Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.719.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şu telefonun bütün renklerinin olduğu bir resim yokmu yada ben mi bulamadım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NE ZAMAN ÇIKACAK ?? GM DİSCOVERY CİHAZIMI SATIP ALMAK İSTİYORUM.
  • Full metal oluşu, kapasitif tuş kullanıp %73 ekran-çerçeve oranına sahip olması ve parmak izi okuyucusu olmasından dolayı yarın gidip Lenovo vibe p1 alacağım.5000 amperlik bataryası cabası.Benden bu kadar beyler daha fazla bekleyemecegim.Alacak olanlarada şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

Full metal oluşu, kapasitif tuş kullanıp %73 ekran-çerçeve oranına sahip olması ve parmak izi okuyucusu olmasından dolayı yarın gidip Lenovo vibe p1 alacağım.5000 amperlik bataryası cabası.Benden bu kadar beyler daha fazla bekleyemecegim.Alacak olanlarada şimdiden hayırlı olsun

Hocam en iyisini yapiyorsunuz bence :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tremacs

quote:

Full metal oluşu, kapasitif tuş kullanıp %73 ekran-çerçeve oranına sahip olması ve parmak izi okuyucusu olmasından dolayı yarın gidip Lenovo vibe p1 alacağım.5000 amperlik bataryası cabası.Benden bu kadar beyler daha fazla bekleyemecegim.Alacak olanlarada şimdiden hayırlı olsun

Bencede öyle.Teşekkür ederim.Mart sonu- Nisan başı dediler, Mart 23 itibari ile hala ses soluk yok.Böyle yaparak kendileri kaybederler

• quote:

quote:

quote:

Bencede öyle.Teşekkür ederim.Mart sonu- Nisan başı dediler, Mart 23 itibari ile hala ses soluk yok.Böyle yaparak kendileri kaybederler

Hocam alınca bir yorum beklerim. Lenovo benimde aklıma girmiyor değil.

• Mart sonu nisan başı dediler. Şuan daha yeni mart sonuna geldik.2 hafta sonra bu lafı deseniz daha mantıklı olurdu.
  • Ben de ikinci el almaya karar verdim. Htc Desire Eye düşünüyorum. Fiyatı caymama sebep oldu açıkçası. Daha ucuz olacağını da pek sanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Mart sonu nisan başı dediler. Şuan daha yeni mart sonuna geldik.2 hafta sonra bu lafı deseniz daha mantıklı olurdu.

İyide adamlar mart sonu - nisan başı '' SATIŞA SUNCAZ '' dediler.Mart sonuna geldik hala bir '' AÇIKLAMA '' yok.Zaten bazı yorumlarda mayısın ortasında anca çıkar falan deniyor..

Sonuç olarak satışa sunmadan hemen 1 gün önce açıklancak hali yok ya bunun ? En kötü 2 hafta önce açıklanması lazım.. Hayırlısı olsun artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

quote:

quote:

quote:

Ana konusu bu bak;http://forum.donanimhaber.com/m_112103508/tm.htm

zamanın varsa yorumlara bi göz at millet ortalama 10 saat ekran süresi alıyor.. benim için bu 3güne bedel

Yarın alınca bol bol kurcalar bilgilendiririm seni

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ana konusu bu bak;http://forum.donanimhaber.com/m_112103508/tm.htm

zamanın varsa yorumlara bi göz at millet ortalama 10 saat ekran süresi alıyor.. benim için bu 3güne bedel

Yarın alınca bol bol kurcalar bilgilendiririm seni

Bekliyorum hocam. Batarya benim için çok önemli değil akşamı getirsin evde Şarja takarim ben

• Yetkililer zamaninda donanimhaber forumunu takip ettiklerini dikkate aldiklarini soyluyorlar oyle olsaydi simdiye kadar bilgilendirirerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıklama yapilmadigina göre mayisa kaldi bu telefon. Google bunlar yerine başka bi marka ile cikarsaydi keske bu projeyi. onlar bu kadar is bilmez, sorumsuz olduğunu bilmiyodur herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Lenovo Eksikleri
    2 Gb Ram
    2.5D Ekran
    Güncelleme Gelmeyişi
    Gorilla Glass 4
    Usb Type C İle Hızlı Şarj
    Metal Kasa
    Ram Frekansı Düşük 800 Mhz 933 Mhz
    Sony Exmor RS Sensör (IMX258)
    Ön Kamera 13 MP
    Ön Kamera Led ve Odaklama
    CAT7
    Fazladan Verilecek Min 150 Lira
    General Mobile Eksikleri
    OTG Yok
    Parmak İzi Yok
    5000maH Değil
    Çift Tık İLe Açılma Yok
    NFC Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Atletli -- 24 Mart 2016; 0:09:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

quote:

