Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
70.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

HAla geç olsunda stabil olsun diyen mi var? Oreo Ağustos da cıktı arkadaşlar ne zaman vericek 3 yıl sonramı dün cıkmıs gibi yorum yapmayın... Şimdiden sormaya başlayın nezaman gelecek diye siz sessiz kaldıkça o güncelleme ertelenir bilginize

Selam yavaş yavaş GM yi sıkıştırmaya başlayım diyorum ..

Hangi kanal veya numaradan başlayayım yardımcı olurmusunuz
  • cemres 06 kullanıcısına yanıt
    Çağrı Merkezi
    0850 955 1515
    Whatsapp
    0 553 507 1818

Burdan bir bilgi almaya çalışın bakalım ne diyecekler gerçekten merak ediyorum
  • http://tuketici.gtb.gov.tr/reklam-kurulu/nasil-basvurulur adres böyle olacak, önceki nedendir bilmiyorum tıklayınca açılmıyormuş şimdi fark ettim. Şikayet etmeyi unutmayın. #generalmobilepişmanlıktır #gmpişmanlıktır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM 5 e anca haziranda alırsınız öncesini beklemek ütopya olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çağrı Merkezi
    0850 955 1515
    Whatsapp
    0 553 507 1818

Burdan bir bilgi almaya çalışın bakalım ne diyecekler gerçekten merak ediyorum

Selam az önce aradım..Nisan ayı içersinde planladıklarını ancak belli bir gün veremeyeceklerini söylediler..
    plus tek simlilere bu gün başlandı 8 ine kadar biterse belki bu ay içinde gm5 e gelebilir. Kim bilir...
    >Gm5 verirse 5 plus a satış politikası yüzünden geç geldiğide kesinlik kazanır
  • quote:

plus tek simlilere bu gün başlandı 8 ine kadar biterse belki bu ay içinde gm5 e gelebilir. Kim bilir...
    >Gm5 verirse 5 plus a satış politikası yüzünden geç geldiğide kesinlik kazanır

Bakalım bekleyip göreceğiz.Sizin Plus sayfanızıda takip ediyorum..hayırlı olsun oreo inşaallah sorunsuz kullanırsınız.Çok çaba harcadınız eğer çabanız olmasa biraz zor gelirdi..
    Şuan için sadece tek hatlar :) herkese gelene kadar rahat edemeyeceğiz >Gm dir ne yapsa yeridir diye bir atasözümüz var :)
  • Nisan yamasını alan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

Nisan yamasını alan var mı?
    Hayır şimdilik yok
  • quote:

Nisan yamasını alan var mı?
    Geldi 38,2 mb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyesimiz

Geldi 38,2 mb.

Alıntıları Göster
    Bu olmadı işte. Oreo güncellemesi bu ay gelmeyecek demektir...

• Arkadaşlar gm5 plus'la gm5d için oreo güncellemesi Nisan 2018'de denilmişti. Ama gm 5d'ye güvenlik güncellemesi geldi.

Açıkçası gm 5plus'a güncelleme yapılıp bittikten sonra gm5 d'ye gönderirler diye bekliyordum.

Rezalet.

• quote:

Bu olmadı işte. Oreo güncellemesi bu ay gelmeyecek demektir...

Alıntıları Göster
    Aynen az önce baktım 38.2 mb lik bir güncelleme bu durumda oreo bu ay zor biraz bekleyip göreceğiz
  • Bu güncellemeleri zamanında vermemelerine ben satış politikaları gözüyle bakmayı değilde çalıştırdıkları yazılımcıların işinin ehli olmadığı gözüyle bakıyorum. Neden böyle düşünüyorum çünkü GM böyle diyor. Yetiştirmek için çalışmalarımız sürüyor diyordu. Neyin yetiştirmesi neredeyse 1 yıl olmuş. Google'ın oreoyu çıkardığı tarih belli GM nin bu oreoyu vereceği modeller belli çıkış tarihi ile mesela GM5 plus modeline geldiği tarih aralığına bir bakarmısınız. GM gibi firmaların böyle işinin ehli olmayan yazılımcılar çalıştırmamaları gerekir. Kusura bakmasınlar bazılarıda böyle düşünüyor. GM yazılımcıları bana kızmasınlar bu gecikme satış politikaları gereği ise bu tür yorumlara patronları adına göğüs gerecekler. Değilsede gerçekten bir gecikme var ise buda yorumun doğru olduğunun kanıtıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyesimiz -- 10 Nisan 2018; 10:43:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyesimiz

Bu güncellemeleri zamanında vermemelerine ben satış politikaları gözüyle bakmayı değilde çalıştırdıkları yazılımcıların işinin ehli olmadığı gözüyle bakıyorum. Neden böyle düşünüyorum çünkü GM böyle diyor. Yetiştirmek için çalışmalarımız sürüyor diyordu. Neyin yetiştirmesi neredeyse 1 yıl olmuş. Google'ın oreoyu çıkardığı tarih belli GM nin bu oreoyu vereceği modeller belli çıkış tarihi ile mesela GM5 plus modeline geldiği tarih aralığına bir bakarmısınız. GM gibi firmaların böyle işinin ehli olmayan yazılımcılar çalıştırmamaları gerekir. Kusura bakmasınlar bazılarıda böyle düşünüyor. GM yazılımcıları bana kızmasınlar bu gecikme satış politikaları gereği ise bu tür yorumlara patronları adına göğüs gerecekler. Değilsede gerçekten bir gecikme var ise buda yorumun doğru olduğunun kanıtıdır.
    İkimizden başka GM 5 ci yok heralde biz ilgilenelim bari..Şu GM 5 plus cıların dağıtımı bitsin bizde arayıp güncel tutalım yoksa bizi de sallarlar..Ayın 15 inde tekrar arayacağım bakalım ne cevap verecekler..

• Restart problemi yaşayan var mı arkadaşlar? Cihaz kendi kendine kapanıp açılıyor...

• quote:

Restart problemi yaşayan var mı arkadaşlar? Cihaz kendi kendine kapanıp açılıyor...
    Az da önceleri oluyordu ama uzun zamandır böyle bir sorun yok
  • Arada da bende de oluyor ama çok sık değil ( Restart )
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.