Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
70.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mart güvenlik güncellemesi geldi dün akşam
  • Telefonda servis yok arama yapiyorum ama internet mobilden çalışıyor hattim avea bu sorunu yaşayan ve çözüm önerisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyattan dolayı bu telefonu almayı düşünüyorum ama avea çekim problemi yaşarsam diye de çekimserim. Aynı avea hat 3g 4g çinli homtomda kesintisiz bağlanırken, xperia mde sadece edgede bağlanıyor, 3g bir süre sonra kesiliyor hem arama hem hat.

Ne dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozden

Fiyattan dolayı bu telefonu almayı düşünüyorum ama avea çekim problemi yaşarsam diye de çekimserim. Aynı avea hat 3g 4g çinli homtomda kesintisiz bağlanırken, xperia mde sadece edgede bağlanıyor, 3g bir süre sonra kesiliyor hem arama hem hat.

Ne dersiniz?

Ben avea tabanlı bimcell kullanıyorum bu telefonda hiç bir problem yaşamadım..
  • mozden M kullanıcısına yanıt
    Biraz daha koyup daha uzun ömürlü bir cihaz almanızı tavsiye ederim. 2gb ram 16 gb hafıza 410 işlemci artık tarihi eser gibi ...
  • Gençler ne düşünüyorsunuz? Sizce gm 5 için oreo güncellemesi nisanda gelecek mi yoksa gm 5 plus ta olduğu gibi en az 1 ay gecikecek mi?

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    HAzirandan önce gelmez... ŞUbatta konustum yetkililerle henüz bir çalışmamız yok demişlerdi
    Güncelleme garanti ertelenir de, kaç ay ertelenir işte orası sıkıntı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar nisan 1:) Oreo adına birşey var mı?

• Şubatta beni arayan yetkililer 25 şubat... Henüz gm5 için bir güncelleme çalışmasına başlamadıklarını söylemişlerdi agustos gibi falan gelirse sevinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Şubatta beni arayan yetkililer 25 şubat... Henüz gm5 için bir güncelleme çalışmasına başlamadıklarını söylemişlerdi agustos gibi falan gelirse sevinin

Bu cihazin 2 yıl güncelleme taahhütü ne zaman bitiyor?

Kasım 2018 (Kasım dahil)

• Arkadaşlar merhaba, GM firmasını yapmış olduğu aldatıcı reklamlardan dolayı ereklam.gtb.gov.tr aracılığı ile şikayet ettim. (Gümrük ve Ticaret Bakanlığı reklam kurulu şikayet sistemi) Lütfen sizler de aldatıcı reklam yaptığı için şikayette bulunun. (Bu adres üzerinden sadece reklam şikayeti yapılmaktadır) Umarım insanları kandırarak cihaz satan bu firma hak ettiği cezayı alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BD445F64 -- 3 Nisan 2018; 8:59:35 >
  • Nisanda gelecek diyorlardı resmen milletle alay ediyorlar almayın aldırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojidozirikato -- 2 Nisan 2018; 10:48:24 >
  • Bize de mi lo lo Bu ay oreo gelmezse GM artık benim için de bitmiştir..
  • Önemli olan stabil olması mı, güncel olması mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdarKacmaz

Önemli olan stabil olması mı, güncel olması mı.

Tabi ki de stabil olması ancak bir firmanın verdiği sözleri de tutması oldukça önemli bakın GM5 plus için verilen söz tutulmadı aynısı bizim de başımıza gelirse buna yaw olur demek makul mü?
  • SerdarKacmaz kullanıcısına yanıt
    Bu telefon AndroidOne damgalı yani en günceli bu cihaz olacak diyor. Böyle bir iddiaya sahip. Bizler de bu yüzden aldık ve güncellemeleri vaktinde vermek zorunda. Ve güncellemeleri erken vermesi gerekmesi, stabil olmayan sistem vermesini haklı kılmaz. Yapmak zorunda oldukları şey; güncellemeyi stabil şekilde ve vaktinde vermek. Zaten cihaz AndroidOne adı altında satılmasa, güncellemeyi kimse umursamaz çünkü öyle bir garanti vermemiş olurdu. General Mobile firması yapmış olduğu ve yapmaya devam ettiği bu tavırla, her ne kadar bizi mağdur etse de kendidine itibar kaybettirmiştir. Lütfen firmanın hakkımız olan bir şeyi vermemesini, böyle sebepler sunarak haklı göstermeye çalışmayın.

• Haklısın..

• HAla geç olsunda stabil olsun diyen mi var? Oreo Ağustos da cıktı arkadaşlar ne zaman vericek 3 yıl sonramı dün cıkmıs gibi yorum yapmayın... Şimdiden sormaya başlayın nezaman gelecek diye siz sessiz kaldıkça o güncelleme ertelenir bilginize
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.