılan bu telefonun versiyonun 1.6 oldugunu nasıl anlarız almayı düşünuyorumda
  • teknosadan alan arkadaşlara bi sorum olucak kutu içerisinde ereyonda "Yedek Pil, USB Kablo, Kulaklık, AC şarj Adaptörü, 4GB T-flash card, Özel Tasarlanmış Deri Kılıf" teknosanun sitesinde "Hafıza Kartı,Kılıf,Şarj Cihazı" teknosadan alanlarda ereyondaki kutu içeriği farklılık gösteriyormu yoksa her ikisinde de hepsi varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ego703 -- 13 Ocak 2010; 18:53:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

teknosada şuan satılan bu telefonun versiyonun 1.6 oldugunu nasıl anlarız almayı düşünuyorumda

telefonu denemeye izin verirlerse ayarlara girip en altdaki "telefon hakkında" bölümüne gir. Orda yazılım versiyonu cart curt alayı yazar arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ego703

teknosadan alan arkadaşlara bi sorum olucak kutu içerisinde ereyonda "Yedek Pil, USB Kablo, Kulaklık, AC şarj Adaptörü, 4GB T-flash card, Özel Tasarlanmış Deri Kılıf" teknosanun sitesinde "Hafıza Kartı,Kılıf,Şarj Cihazı" teknosadan alanlarda ereyondaki kutu içeriği farklılık gösteriyormu yoksa her ikisinde de hepsi varmı

bende teknosadan aldım arkadaşım ereyonda yazan herşey teknosada da var. Zaten alırken kontrol ediyosun kutu içeriğini. Kaza sigortasına varana kadar hepsi mevcut merak etme
  • kaç kere sorulmuş cevap veren yok. bende sordum yine kimse cevap vermedi. webde video nasıl izleyebiliriz arkadaşlar bilen birisi yardım etsin lütfen.
  • cevap yok ki, olmayan cevap nasıl verilsin?
    telefonum servisten gelsin bakacagım bi çaresine hero rom undan flash player eklemeye calışacagım işe yarar sa burada paylaşırım. garip olan youtube da seyredebiliyordum.

quote:

Orijinalden alıntı: Dylan150

kaç kere sorulmuş cevap veren yok. bende sordum yine kimse cevap vermedi. webde video nasıl izleyebiliriz arkadaşlar bilen birisi yardım etsin lütfen.
  • Google Nexus One icin flash 10.1 eklenmis. Google nexus un kullandigi android 2.1. Demek ki flash eklentisi yakın zamanda gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.