Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (2313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.719.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23112312231323142315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NemesiS_81

O zaman servisten başka çare yok gibi.
    telefon çöp oldu
    simkartı görmemeye başladı, toplarken on off flex kablosunun ( ki flexi 5-6 kez tamir ettim) soketi elimde kaldı. bunlar yetmiyor gibi mecburen batarya kablosunu sökmek zorunda kaldım çalışırken, şimdi şarj dahi olmuyor.
    tebrikler bir gecede telefonumu kaybettim

• Hocam bence telefonu direk servise verin eğer kullanmaya devam edecekseniz ama kurtulmak istiyorum derseniz direk atın çöpe 1000 TL civarına redmi 5 plus alın rahat rahat kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemesiS_81 -- 17 Eylül 2019; 8:8:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, çok sinir bozucu bir sorunla karşı karşıyayım. Google fotoğraflar kullanıyorum. Open camera fotoğraf uygulaması. Bazen galeride fotoğraflar kendiliğinden kayboluyor(kamera ile çektiklerim) sonra sıra sıra geliyor bazen gelmiyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Google camera kullanırken de aynı. Android 8,öneriler nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten batarya alıp da memnun kalan var mı? Satıcı da paylaşırsanız sevinirim.

• Merhaba arkadaşlar. Gm5 plus telefona amperi yüksek bir batarya takılabilir mi? 10000 mah powerbank ile şarj girişinden doldurulabiliyor ve sıkıntı yok. batarya bağlantısını da bu şekilde yapsak şarj girişine bağlantı yapsak olurmu. elektronik bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirlerse olup olmayacağı hakkında. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ad min

Merhaba arkadaşlar. Gm5 plus telefona amperi yüksek bir batarya takılabilir mi? 10000 mah powerbank ile şarj girişinden doldurulabiliyor ve sıkıntı yok. batarya bağlantısını da bu şekilde yapsak şarj girişine bağlantı yapsak olurmu. elektronik bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirlerse olup olmayacağı hakkında. teşekkürler.
    Olur da 10000 mah'luk bataryayı nereye koyacaksınız tam olarak. Telefonun 2 katı büyüklükte olur o
  • crazywinner3 kullanıcısına yanıt
    burada 10000 mah demem powerbank örneği veriyim istedim. 4000 mah olabilir aynı ölçülerde direk bağlasak belki telefonu yakarız fakat şarj girişi olursa olabilir diye düşünüyorum. bilgisi olan arkadaşlar daha iyi bilgi sahibidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ad min

burada 10000 mah demem powerbank örneği veriyim istedim. 4000 mah olabilir aynı ölçülerde direk bağlasak belki telefonu yakarız fakat şarj girişi olursa olabilir diye düşünüyorum. bilgisi olan arkadaşlar daha iyi bilgi sahibidir.
    Ölçüleri aynı olursa takabilirsiniz sıkıntı olmaz. Şarj devresi maksimum 18w verebiliyor zaten bataryadan bağımsız olarak. Telefonun yanması gibi bir durum söz konusu değil lipo bataryaların gerilimleri aynıdır.
  • Arkadaşlar telefonumda sürekli hizmet yok hatası alıyorum telefon bir çekiyor bir çekmiyor. Önceden şarj portu bozulduğu için değişim yapılmıştı. Çözümü nedir bunun?
  • Serviste batarya degişim ücreti ne kadar ?

• 100 TL

• arkadaşlar annemin telefonunda versiyon 8. ama sistem güncellemesi var yeniden başlat diyor ancak başlat deyince dönüp duruyor. 1.si gerçekten güncelleme var mı 2. bu inmiş dosyayı nasıl temizleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NemesiS_81

100 TL
    150 lira dediler yaptırmadım internetten kendim batarya alıp takıcam kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?

• Telpa'nın sitesinde 100 TL yazıyor demek ki yeni zam yaptılar. Ben bataryayı hiç değiştirmedim genellikle 3.5 saat civarı ekran süresi veriyor.

• Bir yıl daha garantim var ama sarj olayından telefondan soğudum iade için nasil bir yol izlenebilir bir iki defa şarj olayından servise mi yollasak sonra tüketici hakem heyeti yapsak nasıl olur günde iki defa sarja koyuyoruz telefonu ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur1706

Bir yıl daha garantim var ama sarj olayından telefondan soğudum iade için nasil bir yol izlenebilir bir iki defa şarj olayından servise mi yollasak sonra tüketici hakem heyeti yapsak nasıl olur günde iki defa sarja koyuyoruz telefonu ...
    Rez

• Telefon kapalıyken recovery mode üzerinden format attım sonra açılışta encryption unsuccessful hatası alıyorum telefon kendini kapatıyor. Pcye bağlayamıyorum elimde bir micro sd kartım var bir kaç custom rom denedim orjinal romda test ettim onlarda ise error 7 alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wade

Telefon kapalıyken recovery mode üzerinden format attım sonra açılışta encryption unsuccessful hatası alıyorum telefon kendini kapatıyor. Pcye bağlayamıyorum elimde bir micro sd kartım var bir kaç custom rom denedim orjinal romda test ettim onlarda ise error 7 alıyorum
    Formatlarken internal storage'ı da formatlamanız gerekiyor. Ama tüm bilgiler gidecektir. O da olmazsa son çare fastboot üzerinden stock rom yüklemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

Formatlarken internal storage'ı da formatlamanız gerekiyor. Ama tüm bilgiler gidecektir. O da olmazsa son çare fastboot üzerinden stock rom yüklemek

Alıntıları Göster
    her yeri formatlamaya razıyım içi bomboş zaten sadece nasıl yapacağımı çözemedim factory data cache wipe ne varsa siliyorum teli tekrar açıyorum yine encrypt unsuccessful hatası geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade -- 25 Ekim 2019; 18:47:31 >
  • Bu telefon için General Mobile a galiba haksızlık ettik. Piyasadaki telefonlara bakınca Snap dragon işlemci orta seviyede neredeyse yok. Mediatek li çin telefonları dolmuş her yere.
    Üstelik içine ne var ne yok koymuşlar abuk sabuk apps leri üstelik bir dünya para. Üstelik bol reklamlı virüsleriyle beraber.
    #generalmobile, 5 plus için seni yerin dibine soktuk özür dilerim.

• 
Sayfa: önceki 23112312231323142315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.