Şimdi Ara

General Mobile GM 9 Pro, en iyi kameraya sahip yerli telefon olabilir! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
6.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için neresinde ne olduğunun hiçbir önemi yok. GM 5 plus kullanarak ben firmadan hakkımı aldım.

• Plaj olan fotoğrafı türkbükü voyage da çekmişler, test eden vatandaş tatile gitmiş demek ki.
    Hemen hemen aynı fotoğrafı ip7 10.3.3 ile çekmiştim. Bence ip7 den oldukça geride

General Mobile GM 9 Pro, en iyi kameraya sahip yerli telefon olabilir!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GM 5 plus iki seneye yakın kullanıyorum 3 kere servise gittim 1 saatte yapıp ücretsiz teslim ettiler şuan hala kullanıyorum 999 TL ye almıştım demekki biz şanslıyız baya sorun yaşayanlar olmuş şu cihazı uygun tutarlarsa sorun yaşayanlar ın bir şans daha vereceğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akhtar kullanıcısına yanıt
    öyle olmaz baba buraya foto atta bakalım ne eksiği varmış
  • Kolpaçino Özgür kullanıcısına yanıt
    Cevapladığın yorumumun altındaki fotoğraf, benim çektiğim

• quote:

Orijinalden alıntı: akhtar

Cevapladığın yorumumun altındaki fotoğraf, benim çektiğim
    portaldan baktığım için üzgünüm hocam, baktım gm9 pro biraz fazla snapseed hdr efekti basmış gibi eğer bu cihaz 1800 bandında gelirse ki gelmeyecek. Satışı iyi olur
  • Cihazın yatay kamera dizilimi hariç (gm kasayı kendi değiştiriyor) işlemcisi, kamera özellikleri, dizaynı ve android one programına dahil oluşuyla fena halde BQ Aquaris X2 Pro ile benzerliği var.https://www.bq.com/en/aquaris-x2-pro Aslında güzel telefon Quick Charge 4+ desteği sunan ilk model. Tahminim doğru tutarsa Mesut Çevikten General Mobile GM 9 Pro hediye etmesini bekliyorum Akıllı telefonumun 3 aydır ekranı kırık, öylece bekliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq t -- 10 Eylül 2018; 2:40:59 >
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    niye saf androidle gelmesin o şekilde daha avantajlı...
  • Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    Marka olarak USA malı sayılır kuruluşu USA... Made in TR değil China sayılır...
  • Bence general mobille geliştirdi kendini daha önce bazı telefonlarda yaşanan sıkıntılar olmuştur. Ancak bu sorunlar hep devam edecek diye birşey yok. Ön yargıdan uzak durmadığımız zaman gerçeklerden de hep uzak olacağız.

• General Mobile en iyi kameraya sahip yerli telefonuyla mağdurları coşturuyor.

• shaq t S kullanıcısına yanıt
    400 avroluk fiyatıyla yurda 4000tl den giriş yapar.

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Peki niye düzeltilmemiş yani bazıları dönük halde paylaşmayıp ta thumbnail olarak caps ile sadece kabaca göstermeyi tercih ettiniz

Linklerinizde bir bahsettiğiniz geri alma düzeltilmeme durumu halen yok.

Sonuçta konuya dönersek eski bir general mobile mağduru ve kullanıcısı olaraktan şu gerçekleri de paylaşayım:

General Mobile Telpa kalitesi düşük parçaları toplayıp montaj yaptırmakta ve yapmaya da başlamışlardır.

Her bir bileşeni kisa sürede bozulmakta çoğuna kullanıcı hatası da demekteler...

Bu firma merkezi New York Amerika da dır. Benim gözümde yerli değildir. Merkezini Turkiye 'ye taşımadığı sürece samimi de gormem bu firmayı.

