Şimdi Ara

General Mobile GM 5 Plus satışları başladı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
5.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Yorumlara bakan çıldırır! Adam size 13+13 mp çift flash ve son teknoloj işlemciyi, hem 3 gb ram hemde 32 dahili hafıza ile veriyor! ama yaranamıyor! Siz A7 denen çöpe 1500 veren veya A serisini sırf 2016 diye binlerce lira basanlar... lütfen gidin kumda oynaıyın! Ben cihaz inceledim gayet sağlam bir cihaz yapmışlar, hemde neredeyse K10 fiyatına, yazık be

A serisi, bu telefondan bin kat iyidir.
  • turkcell bayisinde cihazı az buçuk inceledim siyah olan gayet kibar görünüyor ekran parlaklığı ve renkler de güzeldi menüler akıcıydı az bişey ısınmıştı o kadar da olsun bütün gün kurcalıyor millet telefonun başında birsürü insan vardı kurcalamak için sıra bekliyorlardı
  • Yazmayacaktım dayanamadım yazdım, Samsung A7 yi göklere çıkaran arkadaş bir zahmet yazar mısın nasıl ve hangi özellikleri ile A7 GM 5 Plusdan 1000 kat daha iyidir ?

- A7 4.4.4 Kitkat ile geliyor GM 5 Plus 6.0.1 Android 6.0.1 (Marshmallow) bu ne demek GM 5 Plusda istediğin uygulamayı hafıza kartına taşırsın demek.

- A7 arka kamerası 13 Mp arka kamerası 5 MP GM 5 Plusda ise arka ve ön kamera 13 Mp üstelik arka kamera 2 ton flash yani resimlerinde zombi gibi bembeyaz çıkmazsın daha doğal reng olur flaş ile çekilen resimlerinde, ön kamera ise o da flash lı yani karanlık selfi olayını yaşamazsın GM 5 Plus da.

- A7 802.11 a/b/g/n iken GM 5 Plus 802.11 a/b/g/n/ac dikkatini çekerim sonu ac ile bitiyor neymiş ac oku araştır arkadaşım.

- A7 2 GB GM 5 Plus 3 GB hafızaya sahip

- A7 GM 5 Plusdan 230 tl interneti referans alırsan pahalı dükkana gittiğinden bu fark en az 500 tl ye çıkar.

- A7 nin hoparlörü arkada masaya koyduğunda ses düşer ters koyman gerekir GM 5 Plus da ise kasanın en alt kısmında kenar çıtası içerisinde mis gibi ses alırsın.

- Her ikiside 5.5 ", 16 milyon renk, corning gorilla glass 4, 401 PPI artı olarak GM 5 Plusun 2.5 D ekran yüzeyine sahip bir araştır bakalım 2.5 D ne işe yarıyormuş.

- A7 16GB depolama alanına sahip GM 5 Plus 32 GB depolama alanına sahip.

- A7 32 bit işlemci mimarisine sahip GM 5 Plus 64 bit işlemci mimarisine sahip

- A7 hafıza kart desteği 64GB GM Hafıza kartı desteği 128 GB

- A7 LTE yani 4G modemi CAT4 yani giriş seviyesi modeli GM 5 Plus ise CAT7 LTE yani 4G modeme sahip. Aç, oku araştır CAT 4 mü daha iyi CAT 7 mi ?

- A7 usb bağlantı tipi GM 5 Plus Type-c bağlantı tipine sahip yani şarj aletini ters taktım düz taktım derdi yok GM 5 Plus da ayrıca Qualcomm Quick Charge 3.0 var GM 5 Plusda aç, oku araştır neymiş bu merak et, aç, bak, öğren arkadaşım.

- Her ikiside 8 çekirdek, sabit bataryalı yani bataryayı çıkaramazsın ikisinde de durum aynı