Lenovo Eksikleri
    2 Gb Ram
    2.5D Ekran
    Güncelleme Gelmeyişi
    Gorilla Glass 4
    Usb Type C İle Hızlı Şarj
    Metal Kasa
    Ram Frekansı Düşük 800 Mhz 933 Mhz
    Sony Exmor RS Sensör (IMX258)
    Ön Kamera 13 MP
    Ön Kamera Led ve Odaklama
    CAT7
    Fazladan Verilecek Min 150 Lira
    General Mobile Eksikleri
    OTG Yok
    Parmak İzi Yok
    5000maH Değil
    Çift Tık İLe Açılma Yok
    NFC Yok

-ram'in tamamını kullanmadıktan sonra 2 veya 3 olması önemsiz one m8'in rami 2gb lakin 2yıllık olmasına ragmen kasmadan kullanıyor kuzenim.boş mevzu :D
    -Gorilla glass 4ün bir artısı yok (sonuçta herkes cam taktırıyor..)
    -2.5D ekranı GM 5 Plusta kullanıyor ? :D
    -Güncelleme gelse ne değişcek bana gram farketmiyor Andorid M'den sonrası önemsiz ki M Güncellemesi alacak P1..
    -Hızlı sarj olayına güldüm cahil olduğun burdan belli p1'in kendisi hızlı sarj.2saati görmeden 5k amperlik bataryayı fullüyo hey yavrum hey git biraz bişeyler öğren
    -METAL KASANIN NESİ EKSİ? PLASTİK KÖMÜR METAL ALTINDIR (cevap verdiğime bakma, metal oluşu bir nimettir ve sen bunu eksi olarak görüyosun ahahahha
    -Ram olayını yukarda yazmıştım zaten ki arasında gözle görülür bi fark yok :D

-kamera konusunda hem ön hem arka tatmin edici lakin 5 plustan iyi olduğunu sanmıyorum özellikle ön kameralar arasında dağlar kadar fark vardır lakin arkası için aynı performansı verdikleri bariz..
    -CAT5 miş cat7 miş geeeç boş muhabbet evinde ki internet 3mbitken cat7yi napcan acaba
    -evet daha iyi olduğu için daha pahalı :D

kamera konusu hariç dediğin her şeyi çürüttüm.telefondan anlayanlarda zaten gelipde bana haksızsın diyemez ama sen diyebilirsin

p1 gibi bir telefon olmasa yine 5plusı alırdım çünkü tek seçenek p1. 5plus düşmanı gibi gözükmek istemiyorum aksine f/p ürün ama o derece bir f/p ürün daha var burda ben onu tercih ettim ve tercih edişimin sebebi yukarda.Size o sırıtkan siyah bloklar ve koca koca sanal tuşlarla bol kullanımlar herkes için hayırlısı olsun

• Telefon herhalde 1000 tl nin üzerinde çıkacak ki bekletiyorlar

• quote:

Çok Cahilsin Gerçekten Ben Tarafsız Karşılaştırma Yaptım

2 Gb ram Varmışta Kasmıyormuş Bu Kasma Kişiden Kişiye Değişir.(2 Yıl Önce Nexus 4 Almışitım 2 GB RAM Ozaman Çıkmıştı 2 Yılda Çok Şey Değişti.

2.5D İle Telefonu Tutuş Daha Rahat Ve Daha Estetik Çerçeveden + Veriyor.

Sen Güncelleme Yenilik Beklerken Biz Android N ye Geçicez Yeni Özellik Nasıl Yok At Gözlüğümü Takıyorsun Yoksa ?

Gorilla Glass Farkı

Usb Type C De Zilyon Tane Özellik Var. 60 Dakikada %80 Şarj 2800Mah Yapar 2 Saate P1 Şarj Olana Kadar GM 5600MaH Şarz Edilebililr.(Kapasite 3100MaH)★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi   ★★

P1 in Kasa Aliminyum General Mobile İse Metal Kasa Metal Daha Sağlam

Ön Kamerada Satıcı Çok İddialı Görüceğiz

cat farkı wifide değil hücresel bağlantıda fark edecektir

Daha İyi Olduğu İçin Pahalı Bunu Hangi Kafayla Yazdın Bilemiyorum.

Edit:Lenovo Tam Bir Yazılım Özürlüsü Firmadır Bu Güncellemeden Farklı Bir Şey Telefonda Kendi Kendine Kapanma Dokunmayı Algılamama Gibi Sorunlar Çıkabilir.Sonrada Çinlilerin İnsafına Kalırsın Güncelleme Verecekmi Diye

Kısacası Tam Bir Cahilsin Ben Burada General Mobile nin de eksiklerini Yazdım Burada Durupta Konuyu Cahilliğin İle Kirletme

Hocam Gm nin sadece çerçevesi metal. P1 in arkası tamamen alüminyum. Çok daha kaliteli bir görünüm ve his verecektir.
    Usb Type C sadece giriş şekli. Micro dan tek farkı istediğin yönde takabiliyor olman. Diğer özellikleri micro usb ilede verebilirsin.
    Sen 300Mbps hız alabilecekmisin gerçekten? Şuan için cat7 sadece süsleme. İlerisini bilemem tabiki.
    Sonuç olarak P1 ı gömmen tamamen saçmalık. Bende 5Plus bekliyorum ama P1 de çok güzel telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 24 Mart 2016; 1:12:36 >

• quote:

quote:

quote:

Çok Cahilsin Gerçekten Ben Tarafsız Karşılaştırma Yaptım

2 Gb ram Varmışta Kasmıyormuş Bu Kasma Kişiden Kişiye Değişir.(2 Yıl Önce Nexus 4 Almışitım 2 GB RAM Ozaman Çıkmıştı 2 Yılda Çok Şey Değişti.

