Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (2317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.718.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23152316231723182319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonla Anycast kullanan var mı? M9 modelini alacağım.
  • Garantili cihazı ekran çıtası yüzünden 3. defa servise götüreceğim, değişim talep edebiliyor muyuz?
    Tecrübesi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce orijinal batarya aldım şimdi 4 saat gibi ekran süresi alıyorum iyi oldu

• Arkadaşlar telefon bazen şarj oluyor bazen olmuyor.Hatta şarja takılıyken ekrana general Mobile yazısı sürekli gelip gidiyor ama şarj olmuyor, ama bazen de şarj oluyor.

Sorun ne olabilir aceba, şimdiden teşekkürler

• atiser69 A kullanıcısına yanıt
    Internetten mi almıştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsin75

Arkadaşlar telefon bazen şarj oluyor bazen olmuyor.Hatta şarja takılıyken ekrana general Mobile yazısı sürekli gelip gidiyor ama şarj olmuyor, ama bazen de şarj oluyor.

Sorun ne olabilir aceba, şimdiden teşekkürler
    aynı sorun bende de vardı, internetten batarya siparişi verip değiştirdim düzeldi dostum.
  • Arkadaşlar eski emektarı onarmak istiyorum ekranı kırık ve bataryası ölü

Yedek Parçaları en uyguna nerde alabilirim kendim onarabilir miyim?
  • Secret Light kullanıcısına yanıt
    Valla sorma 2 yıldır benimde ekranın sağ üst köşesi tuz buz oldu dokunmatik çalışmıyor üst kısmı ve çerçeveleri kötü durumda bende tamir etmek istiyorum ama nasıl olur bilemiyorum.
  • ustumegelme U kullanıcısına yanıt
    Şimdi ilk emektar olunca atamıyorum da satmak da istemiyorum ucuza gidecek özellikleri de nispeten iyi yani bataryayı kendim değiştirip ekranı yaptıracağım sanırım. Gidip o tank kılıflardan alacağım çünkü telefon kayık gibi oldu valla büküle büküle :D
  • Arkadaşlar GM 5 Plas batarya lazım güvenilir ve orjinal olacak bı tavsiye site veya link nereden bulabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum

• tamer sipsak T kullanıcısına yanıt
    Sitelerde satılanlar orijinal değil en iyisi serviste değiştirmek.
  • Çoğu servis te internetten sipariş geçiyor ustam

• servislerdeki de orijinal değil maalesef.
  • Arkadaşlar. Telefonumun içinde bir bölüm var. Onun üzerine parmağımla biraz baskı yapınca kilitlenip kapanıyor. resmini ekliyorum. Bu kısma biraz baskı yapınca kapanıyor. Önceden kapanıyordu ama sebebini bilmiyordum. Bugün keşfettim. Ayrıca bu kısım biraz fazla ısınıyor. Resmini ekliyorum. Bilen ve tecrübeli usta arkadaşlar varsa sevinirim. Sebebi ne olabilir?
    ★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi   ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balamirkan -- 26 Mayıs 2020; 0:34:1 >

• Secret Light kullanıcısına yanıt
    Sanırın istanbul şişli'deki profilo avm içindeki servise göndermekten başka çare yok. vericem artık 280 lirayı artmadıysa tabi :D ah bu telefon neler çekti neleeer dili olsada anlatsa şurda :D
  • ustumegelme U kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef ben İstanbul'da değilim :(( GMS iletişimi biliyor musunuz? En son aradığımda 250TL dedi kendi Telpa zaten 280'e yapıyor.

Geçen hafta verdim bi telefoncuya kasası çok narin hemen eğiliyor o yüzden ilk başta dokunmatik sorunu çıktı daha sonra ekran tamamen gitti yoksa iyi dayandı emektar hahahah :D

Bu arada telefoncu 250-300TL tutar dedi bende malum verdim. İkinci el almaktansa yani, Şuan zaten 0 tel piyasası bile uçukken eldekiyle yetineceğiz :D
  • Hala telefonun pilini değiştirmedim powerbank ile kullanıyorum kullanıp tavsiye ettiginiz pil varmı ?

• Dün telefonu servise vermiştim. Arasıra kitleniyor diye. Android 8 yükleyip vermişler. 8 sorun diye 7 ye düşürmüştü daha önce. Ne dersimiz sorun yaşarmıyım

• teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Ben uzun zamandır Android 8 ile kullanıyorum, önemli bir şikayetim yok.
  • 
Sayfa: önceki 23152316231723182319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.