BU daha kabaca bir incelemeydi yabancı hayranı arkadaşım, ha sen şimdi diyeceksin ki ama samsungun ana işlemcisi 1.8 yardımcısı 1.3 GM 5 Plusun ana işlemcisi 1.5 yardımcısı 1.2 Ghz bende sana aradaki en düşük 230 TL (internetten araştırırsan bu fark) Dükkanlarda ise 500 TL den aşağıya fark koymazlar bende sana bu farkı hatırlatacağım, A7 nin 2016 model diye satılmasına rağmen Android 4.4.4 olduğunu durmadan tekrarlayacağım, hazım edin arkadaşım, türkünde artık bir markasının olduğunu ve bunun öyle yabana atılacak türden bir marka olmadığını artık aklınıza alın. Bu daha başlangiç, inanıyorum ki 2 yada 3 yıl içerisinde GM türkiye piyasasını yeni çıkan ürünlerindeki teknolojik üstünlük fiyat&performans fikri ile müthiş bir şekilde baskılayacak yani sizin lugattan konuşacaksak eğer domine edecek yani dominant olacak. Burdan tüm yabancı hayranı arkadaşlara tebessüm edebilelim diye hatırlatmak istedim, ne diyordu çiçek abbas, şakire ? o günler bitti, karrrdeşinim artık şakir :) umarım telefon alacaklara faydası olur yazımın, zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim

• Satışa filan sunulduğu yok manisa da bulamadık henüz almayı düşünüyordum ama vazgeçicem galiba.

• Bence telefon gayet şık tasarlanmış sadece boyutunda kararsız kaldım biraz büyük duruyor ama note'lardan küçük sanırım fiyatı da gayet güzel 3 milyarı iphone'a verince mi mutlu oluyorsunuz anlamıyorum hiç bi özelliği artık yeni çıkan bütün androidler işimizi her turlu goruyo kaldı ki general mobile'in ilk telefonu bile gayet iyiyken bunu nasıl bu kadar elestiriyosunuz anlamıyorum ama yok gavurun mali daha bi cafcaflı geliyor size siz böyle devam edin ondan sonra da dışa bağımlıyiz

• quote:

Arkadaşlar Bilgisayar Mühendisiyim. İşlemci tasarlamış adamım. Trilyonluk yazılım projelerinde bulundum. Cep telefonuna android uygulama geliştirdim. Yani bu işten anlarım. Gencim de haa. Yaşlı filan sanmayın. 26 yaşındayım. Ben de severim oyun oynamayı. Hatta oyun yazmayı. Ama şunu bilmek lazım. Bizim insanımız telefonda resim çeker , whatsappdan mesaj atar, konuşur, ilk başlarda hevesle oyun oynar sonra o da kalmaz. Yahu arkadaş benim gibi yazılım mı geliştireceksiniz telefona. Yapacağınız en fazla bunlar. Bakın arkadaşlar işlemci tasarladım diyorum. Sıradan bir çocuk bile benden iyi öğrenmiş, şu telefonda şu işlemci var filan diye. Yukarda saydıklarımı yapmayan telefon var mı şu anda?

Benim ihtiyacımı bile 600 tl lik telefonlar karşılayabiliyorken sizdeki bu durum ne?

Ne oluyor size ki , YERLİ bir markaya bu kadar düşman kesiliyorsunuz. Tamam kendi üretmiyor bugün ama yarın üretir. Kaldı ki bu GM 5 plus gerçekten çok iyi bir telefon olmuş.

SURİYE' de de sizin gibi kendini , ülkesini küçük gören ,küçük insanlar vardı. Kendi değerlerine sırt çevirenler batıya hayranlık duyanlar vardı. Irak'ta da ve diğer viran olmuş Ülkelerde.

Siz piyasanın en iyi telefonlarından birisini yapmış YERLİ bir firmaya böyle düşmanlık ederek ne kazanacaksınız.

O hayranı olduğunuz İphone u üreten abd yarın kapınızı kırıp başınıza silah dayadığıda (TIPKI IRAK'TA OLDUĞU GİBİ) karınıza kızınıza göz diktiğinde mi anlayacaksınız. O başınıza dayanan silahın çuval çuval para verdiğiniz iphone olduğunu.

Bugün ülkenizin ürünü varken onu kötülemek, ona güvenmemek ve o hayranı olduğunuz ülkelerin mallarını göğe çıkarıp onları almak;

Yarın başınıza düşen bombalar ve evinize giren düşman askeri olarak size geri dönmez inşallah.

Selam AKIL SAHİPLERİNE ,selam kendi değerlerine sahip çıkanlara ve SELAM HİDAYETE TABİ OLANLARA OLSUN.

• Merhaba,

Aldım ve kullanıyorum, gayet de memnunum.

1000 TL altı en iyi cihazdır, fiyat performans ürünüdür.

Ekran, Kamera, İşlemci, hafıza hepsi gayet iyi.