Bir firma iddialı olacaksa güncel iddialı donanımıyla iddiali yerli fiyatları ile iddiali malzeme kalitesi bileşenleri ile iddiali vicdanlı düzgün teknik servisi ve en önemlisi de güncelleme vermeyi Android One platformuna rağmen bir yıla varan gecikmeler ve aylık güvenlik güncellemeleri atlamalari söz verdiği resmi ilan resmi kaynaklarından üstelik sözlerini tutmamaları...

Ayrıca diğer Android One markaları fastboot imaj dosyaları ota dosyaları binary image vs hepsini yayılıyorken General Mobile firması yıllardır yayınlamıyor.

Sonuç boş anlamsız sorunlu bir firma herşeyi ile...

• GM kesinlikle pişmanlıktır.Denemek isteyen varsa buyursun alsın yada almadan girin forumda gm şikayetlerine bir bakın paranıza yazık etmeyin.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Amacınızı bilmiyorum ama pek doğru yolda değilsiniz gibi zira galeriye bakarsanız hem düz hem de yamuk halleri ekli ki kullanıcılar farkı görebilsinler.

General Mobile’ı seversiniz sevmezsiniz bu hiç önemli değil ama yanlış bilgi veremezsiniz. General Mobile, Telpa tarafından satın alınalı yıllar oluyor.

Telpa, yıllarca Samsung, Nokia gibi devlerin ülkemizdeki temsilciliğini yürüttükten sonra bu işe kendi markamızla devam etmeliyiz vizyonunu ortaya koyarak General Mobile’ı satın aldı.

Telpa’yı araştırın bakalım merkezi nerede :)

Bu ülkede yerli firmaların yaşadığı en büyük zorluk, en büyük düşman yine yerli kullanıcı oluyor. Yapmayın bunu.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • GM 'in neresi yerli?

• ois de olsaydı keşke..

• 2 yıl önce yerli diye babama aldım GM5 Plus çünkü baktığım zaman o dönemde o paraya o özelliklerde pek telefon yoktu ama şimdi bakıyorum yerli markalara artık çöp üretiyorlar ama pahalı çöpler. Benim 1.999 liraya daha yeni aldığım LG G6 modeli 2017 yılının telefonu ama 2018 yılında çıkan yerli modellerimizde G6'da olan özelliklerin yarısından çoğu yok.

General Mobile, Vestel, Casper size diyorum sizden bir Galaxy S9+ falan beklemiyoruz ama en azından bir LG G6 ayarında telefon yapın..

Kamera da OIS olsun, iP68 olsun, Quad HD ekran olsun, kamera kaliteli olsun, ses kalitesi olsun ulan çokmu zor...

• general mobile kadar dandik bi telefon yok, üstelik servis sıkıntısı var sorunları çözemiyor, sağlam telefon bozuk geliyor kabul etmiyorlar. telefon zaten sıkıntılı kimseye önermem çektiğim sıkıntıyı ben bilirim.

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Amacim tuketici olarak ozellikle General Mobile den birkac urun mobil cihaz almis servislerinde defalarca sorunlar yasamis magdur olmus biriyimdir.

Amacim gercekleri ifade etmek. O yazdikalarimi gercekten samimi durustce idrak edemiyorsaniz ki sanmam kimse kimseye burada anlamamazliga vurmasin ...

Sonucta ifade ettiklerim dogrudur ... Yalan abarti carpitmalar yoktur. Serviste ortamda etrafima bakiyorum GM 5 Plus icin ornek verecegim kasasi kolay yamulan aluminyum malzeme yuzundne yamulup serviste garanti disi kullanici hatasi denilmesine bizzat sahit oldum. Bu ufak bir aniya sahit olmam bile General Mobile in mantalitesini pekala net ifade edebilir ...

Telpa yi bilirim eskideki TELPA eskiden kalmistir ... Telpa yi batiranlar zaten General Mobile firmasi olmustur . Yani parlak gecmisi imaji General Mobile ile devam edememistir ...

Fatih Projesin deki rezlaletleri de bilirim ... Mesele baska yerlere kayabilir hakli olarak ...

