Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
70.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mons35

oreo güncellemesinin faydaları neler ?
    önce bir gelsin de sonra bakalım faydasına zararına diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemres 06

önce bir gelsin de sonra bakalım faydasına zararına diyorum

Alıntıları Göster
    Yarardan çok sanki zararı olacak gibi geliyor bana:) şekil 1A gm 5 plus bakınız....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanatice F kullanıcısına yanıt
    Ne gibi zararı olabilir ki hocam her güncelleme telefon için iyi değil mi ?
  • quote:

Ne gibi zararı olabilir ki hocam her güncelleme telefon için iyi değil mi ?
    Düzgün yapılırsa evet. Ama ne yazıkki son zamanlarda gm firması güncelleme işini yüzüne gözüne bulaştırmaya başladı. Bu işi beceremiyor ne yazık ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

Yarardan çok sanki zararı olacak gibi geliyor bana:) şekil 1A gm 5 plus bakınız....

Alıntıları Göster
    Aynen takipteyim 5 plus da sıkıntı çok sebebi belli 8.0 bile eskidi millet 8.1 aldı..Bizim şansımız 8.1 alma şansımız bakalım görelim..
  • Arkadaşlar yaklaşık 40 dk önce bana 8.0 oreo güncellemesi geldi bakalım yapıyorum bismillah
  • quote:

Arkadaşlar yaklaşık 40 dk önce bana 8.0 oreo güncellemesi geldi bakalım yapıyorum bismillah
    Nasıl? Var mı problem?

• quote:

Arkadaşlar yaklaşık 40 dk önce bana 8.0 oreo güncellemesi geldi bakalım yapıyorum bismillah
    Emin misiniz ? Güvenlik güncellemesi olmasın?
  • quote:

Whatsapp Müşteri hizmetleri çalışmalar hala devam ediyor diyor... Artı hiçbir sosyal medya hesaplarında güncellemeyle ilgili haber yok...

• Henüz hiçbir yerde haber yok sanırım arkadaş 5 plus kullanıyor karıstırdı..
  • cemres 06 kullanıcısına yanıt
    Pek hakim değilim bu tür işlere hocam telefonum gm5 plus şuan 8.0 oreo kullanıyorum
  • Arkadaşlar Google Asistan'ı kullanmak için üç kere Ok Google demem gerekiyor ancak cihaz bunu algılamıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba daha önce yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oreodan haber var mı:) sanki bu ay yalan oldu gibi... Oreo bi gelsin biraz kullanim. Gerci verecekleri oreodan da cok umutlu degilim. Kesin dunya kadar problem olur.Ondan sonra zaten xiaomi mi a1 e gecicem. Daha da gm ile işim olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatice -- 24 Nisan 2018; 21:0:31 >
  • GM6 ya oreo 8.1 güncellemesi geldi. Biz daha 8.0 alamadık. İlk çıkan telefonlardan alıp firmanın bu günlere gelmesine yardımcı olduğumuz için cezalandırılıyoruz herhalde. Eğerki bu güncelleme işinde bir adalet olacaksa önce bizim güncellemelerimizin verilmesi gerekmiyormuydu. Artık android one masalı anlatmasalar iyi olur. Benim bildiğim bir android one vardı oda 4G Google güncellemeyi çıkarır en geç bir hafta içinde 4G alırdı. 4G den sonraki modellerin android one olması bir hayalden öteye geçemedi.
  • GM çagrı merkezi cevap vermiyor bu ay vermezler anlaşıldı bakalım ne kadar sallayacaklar..Bir daha bu markamı tevbe..Xioami A1 göz kırpıyor..
  • Güncelleme gelen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 1 Mayıs oldu ama Nisan dedikleri GM 5 için Oreo gelmedi... Klasik GM vakası bu arada GM'nin üstüne gitmezseniz en az 1 ay daha unutun benden demesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ha bu arada GM almayın aldırtmayın

• Bir firma bu kadar mı yalan-dolan olur? Nerdeyse 1 yıl önce çıkmış sürümü söz verdiği tarihte bile veremiyor. Android one demek 1 yıl sonra alabilme ihtimalin var manasına geliyor.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.