Tavsiye ederim,
  • Kamerayı az zoomlayina görüntü dağılıyor. Bu normal midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi bir cihaz yapmışlar. fiyatları biraz daha düşsün ikinci telefon olarak bile alınabilir.
  • Discovery 2 kabusundan sonra ne GM nede Telpa garantili ürün satın alırım bir telefon aynı hata yüzünden 4 defa garantiye gitmez !!! işin gülünç tarafı daha garantisi bitmemiş cihazdan ücret talep etmeleri daha ilginç Servise gönderiyoruz tamir edildi güncellendi diye geri yolluyorlar 1 hafta sonra aynı problem !!
    GM markalı ve TELPA garantili ürün ALMAYIN/ALDIRTMAYIN
  • Tek kötü yanı işlemci keşke sd650gibi bisey koysalardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: rookiehunter

Discovery 2 kabusundan sonra ne GM nede Telpa garantili ürün satın alırım bir telefon aynı hata yüzünden 4 defa garantiye gitmez !!! işin gülünç tarafı daha garantisi bitmemiş cihazdan ücret talep etmeleri daha ilginç Servise gönderiyoruz tamir edildi güncellendi diye geri yolluyorlar 1 hafta sonra aynı problem !!
    GM markalı ve TELPA garantili ürün ALMAYIN/ALDIRTMAYIN

sen hep böyle ağlamaya mahkumsun!
    senin hakkın budur =)
  • Bugüne kadar yaptığı yazılımlarla çoğu telefonu sürekli garanti servislerine götürülen bir marka General Mobile. Bu yüzden itibarı biraz zedelenmiş. Hatta General Mobile CEO'su bile yazılımını kendi yazdığı telefonların yazılımlarının kötü olduğunu kabul ediyor. Ama GM 5 Plus (ve General Mobile 4G) burada işi değiştiriyor. Bu telefon yine General Mobile tarafından üretildi ama yazılımı bizzat Google tarafından yazıldı. Yani kolay sıkıntı çıkmaz. Bu arada telefonu 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum. 1000 TL'ye alabileceğiniz en güzel telefon bence. Hem Türk malı da zaten. Gidip Koreliye para kazandıracağınıza gelin Türk ekonomisine kazandırın. :D

• Sorunlar devam ediyormu alıpda kullanan arkadaşlar yorum son durum nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

quote:

Yorumlara bakan çıldırır! Adam size 13+13 mp çift flash ve son teknoloj işlemciyi, hem 3 gb ram hemde 32 dahili hafıza ile veriyor! ama yaranamıyor! Siz A7 denen çöpe 1500 veren veya A serisini sırf 2016 diye binlerce lira basanlar... lütfen gidin kumda oynaıyın! Ben cihaz inceledim gayet sağlam bir cihaz yapmışlar, hemde neredeyse K10 fiyatına, yazık be

a7 2015 daha 6.0 alacak mi belli degilken bu telefon 6.0 ile geliyor. a7 2016 en son nougati gorur, bu cihaz 2 sene daha guncelleme alacak. hem de bloatware dolu samsung guncellemesi degil, saf android.

çinliler a7 2016 fiyatina s7 ayarinda telefon satiyorken, bu sizdeki samsung hayranligi komik.

cihaz oneplus 3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 12 Ağustos 2016; 5:18:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

quote:

a7 2015 daha 6.0 alacak mi belli degilken bu telefon 6.0 ile geliyor. a7 2016 en son nougati gorur, bu cihaz 2 sene daha guncelleme alacak. hem de bloatware dolu samsung guncellemesi degil, saf android.

çinliler a7 2016 fiyatina s7 ayarinda telefon satiyorken, bu sizdeki samsung hayranligi komik.

cihaz oneplus 3.

niye bu kadar heyecan yaptın ki .. tamam senin dediğin gibi olsun heyecana gerek yok.

• Gayet iyi telefon. Kardeşime aldık. Herhangi bir sorunu yok. Yağ gibi akıyor zaten saf android var. Akar bu telefon. 4G'den sonra iyi iş yaptılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    katılıyorum dostum elımde zen 2 vardı servısten bıktım bunu almayı dusunuyorum
  • Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    Neden?,Niçin? Türkiyenın kasasına para mı gırmesın arkadasım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: take a minute

quote:

quote:

cihaz oneplus 3.

niye bu kadar heyecan yaptın ki .. tamam senin dediğin gibi olsun heyecana gerek yok.

Heyecanı yapan da arayan da belli. Alıntılamana gerek yoktu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.