Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.719.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: payrıstitandrago

Benim aklımı karıştıran adreno 405 full hdde nasıl performans sağlıyacak onu merak ediyorum. Bide arkadaşlar neden android de çözünürlük değiştirici pro
    gram yok oyunları full hd den hdye çevirirdik

Hocam günümüz oyunlarında o ekran kartı sıkıntı işte ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerdi hocam bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jayco39

P1 inceledim ekranin en altında duran uygulamaların isimleri tam ekranda gözükmüyo. Mesela y harfi varsa kuyruğu çıkmıyor. Ekranini hiç beğenemedim parmak izi pil ve tuşların ekranda olmayışı çok büyük artı. Gm 5 in ekranındaki siyahlik çok göze batıyo ve beyaz renkte senaörler çok belli oluyo. En büyük artısı istisnasız saf android oluşu onun dışında 32 gb ve 3gb bellek fiyatı. Android n deki ekranı ikiye bölme ve picture in picture modu bana lazım oluyor o yuzden geçmeyi düşünüyorum.

sizin incelediginiz tel sıkıntılıymış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorsuz adam kullanıcısına yanıt
    satışlar düşerdi :d

• Allah askina bir yetkili aciklama yapsin ya millet oldu meraktan

• tremacs kullanıcısına yanıt
    Abi adamlar şu işten hiç anlamıyor ya. Büyük ihtimal satılışa çıkmadan bir kaç gün önce anons yapıcaklar.
  • devito kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bende öyle düşünüyorum
    Umarim gm bizi yaniltmaz

• Yaklaşık 1 aydır cihazın çıkmasını bekliyorum. Eğer 1 hafta içinde çıkmazsa batarya problemine göz yumup ve 400 lira fazla verip g4 alacağım. GM'nin açıklama yapmamakta diretmesi hala bu işte ne kadar acemi olduklarını gösteriyor.
  • Bence cihazın yazılımının ne zaman hazır olacağı bilinmediğinden açıklama yapılamıyor.

Hocam işte silinmeyeceği için daha gerçekçi yaklaşıyorum olaya :)) Örneğin siyah batman stickeri ince geniş şık olcak şekilde yapıştırılırsa komik mi olur ki :D
  • Bende Elite var ama internet sorunu yüzünden çok çektim düzelmedi bir türlü, düzeltemiyorlar da kronik sanırım çevremdeki birkaç elite modelinde daha aynı sorunla karşılaşınca ister istemez temkinli davranıyorum. bakalım nasıl olacak bu yeni model..
  • Acil telefon alman lazım cikacaksa çıksın artık. Yoksa huawai honor 7 veya G8 alacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: unflattering

Bence cihazın yazılımının ne zaman hazır olacağı bilinmediğinden açıklama yapılamıyor.

Bence de yetişmeyen bir şey var. Kamera yazılımı özel olacak demişlerdi onu mu yetiştiremediler anlamadım. Ama bir açıklama yapmaları lazımdı. Yetiştiremedik ne zaman çıkar bilmiyoruz demeleri lazımdı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne çıkmaz şeysin sen
    GENERAL MOBILE

• voqka35 kullanıcısına yanıt
    Batman ın kanatlarına benzeyen bir marka vardı. Victor muydu neydi telefon yapardı oda. Ne zaman amblemini görsem Batman aklıma gelirdi. Bi baksana hocam seninde aklına gelecek mi batman.

• kurtar72 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerinizde haklısınız. Ama birkaç konuda yanlış bilginiz var. AndroidOne platformu cihazları gm'ye ait.

Servislerine(telpa) dh nin gezisi ile gittim. Devasa bir alan. Tek katlı. Tamamen masalarla dolu, bölgelere ayrılmış. Yarısı telefon ve tablet tamiri. Çeyreği call center. Kalan çeyreklik bölüm idari yönetim ve software departmanı. İdari yönetimden kastım Genel müdür, ceo, pazarlama müdürü... Gibi tüm kadro tr de çalışıyor. Şirket abd kaynaklı olsa da tüm operasyon tr de telpa servis adı altında yürütülüyor. Discovery modellerinden discovery2 hariç hepsi ginoee üretimi.(discovery2 de başka bir firmanın telefonu) Vergiyi öde ithal et isim bas sat şeklinde çalışıyorlar.(verdikleri servis hizmeti ve yapılanma çok kaliteli. Yiğidi öldürür hakkını yeme) iyi bir marka olabilmek için üzerlerine düşen görev iyi bir servis hizmeti vermek ve yazılım desteği sağlamak. Servis konusunda kendilerini aşmışlar.

Onlarca kişiden oluşan bir yazılım departmanları varken ve model çeşitliliği yılda 1-2 cihaz eklenerek artarken discovery1 in aylarca beta sürüm olarak geliştirildikten sonra stabil olmayan kitkat alması, güncellemenin geri çekilip optimize edilmesi ve tekrar verilmesi; discovery elite in yazılım ve stabilitede çuvallaması; discovery2 ve air modellerine adam akıllı güncelleme verilmemesi beni de şaşırttı ve orada idari kadroya bu neden böyle sıkıntılı diye soru sordum. Net cevap alamadım malesef .

Gm 4g modelini kullanıyorum 6-7 aydır. Çok stabil. Yağ gibi akan bir android. Kamera kalitesi harika. Cihazdan çok memnunum.

Yerel firmalarda yazılım konusunda sorun olduğu bariz. Gm bunların en büyüğü olsa da yazılımda eksiği çok. Android one platformunun temsilcisi olmaları bu firmanın geleceğini kurtardı. Farkettiyseniz 4g modelinden sonra ginoee üretimi bir cihazı piyasaya sürmektense AndroidOne platformunda kendi modelleriyle devam ettiler. Çünkü yazılım desteğini Google verince insanların gm konusunda bir çekincesi kalmadı.

Discovery kullanıcısı olarak yazılım stabilite sorunu sebebiyle bir daha gm kullanmayacağım diye düşünürken. 4g modeline geçtikten sonra androidone platformundaki gm telefonlarını çevremdeki insanlara şiddetle öneriyorum.

• tns1 kullanıcısına yanıt
    Discovery 2'yi piyasa süren herkesin allah belasını versin. Telefon değil alev topu. Telefon değil bataryası 3-4 saati geçmeyen telefon. Alcatel One Touch İdol X+ ulan nereden akıllarına gelmiş bu telefonu discovery2 yapmak
  • Gm4g aldim ay basinda iki sorun yaşıyorum ins bunda olmaz. On kamera isikta sol köşeye parlama yapiyor. Mikrofon yüksek sesi kaldırmıyor.

İlk defa gördüm markayı :D Güzel simgeymiş ama demek ki o kadar da kötü durmuyor arkasına öyle bir şey yapıştırsak :D haha
  • arkadaşlar bide xperia x var p1 ile 5 plus karışımı s650+ parmak izi +2,5d+ 23mp cam+ 13mp ön+2 gün pil stamina mod

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.