Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (2315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.719.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23132314231523162317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gm5 plus elden çıkalı cok oluyor.
    Xiaomi kullanıyorum zaten miui

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Dün GM servisine gidip 100 TL ücret karşılığında bataryasını değiştirdim. Buraya resimleri de ekliyorum.
    ★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi   ★★
    ★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi   ★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cenkbora kullanıcısına yanıt
    hocam geçen hafta bende telpada değişim yaptırdım 100 tlye ama memnun kalmadım batarya eskisine nazaran daha iyi ama kesinlikle sizin ki gibi değil 2 saat youtube kullanımında %7 sarj düşmüş ben denemedim ama 2 saatte kesinlikle biter batarya gibime geliyor.

Sarj aletini iş yerinde unuttum yarın tam sarj ile doldurup karşılaştıracağım olmadı tekrar gönderirim telpaya.
    Hocam daha çok evde kullandığım için Mobil bağlantıdan ziyade wifi kullanıyorum. Belki bunun da etkisi olabilir.

• cenkbora kullanıcısına yanıt
    Sizde pil kısmında optimize edilemenlerde hücre yayinlari var mı? Bugün dikkatimi çekti acaba bu kadar hızlı şarj düşümü bu yüzden olabilir mi

Bunu mu diyorsunuz hocam?

• Ekran menüde durup beklerse 4 saatten fazla ekran süresi veriyor . Ama problem Android 7de olabilir. Çünkü oyun vs girip koyarsak ekran açık 2 saat gitmeyecek gibi duruyor. Pili harcayan ekran değil işlemci..

• Ekran kırıldı arkadaşlar. İnternetten alıp kendim degistirebilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: pallad

şu pilden 2 tane aldım memnunum şimdilik
    https://urun.n11.com/batarya/general-mobile-gm-5-plus-orjinal-gmc-red-batarya-P316368887
    Batarya performansı nasıl hocam şu anda

• Google recorder uygulamasını stock romlarda kullanamıyoruz galiba. Özel romlarda deneme şansı olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar syrox Type c USB flash bellek aldım ama gm5 plus telefonum okumuyor...diğer telefonlar takar takmaz okudu...yapmam gereken bir şeyler var mı? Yardımcı olabilir misiniz

• horizon714 H kullanıcısına yanıt
    Ben SanDisk flash bellek almıştım bir ucu USB-C, bir ucu USB-A benim GM5Plus tanıyor. Kendi yedekleme uygulaması da var içinde.
  • Vay be bu cihaz ilk çıktığı dönemelerde neydi. Şimdi ise 2 haftadır konuya yazan yok. General Mobile kendi kendini bitirdi.
  • Aynen patlama yaptiydi. Bizde aldik 1sene sonra bitmeyen sorunlar gelmeyen guncellemeler vs derken uzak durma karari aldik.

• Arkadaşlar telefonum durup dururken tiz bir sesle birlikte kilitleniyor bazen de mavi ekran verip kilitleniyor. Bazen haber vermeksizin kapanıp yeniden açmaya çalışıyor. Sürekli aynı şekilde açılıp kapanıyor. Tesadüfen açılırsa çalışıyor ama gün içinde kesin kilitlenip tekrar başlatıyor kendini.

Bununla karşılaşan var mı?

Bataryam çok sağlıklı değil. Bu durumu etkiler mi?

Telefon 4. Yılını yaşıyor. İmkanım olsa hemen başka markaya geçerim ama şimdilik bununla idare etmek zorundayım.

Telefonun durmadan açıldığında veya açılmaya çalıştığında tekrar tekrar başlamaya çalışması sorununun çözümünü bilen var mı?

• balamirkan B kullanıcısına yanıt
    Başka arızası var mı bilmem ama ben pilini değiştirmenizi tavsiye ederim. Ben garantinin son günü, yani ikinci yıl sonunda servise verip garanti dahilinde pilini değiştirttim servise. İkinci pil olmasına rağmen o pil de çok çabuk bitmeye başladı, gözle görülür biçimde azalıyor.

Sizin aynı süre içinde hiç değişmedi ise muhtemelen pildendir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aktepe

Başka arızası var mı bilmem ama ben pilini değiştirmenizi tavsiye ederim. Ben garantinin son günü, yani ikinci yıl sonunda servise verip garanti dahilinde pilini değiştirttim servise. İkinci pil olmasına rağmen o pil de çok çabuk bitmeye başladı, gözle görülür biçimde azalıyor.

Sizin aynı süre içinde hiç değişmedi ise muhtemelen pildendir diye düşünüyorum.
    Sizde de aynı sorun oluştu mu? Birden kapanma, açmaya çalışma, tam açıldı derken tekrar yeniden başlama gibi bir sorun oluştu mu?

İlk pilde aniden kapanıyordu sık sık açılırken de pil yüzdesi büyük miktarda düşmüş oluyordu.

Şu anda ikinci pil de hızlı tükenmeye başladı ama aniden kapanmıyor. Ama bu pilde de %100 dolu iken telefonu yeniden başlatsam %20-25 hemen kayboluyor.
    Bende de oluyordu geceden sabaha kadar telefon res atıyordu, yanıyordu adeta. Gönderdim, batarya değişti. Ancak 8.0 dan 7.1 sürümüne de düşürmüşlerdi. Bide bende şöyle bişey vardı böyle açma kapama tuşu o kadar hassas olmuştu ki bildiğin dokunmatik gibiydi. Dokununca kameraya falan atıyordu. Android 8.0'a güncellemeden ekranı kırdım. Şimdi yine garantide kargo ile yolladım ikisinde de. Batarya için ücret çıkarmadılar. Bedava gitti Bedava geldi. Son günleri garantideki. Sabah kontrol ettiğimde "cihaz teslim alındı" durumundan, "İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR" durumuna gelmişti. şimdi tekrar "cihaz teslim alındı" durumuna gelmiş. Umarım garantinin bitip ücret almak için yapmıyorlardır.
  • Merhaba arkadaşlar GM 5 PLUS telefon var görüşme yaptığım sırada bazı kişilere sesim gitmiyor fakat karşıdakinin sesi bana geliyor ne yapmam lazım ? bazı kişilerde oluyor bu sorun.
  • 
Sayfa: önceki 23132314231523162317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.