Bu telefonu almak istiyorum var mı kullananı ? fiyatı gayet uygun . navigasyon,whatsapp,banka uygulaması için kullanılacak . nasıldır ? kronik sorunu falan var mı ? gb ram olması ileride sıkıntı yaratır mı ? telefonu aldım. kullanmaya başladım. nette düzgün bir kullanıcı deneyimi yok . öncelikle,telefon oyun için alınmadı ve oyun testi gibi bi'şey olmayacak. günlük kullanım navigasyon,sosyal medya,edevlet,youtube,whatsapp için kullanılıyor. aldığım fiyat :1400 tl navigasyon : google maps kullandım.sadece gps uyguları ile yön buldurduk,uydulara sıkıntısız ve hızlı bağlanıyor ama isabet oranı çok iyi değil. mesela yürürken hızın bi 4 km oluyor bi 0 oluyor bi 2 oluyor. tam nokta olarak yakalayamıyor 10 metre sapma ile yakalıyor . ısınma,donma kasma : böyle bi'şey ile hiç karşılaşmadım. ilk gün bir defa konuşurken ekran kapandı telefon tepki vermedi, ses kısma+ kapatma ya basıp yeniden başlattım.sensörleri kalibre ettim.sonrasında sorun yok. ekran: bence iyi.parlaklığı rahatsız etmiyor.dokunma hissi de güzel. parmak izi okuma : hızlı ve doğru çalışıyor sorun yaşamadım. pil: 3 gün gidiyor. internet sürekli açık. günlük 2 saat youtube açıktır. kamera : birşeye kötü demem genelde ama bu gerçekten çok kötü . evin,odanın içinde çekilen fotoğraflar eski nokia larla çekilenlere benziyor. peki, alınır mı ? kamerayla benim işim yok diyorsan evet alınır . fiyatına göre bence iyi telefon . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 26 Şubat 2022; 20:10:35 > |
GENERAL MOBILE GM 21 Kullanıcı Deneyimi
GENERAL MOBILE GM 21, uygun fiyatlı fiyatıyla öne çıkan bir akıllı telefon modelidir. Kullanıcılar arasında genel olarak olumlu yorumlar almıştır.
Design ve Ekran
GM 21, şık ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. 6,5 inç HD+ ekranı, canlı renkler ve iyi görüş açıları sunar. Büyük ekranı sayesinde oyun oynamak ve video izlemek için idealdir.
Performans
Telefon, günlük görevler için yeterli olan Unisoc T610 işlemciye sahiptir. 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı, uygulamaları ve verileri saklamak için yeterlidir.
Kamera
GM 21, arkasında 13 MP ana kamera ve 2 MP derinlik sensörüne sahiptir. Ana kamera, iyi ışık koşullarında net ve detaylı fotoğraflar çeker. Ön kamerası ise 8 MP'dir ve özçekimler için uygundur.
Pil Ömrü
Telefon, 5000 mAh kapasiteli büyük bir pile sahiptir. Bu, tek bir şarjla uzun süre kullanım sağlar. Hızlı şarj desteği de mevcuttur, böylece pili kısa sürede doldurabilirsiniz.
Yazılım
GM 21, Android 11 işletim sistemiyle çalışır. Kullanıcı arayüzü basit ve kullanımı kolaydır. Google Play Store'dan çok çeşitli uygulamaları indirebilirsiniz.
Genel Mobile GM 21 Yorumları
Genel Mobile GM 21 kullanıcı yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar, uygun fiyatını, büyük ekranını, iyi pil ömrünü ve genel performansını övmektedir. Bazı kullanıcılar kameranın daha iyi olabileceğini belirtmiştir.
Genel olarak, GENERAL MOBILE GM 21, bütçe dostu bir fiyat aralığında iyi bir seçenek arayanlar için sağlam bir akıllı telefon modelidir.