2.5D İle Telefonu Tutuş Daha Rahat Ve Daha Estetik Çerçeveden + Veriyor.

Sen Güncelleme Yenilik Beklerken Biz Android N ye Geçicez Yeni Özellik Nasıl Yok At Gözlüğümü Takıyorsun Yoksa ?

Gorilla Glass Farkı

Usb Type C De Zilyon Tane Özellik Var. 60 Dakikada %80 Şarj 2800Mah Yapar 2 Saate P1 Şarj Olana Kadar GM 5600MaH Şarz Edilebililr.(Kapasite 3100MaH)★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi   ★★

P1 in Kasa Aliminyum General Mobile İse Metal Kasa Metal Daha Sağlam

Ön Kamerada Satıcı Çok İddialı Görüceğiz

cat farkı wifide değil hücresel bağlantıda fark edecektir

Daha İyi Olduğu İçin Pahalı Bunu Hangi Kafayla Yazdın Bilemiyorum.

Edit:Lenovo Tam Bir Yazılım Özürlüsü Firmadır Bu Güncellemeden Farklı Bir Şey Telefonda Kendi Kendine Kapanma Dokunmayı Algılamama Gibi Sorunlar Çıkabilir.Sonrada Çinlilerin İnsafına Kalırsın Güncelleme Verecekmi Diye

Kısacası Tam Bir Cahilsin Ben Burada General Mobile nin de eksiklerini Yazdım Burada Durupta Konuyu Cahilliğin İle Kirletme

Hocam Gm nin sadece çerçevesi metal. P1 in arkası tamamen alüminyum. Çok daha kaliteli bir görünüm ve his verecektir.
    Usb Type C sadece giriş şekli. Micro dan tek farkı istediğin yönde takabiliyor olman. Diğer özellikleri micro usb ilede verebilirsin.
    Sen 300Mbps hız alabilecekmisin gerçekten? Şuan için cat7 sadece süsleme. İlerisini bilemem tabiki.
    Sonuç olarak P1 ı gömmen tamamen saçmalık. Bende 5Plus bekliyorum ama P1 de çok güzel telefon.

boşver gm günlüğü 10 liraya bunu tutmuş heralde forumda

Bilemedim şimdi hocam

• Tartışmaları okudum da bazı arkadaşlar Lenovo Vibe P1'de hızlı şarj olduğunu, 5000mah bataryayı 2 saatte doldurduğunu bilmiyorlar herhalde. Burası çocuk parkı değil, bilmediğiniz konularda afaki konuşup insanları yanlış yönlendirmeyin. Her iki telefonu da objektif yorumlayabilirseniz ne ala. Bence iki cihazda iyi, gerisi kullanıcının tercihlerine kalmış.
  • Biri daha telefonun özelliklerine bakmadan atıp tutuyor, öteki de telefon çıkmadı diye tepesi atmış kullanmadığı cihaza plastik çöp torbası diyor. Kimse birbirini yiyemeden konuşamıyor mu allah aşkına ya? "PLASTİK ÇÖP TORBASI" olayına değinirsek. Yurtdışında çoğu telefon metal kaplamadan özen verip az buçuk da olsa fiyatını cazip yapmaya çalışıyor. Ki zaten önü Gorilla Glass+yanlar metal çerçeve olması yetiyor çoğu zaman, Oneplus 2 mesela arkası özel kap ama en kral telefonlardan bile güzel duruyor. Ah bi de bizim ülkede satılsaydı.

Telefonlara gelince, iki telefon birbirinden farklı yönlerde cazip. P1 uzun ömürlü bataryası, NFC ve parmak okuyucusu gibi premium özellikleri var. GM5 saf Android (Bizim ülkede pek sık bulamayacağınız bir avantaj) daha yeni donanım=daha uzun ömürlü ve özelliklerine göre enfes fiyat.

"Son model özellik/sistem olsun, en son ve en temiz işletim sistemini kullanayım, iki üç özellik olmasa da ucuz olsun" mu diyorsun? Buyur GM5 al.
    "Ben telefonumda konfor, uzun ömürlü batarya istiyorum kafam ağrımasın hiç. Varsın işletim sistemi geç gelse de olur' mu diyorsun? Buyur P1 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 24 Mart 2016; 2:51:46 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.