Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (2316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.718.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23142315231623172318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar; durumun pille hiç bir alakası yok arkadaşlar ve sorunun çözümü oldukça basit. "On off power yan ses açma kapama tuş filmi" değişecek. İnternette çok rahatlıkla bulup araştırabilirsiniz, fiyatı yaklaşık 20-25 tl.
    Aynı sorun mevcuttu ve giderildi. Tecrübeyle sabittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinzf

Merhabalar; durumun pille hiç bir alakası yok arkadaşlar ve sorunun çözümü oldukça basit. "On off power yan ses açma kapama tuş filmi" değişecek. İnternette çok rahatlıkla bulup araştırabilirsiniz, fiyatı yaklaşık 20-25 tl.
    Aynı sorun mevcuttu ve giderildi. Tecrübeyle sabittir.
    Cevabınız için teşekkürler. Telefonun açma kapatma düğmelerini oynadığında olmuyor. Bir anda kilitleniyor ekran tuşlar tepki vermiyor ardından kapanıp kendi kendine açmaya çalışıyor. Bazen bir iki aç kapa yapıp açılıyor bazen de sürekli açılıp kapanınca zorla üç tuşa aynı anda basıp kapatıyorum. Bunun çözümü tuş filmini değiştirmek midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gm5 plus için FM RADİO apk var mı düzgün çalışan
  • Arkadaşlar merhaba.

Ben ikinci el garantisi devam eden, turkcell den alınma gm5 plus aldım.

Telefon bazen kendi kendine hoparlörden ses çıkarıyor. Ayrıca arka kamerası bulanık çekiyor, uzağı odaklama yapmıyor.

Bu şikayetlerden dolayı garantiye gönderdik, telefonda kasa yamukluğu var, ana kart çatlak diyerek telefon garanti dışı dediler ve 280 tl para istediler.

Şimdi ben bunları THH ye vermek istiyorum ama fatura benim adıma değil.

Bunun gibi sorun yaşayıp THH ye veren oldu mu?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura adına ait olmadığı için bir şey yapamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

İnşallah oralara girip UNİTED STATES gibi bir yere basmamissindir.
    Merhabalar, O dediğiniz yere bastım ve suan hat yok. :( Çözümünüz varmı aacaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Merhabalar, O dediğiniz yere bastım ve suan hat yok. :( Çözümünüz varmı aacaba?

Alıntıları Göster
    Ben çözememiştim, garanti kapsamındaydı 2 haftalık cihazdı, teknik servise verdim, İstanbula gitti geldi.

Ama forumlarda bu olayın çözümü olduğunu görmüştüm, türkdevs mi neydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Ben çözememiştim, garanti kapsamındaydı 2 haftalık cihazdı, teknik servise verdim, İstanbula gitti geldi.

Ama forumlarda bu olayın çözümü olduğunu görmüştüm, türkdevs mi neydi.

Alıntıları Göster
    Evet dediğiniz sitede çözüm diye belirtmişler fakat şirket pc lerinden giriş yasak oldugundan bilgileri göremedim. Akşam evdeki pc den bakarım artık. Bu sitede çözümün olmaması beni şaşırtmadı değil hani. Yinede bilgilendirme için teşekkür ederim.

• En memnun kaldığınız performans ve pil bakımından en iyi rom hangisi ? (Custom stock fark etmez)

• Beyler benim arka kapak sarardı. Şimdi yeni kapak taktırsam yine sararacak 2-3 ay sonra, şu linktekinden almak istiyorum sadece arka kapağı kaplamak için fakat bizim arka kapak tırtıklı. Tutar mı sizce deneyen oldu mu
    PapsCover - Telefon ve Teknoloji Kaplamaları
    GM 5 Plus - Regi Kaplama - | PapsCover Telefon Kaplama - Telefon Sticker
    https://www.papscover.com/gm-5-plus-regi-general-mobile-360-telefon-kaplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 1 Mart 2020; 23:7:16 >

• eski yedek telefonum GM5 PLUS servise gitti mikrofon değişti geldi önceden 8.0 oreo vardı telefon bana 7.1.1 ile teslim edildi,8.0'a güncelleme almıyor bir hafta oldu,kendi içinden güncelle deyince de telefon güncel diyor herhangi bir hata vermiyor.

bu konuda ne yapılabilir fikri olan varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGP970OB

eski yedek telefonum GM5 PLUS servise gitti mikrofon değişti geldi önceden 8.0 oreo vardı telefon bana 7.1.1 ile teslim edildi,8.0'a güncelleme almıyor bir hafta oldu,kendi içinden güncelle deyince de telefon güncel diyor herhangi bir hata vermiyor.

bu konuda ne yapılabilir fikri olan varmıdır ?
    7.1.1 daha iyi. millet 8.0 güncelledi ben güncellemedim. hepsi pişman olup geri 7.1.1 e döndüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

7.1.1 daha iyi. millet 8.0 güncelledi ben güncellemedim. hepsi pişman olup geri 7.1.1 e döndüler.

Alıntıları Göster
    teşekkürler dostum,sağol.

servisle görüştüm adamlar itiraf etti,o yüzden güncel bilgidir bu telefonu kullananlar 7.1.1 ile devam etsinler.

oreo 8.0 bu telefon ile sorunlu,çok isteyen custom rom yani dışarıdan yazılım bilenler tarafından editlenmiş android işletim sistemlerinden 8.0 ya da 9.0 deneyebilirler,videolar bolca youtube da mevcut ancak bazı telefon fonksiyonları custom rom larda çalışmayabiliyor.

• balamirkan B kullanıcısına yanıt
    Sorunun çözülecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinzf

Sorunun çözülecektir.
    Telefonu önce güç verdim. Acildi. Arkasıni açıp o düğmeleri pasif duruma getirmek için filmini soketten çıkardım. Gene de kapandı hocam. Yine de o filmden olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: balamirkan

Telefonu önce güç verdim. Acildi. Arkasıni açıp o düğmeleri pasif duruma getirmek için filmini soketten çıkardım. Gene de kapandı hocam. Yine de o filmden olabilir mi?

Alıntıları Göster
    Soketin nasıl söküleceğine dair internette videolar mevcut. Seyretmeni tavsiye ederim, faydalı olabilir.

• Arkadaşlar yardımcı olursanız minnettar olurum.Telefonumda birden sanki power tuşuna bir kere basarız ekran kapanır ya kendi kendine öyle ekran kapanıyor telefon kapanmıyor.iki üç kez power tuşuna basıyorum deseni girip ekranı açıyorum.böyle olduğu zaman şarj da almıyor telefon.şarj almadığı zaman kapatıyorum.kapalı halde şarja takıyorum şarj almaya başlıyor.sonra telefonu açıyorum.bir müddet 4-5 saat sorunsuz kullanıyorum.ekran gitmezse şarj çalışıyor giderse kapatmam açmam gerekiyor.sarj soketini değiştim olmadı.hard reset attım o da olmadı.sorun nedir acaba.

• Telefon çok kasıyor pil ölü powerbank bağlı kullanıyorum sebebi pilmidir ?

• Abdroid 7.1.1. e düşürdüm bu arada 8 e kıyasla baya rahatladı ama performansı yinede daha iyi olabilirmiş gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Fatura adına ait olmadığı için bir şey yapamazsın.
    İkinci el satış sözleşmesi tarzi bişey varsa thh ye şikayette bulunabilir

• 
Sayfa: önceki 23142315231623172318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.