Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
301.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ufak noktalar root ya da rom atarken general mobile etab 5 kullanıcılarının gözünden kaçıyor.
    Keyfe Kederyoutube
    General Mobile e-tab 5 bilgisayar, usb ve flash tool görmüyor hatasının çözümü
    https://www.youtube.com/watch?v=ByIlG8PCuaE&feature=youtu.be

• Mebin dağıttığı ilk tablet olan E-tab 1'i nasıl rootlayabiliriz,tek amacım şuna netflix indirmek ama bir türlü internetten root yöntemi bulamadım,söz konusu tablet ilk dağıtılan tablet videosunu paylaşıyorum.
    Scroll.com.tryoutube
    General Mobile e-tab inceleme - SCROLL
    https://www.youtube.com/watch?v=oOMTSuWfX54

• quote:

Orijinalden alıntı: Treaxx

Mebin dağıttığı ilk tablet olan E-tab 1'i nasıl rootlayabiliriz,tek amacım şuna netflix indirmek ama bir türlü internetten root yöntemi bulamadım,söz konusu tablet ilk dağıtılan tablet videosunu paylaşıyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=oOMTSuWfX54
    Odun Tekyoutube
    E-Tab 5 Rootsuz Apk ve Google Play Kurma, Kurumsal Cihaz Yöneticisi Kaldırma
    https://www.youtube.com/watch?v=ZPj2buYCyDk

• quote:

Orijinalden alıntı: Config

https://www.youtube.com/watch?v=ZPj2buYCyDk

Alıntıları Göster
    Adam E-tab 1 diyor siz E-tab 5 videosu koymuşssunuz :)
  • Merhaba yardım konusunu doğru yere yazdığımdan emin değilim ama yardımcı olabilecek olan olursa sevinirim. vodafone dan aldığım redway 7 tablete oğlum şifre koymuş şifreyi unutunca bende fabrika ayarlarına sıfırladım ancak ilk kurulum ekranı geldiğinde benden daha önceki kurulumda kullandığım gmail adresini istiyor adres ve şifre hatırlamıyorum stock rom yüklemek istedim bırakın stock romu internete cihazın modelini yazdığımda modeli bile bulamadım :( cihaz android 9 ile gelmişti. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar e tab 4 yandan şarjlı için hızlı bir rom yokmu? Yada nasıl hızlandırıriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet şarj olmuyor. Şarja takıyorum 5-10kere ışığı yanıyor bir daha yanmıyor ve açılmıyor. Tüm tuş kombinasyonlarını denedim ne yapmam lazım?

• Arkadaşlar fatihin kendi yayınladığı romu yükleyeceğim zaman flash tool üzerinden download yaptıktan sonra tableti kapalı şekilde takıyorum usbye fakat 1 kez takılma ve çıkarma sesi geliyor sonra tekrar takılma sesi geliyor ve sarj oluyor gözüküyor ama 1 kez takılıp sökülüyor gibi olduğu için hata veriyor flashtool 2004 hatası tabletin kapalıyken sarj olmasını nasıl engellerim?
  • Selamlar, Etab 4 tabletimin şarj soketi bozuldu. Garanti olmadığından 100 lira fiyat çekti şişlideki yetkili servis. Uygun fiyata şarj soketini yaptırabileceğim yer arıyorum. Ankara ve istanbul'da teknik servis bilen benimle irtibata geçebilir. Saygılar.

• 6 sene sonra konuyu hortlatıyorum ama bu tablet yeni elime geçti evde tıkılı kalınca insan nelere sarıyor :D

Bildiğiniz üzere 6 sene önce ki android sürüm ile şimdi arası çok fark var google play de Netflix bile yok düşünün :D

Bana yeni android sürüm nasıl atabileceğim hususunda bilgi verebilecek mi aslında tek istediğim uygulama olarak netflixe girebilmek ve tabletten tarayıcı kullanmadan netflix izleyebilmek.