Telpa in yani teknik servis merkezi Turkiye de sadece 1 tanedir Profile AVM dedir ( PAM ) . Zaten benim servisi diye tabir ettigim sizinde defalarca DH olarak ziyaret roportaj yapilan merkez teknik merkezidir .

General Mobile herhangi bir urunun garanti belgesini acarsaniz New York Amerika merkezli oldugu anlasilacaktir :)

Zahmet olmasin ben size ve ortaya paylasayim iste :

General Mobile GM 9 Pro, en iyi kameraya sahip yerli telefon olabilir!

Ayrica DH i iyi takip eden biri biraz eskimis olsa da General Mobile Turkiye de fabrikasini acmisti ve biliyoruz ki montajdir . Yani belli basli firmalar haric kimse de gidip yerli mali diye reklam pazarlama milli degerleri gidiklama oksama ile urun sattirmiyor .

Xiaomi gibi firmalar nasil oluyorda hicbir bileseni kendisi uretmiyorken cok kaliteli guncel donanimlari cok ucuza piyasaya sunmaktadir ? Yani bilesen uretmek te maliyet ile alakasi yokmus pratikte .Elbette teorikte Samsung gibi sizin de son soylesilerinizde de ifade ettiginiz gibi bircok bilesenlerini kendisi uretiyorsa uygun fiyatli olmasini da bekler potansiyel tuketiciler ... General Mobile ve TELPA bir butun olarak hayal kirikligidir.

Durus olarak ifadelerim dusmanlik gibi duruyor evet aynen oyle gibi !!! Dusmanligim tuketiciyi yaniltan hizmet kalitesi fiyatlandirmasi vs tuketiciyi kibar bir ifade ile " yaniltan " General Mobile , TELPA ya karsi biz tuketiciler sessiz kalirsak ASIL en buyuk dusmanlik olacaktir.

Sessiz kalmak ta bu duruma destek olmaktir.

Sizin DH ve isverenleriniz yonetim elbette tam manasiyla objektif olmasi beklenemez reklam kesintisi veya urun tanitimlari icin gonderememe gibi cok hayati detaylari da farkindayim bunu bile bile DH geneline veya sahsina gelmis gibi de gorunebilirim ama tuketici zaten kabak gibi bilinen yillarca da ayni olan degismemis olumsuz gercekleri ifade etmek paylasmak vs herhangi bir firma dahil olmak uzere bir yerden sonra DH e olan ragbette azalabilir.

Hayat kisir donguler uzerine kurulu . Hersey acimasiz arz-talep uzerine kurulu . Yeri gelir gostermelik te davranilabilir sonucta sizin gibi firmalar siz suan icin calisan pozisyonunda olmaniz ile bir emeginizin karsiliginda cok tabi olabilecek objektifligin disina da kayabilirsiniz .

Biz tuketiciler bunu zaten idrak edebiliyoruz herkes kendi oyununu hayatin sartlarina gore oynamaktadir ki gorunen ve gorunmeyen carklar islesin .

Sonucta sizi severek takip ediyorum diger DH editorleri de dahil bilgilenmekteyim karar kilmamda yon veriyorsunuz da .

Sahsen genelde arti yonleri zaten birsekilde ifade edilmesi ile kendimce tekrarlatmak vurgulatmak istemedim ama bazi bahsedilmeyen ozellikle olumsuz detaylar icin de bahsedilmemisse bazi detaylat nacizane paylasimlarimi da yapiyorum .

DH i seviyorum artisi eksilerine ragmen sonucta yillarin kullanicisiyim . Iyi kotu gorunse de niyetim hep nihayi hedefim yapicilik ve tuketici odakli olmamdir .

Elbette kimse hatasiz olmaz ben dahil.

Onemli olan anlasilmadir.

Biraz uzun oldu herkesten de ayrica ozur ve kusura bakmayin ama ifade etme ihtiyaci duydum gerek baska mevzular sahsma DH den sistematik birilerin yillardir inatla farkli adlarla benzer usluplarla ayni grupla ugrasmalar da vesile olmustur :/ .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.