Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.719.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

quote:

Orijinalden alıntı: devito

Herkes ihtiyaçlarına telefon alır. Bana p1 bildigiın takoz glmıstı. Baskasına güzeL gelır. Sonucta hepımız para verıp alıcaz. Bedava dağıtmıyorlar.

anlamaz bunlar

sen anladın yanı:)
  • Mesaj atmak için mesaj atmayalım. Telefon hakkında konuşalım. Ben de 5 plus-p1 arasında kaldım. İnceleme ve karşılaştırmalardan sonra kararımı vereceğim.
  • Arkadaşlar şuda var iki telefon arasında 300 TL fark var bunuda göz önünde bulunduralım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Herkes ihtiyaçlarına telefon alır. Bana p1 bildigiın takoz glmıstı. Baskasına güzeL gelır. Sonucta hepımız para verıp alıcaz. Bedava dağıtmıyorlar.

anlamaz bunlar

sen anladın yanı:)

zoruna mı gitti :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo vibe p1 1-2 guncelleme alirsa sanslisin. Gittim inceledim o telefonu. Cerceveler vs hic guzel durmuyor. Metal kasa diyorsunda kullanilan metalin kaliteside iyi degildi. Gm 5 plus batarya harici diger her alanda p1 den daha iyi olacak. Hemde aradaki 300 lira farka ragmen. Sen ister begen ister begenme.

• Yaklasik 2 enedir discovery elite kullanıyorum şimdiye kadar cihazın ön arka kamera pil ve ekranı garantiden değişti ancak akilli telefonlarda ekran değiştimi daha ayar tutmuyor bunu biliyorum.diyeceğim elektronik ısı şans işi bana böyle denk geldi ancak teknik servis gayet ilgili ve simdi bende bu cihaza GM 5plusa gecicem.su anda tek hoşuma gitmeyen tuşların ekranda oluşu onun haricinde çok araştırdım ancak su anda bu özellikte bu fiyata başka bi cihaz bulamadım.lenovo diyecekseniz onun başka bi modelini kardeşime almıştım bi hafta da bozuldu servise gitti ve telefonu arka cebinde taşıdığı için yamuldugunu ekranin o yuzden acilmadigini tamiri için 800 TL ödemeniz gerektigini soyledir ve çöp oldu bu kadar bunların servis.o nedenle bu fiyata GM 5plus alınır kardeşim marka takıntısı olan kazık yemeye devam etsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Lenovo vibe p1 1-2 guncelleme alirsa sanslisin. Gittim inceledim o telefonu. Cerceveler vs hic guzel durmuyor. Metal kasa diyorsunda kullanilan metalin kaliteside iyi degildi. Gm 5 plus batarya harici diger her alanda p1 den daha iyi olacak. Hemde aradaki 300 lira farka ragmen. Sen ister begen ister begenme.

eminim öyle olur
  • Beyler uzatmayın gözünüzü seveyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: voqka35

Bu arkasındaki General Mobile yazısını bir stickerla filan kapatabilirsek, o zaman güzel olabilir.

Benim de bu telefonda ki olmamış ya da eksik dediğim iki nokta oldu. Biri parmak izi olmayışı diğeri de dediğiniz gibi general mobile yazmasa daha yakışıklı olurdu telefon.

Bunun arkasındaki amble mi silin yerine samsung yazın 1600 TL fiyat koyun kapış kapış gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: motorsuz adam

quote:

Bu arkasındaki General Mobile yazısını bir stickerla filan kapatabilirsek, o zaman güzel olabilir.

Benim de bu telefonda ki olmamış ya da eksik dediğim iki nokta oldu. Biri parmak izi olmayışı diğeri de dediğiniz gibi general mobile yazmasa daha yakışıklı olurdu telefon.

Bunun arkasındaki amble mi silin yerine samsung yazın 1600 TL fiyat koyun kapış kapış gider.

+ parmak izi : a5 2016dan daha iyi oluyo ve a5 2016 1600 lira

• Arkadaşlar ikisi de güzel telefon lenovo p1 iyi diyen p1 GM 5 plus diyen GM 5 plus alsın

• Keşke GM 5 Plus ta da olsaydı parmak izi okuyucu, varya tadından yenmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motorsuz adam -- 26 Mart 2016; 17:35:58 >
  • Bide işlemcisi snapdragon 652 olsaydı efsane olurdu

• payrıstitandrago P kullanıcısına yanıt
    Ben 200-300 lira verirdim fazladan, keşke olsaydı.
  • Aynen değerdi bencede.

• Benim aklımı karıştıran adreno 405 full hdde nasıl performans sağlıyacak onu merak ediyorum. Bide arkadaşlar neden android de çözünürlük değiştirici pro
    gram yok oyunları full hd den hdye çevirirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payrıstitandrago -- 26 Mart 2016; 18:10:39 >
  • quote:

Keşke GM 5 Plus ta da olsaydı parmak izi okuyucu, varya tadından yenmezdi.

en az 100lira artardı ama fiyatı

• quote:

quote:

quote:

1200 kusura paralel 1300 kusura samsung tr garantilisi bulunuyor a5 2016

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

quote:

quote:

1200 kusura paralel 1300 kusura samsung tr garantilisi bulunuyor a5 2016

tekno sa 1600

• P1 inceledim ekranin en altında duran uygulamaların isimleri tam ekranda gözükmüyo. Mesela y harfi varsa kuyruğu çıkmıyor. Ekranini hiç beğenemedim parmak izi pil ve tuşların ekranda olmayışı çok büyük artı. Gm 5 in ekranındaki siyahlik çok göze batıyo ve beyaz renkte senaörler çok belli oluyo. En büyük artısı istisnasız saf android oluşu onun dışında 32 gb ve 3gb bellek fiyatı. Android n deki ekranı ikiye bölme ve picture in picture modu bana lazım oluyor o yuzden geçmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.