Yardımcı olursanız mutlu olurum
  • Arkadaşlar elimdeki etab5'i evdeki wifi'i görmüyor diye fabrika ayarlarına döndürdüm ve sistem recovery yaptım, ancak bu işleminden sonra gelen kurulum ekranında kalıyorum. Açılan sayfada tableti evin internetine bağlayabiliyrum ama sonrasında ekranın üstünde hata kodu 10 diye bir hata veriyor. Ne yapmam lazım bilgisi olan var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-328F93D37 -- 13 Mayıs 2020; 21:48:43 >
  • arkadaşlar rom yükleme en kolay anlatım sanırım bu videoda umarım size de faydası olur:
    YouTube
    Fatih Projesi Tablet ROM’ları Etab 5, Etab 4 kısıtlamasız format atma, rom yükleme Kolay Yöntem
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=37&v=f8xFQV5lRM4

• arkadaslar merhaba mebin verdiği etab5 tabletin aktivasyon işlemini gerçeklestiremiyorum hata veriyor.

Şarjı yüzde 14 ün altına düşürüp hard reset yapıp sesini açıp internetsiz yeniden başlatıyorum şarj az uyarı sesi geliyo general mobile sol alt kısmına basıyorum olmuyor bir çok kez denedim hatta il resetleyim açtığımda şarj uyarısı aktivasyon ekranında karşıma çıkıyor sadaece tamam yazan bir secenek var basılabilir başka bi şey yok.

tableti bilgisayara bağlıyorum ilk 1 SANİYE bağlanıyor sonra kopuyor şarj olmaya başlıyor. flash tool mobgenie iroot hepsinle denedim tabletinizi bağlayın diyor. anladığım kadarıyla geliştirici seceneklerinden usb debugging ayarını yapmam lazım ama tablet açılmıyor.

bir çaresi var mı bu tablet artık çöp mü ?
  • Okullar yavaştan açılıyor, konuyu hortlatalım. Etab 5'e ota ile verilen en son yazılım, Android 4.4.2 olduğundan Zoom, EBA gibi uygulamaları açmıyordu. İnternette stock romun üzerine yapılmış, Android 5 içeren stabil sürümü buldum. Nasıl yükleneceğini de video anlatım yaptım.

Kanalım da bayadır aktif değildi, bir heves tekrar başladım. Varsa bir hayırlı olsun takibiniz alırım :)

• bcanata B kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam bilgili birine benziyorsunuz o yüzden size mention atmış gibi oldum ama.Foruma bir sorum olacaktı.Ben E-Tab 5'e 4 sene önce CM13 yüklemiştim.Dediğim gibi uzun zamandır kullanılmadığı için sanırım yazılımı bozulmuş(yada ben de bozmuş olabilirim:))).Genel olarak sorun şu:Tablette sadece twrp var ve tabletin depolama alanını bilgisayarlar görmüyor.Bilgisayarlar depolama alanını görse kendim yeniden rom yükleyeceğim ama beceremedim malesef. Acaba verebileceğiniz bir tavsiye var mı?Teşekkürler.
  • Bu videodaki işlemi uygulayabilirsiniz. Format All + Download dediğiniz zaman bütün alanları sıfırlayıp tekrardan oluşturuyor. Sadece Download dediğiniz zaman o alanların boyutlarının birebir uyumlu olması gerekiyor.
  • bende de aynı şekilde usbde bir sorun var. usb ile bilgisayara bağlanamıyorum. tabletten kaynaklanan bir problem. twrp yüklü sadece twrp ile nasıl androin 5 romu atabilirim ?
  • Arkadaşlar merhaba,

TAB-4'e YouTube Vanced yüklemiyorum sanırım cihaz Rootlu içinde MEB'e dair falan bir şeyler yok... Sadece vanced.app sitesine girince MEB uyarısı çıktı ekranda, yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler.

• Merhabalar.. 7yıl aradan sonra tableti kufusundan çıkarıyorum. Kullandığım tek şey şarj aleti olmuştu. Malesef bozulmuş. Başka bir şekilde şarj oluyor şuan. Fakat çok yavaş sanırım orijinal şarj aleti olmalı. Nasıl temin edebilirim?

• Bende vardı 2 haftalık sıfır verdiler sonra süpersuyu durdurdum 3 saniye sonra tablet öldü yardım edın

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.