Şimdi Ara

General Mobile GM 9 Pro, en iyi kameraya sahip yerli telefon olabilir! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
6.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli telefon diyorsunuz yurtdışında kendi ülkenizden daha ucuza satıyorsunuz...

Bu telefon bu ülkede üretiliyorsa daha ucuz olması gerekmiyor mu

Yerli ve milli duyguları lütfen sömürmeyin.Yukarıda Allah var

• Yerli ve milli telefonumuz San Francisco'da mı geliştirildi?

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Yerli (TDK) : Yurt içinde yapılan veya bir yurdun kendine özgü niteliklerini taşıyan

Hangi mühendisimiz yaratmış bu yeni kamerayı merak ettim 😂😂😂

Şaka gibi. Üstüne üstlük bir de beğeni gelmiş.
    "En iyi kameraya sahip yerli telefon" cümlesini "En iyi telefona sahip yerli kamera" diye mi okudun ne yaptın?
    Dalga geçmeye çalışırken dalga konusu oluyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nocomment

quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Yerli (TDK) : Yurt içinde yapılan veya bir yurdun kendine özgü niteliklerini taşıyan

Hangi mühendisimiz yaratmış bu yeni kamerayı merak ettim 😂😂😂

Şaka gibi. Üstüne üstlük bir de beğeni gelmiş.
    "En iyi kameraya sahip yerli telefon" cümlesini "En iyi telefona sahip yerli kamera" diye mi okudun ne yaptın?
    Dalga geçmeye çalışırken dalga konusu oluyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Telefonun yerli olduğuna inanıyorsun da kameraya mı inanmadın 😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• gm nin en populer oldugu zaman ilk cıkan discovery oldu oda zaten blue tam hatırlamıyorum o firmanın yaptıgı bir cihazdı onla ünlendi ondan sonra ugrastılar saolasunlar ama yeterli degil bakalım bu cihazları nasıl olacak ama discovery den sonra hiç bir gm telefon kullanmadım kullanamadım ne yazıkkı

• AMC A kullanıcısına yanıt
    avukatmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Adobe Photoshop CC 2018 (Macintosh) la elden gecmis iste kaniti :
    http://metapicz.com/#landing?imgsrc=https%3A%2F%2Fimg.donanimhaber.com%2Fimages%2Fhaber%2Fgeneral-mobile-gm-9-pro-ile-cekilen-fotograflar-4630-7.jpg

Donanimhaber linkleri calismayacak sekilde mudahele etmeye baslamis elbette kendilerince belirlenmis sitelere !

Yukardaki adresi kopyala yapistirile acin internet tarayicinizdan.

Ya da su cozum var :
    https://goo.gl/fbn912

Sahtecilik ...

Merhaba,

Bu hata bana ait. Fotoğraflardan bir kısmı galeri sisteminde yan dönmüş görününce, döndürerek yüklemem gerekti. Şu anda galeride yer alan bütün fotoğrafları orijinal halleri ile değiştirdim.

Kontrol edebilirsiniz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

General Mobile GM 9 Pro, en iyi kameraya sahip yerli telefon olabilir!

Sahtecilik (kişi kendinden bilir işi) diyen kişiye fena kapak olmuş.

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Bilinclendirmek iyidir.

• AMC A kullanıcısına yanıt
    bencede bilinçlensen iyi olur
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    hmm ok bb
  • GM Amerikan firmasidir ne yerlisi?

• yerli olarak düzgün rakibi olmadığı için olabilir

• General Mobile tüketiciye 10bin km uzak durması gereken bir markadır. Hayatımda böyle rezil bir hizmet görmedim, göremem! Sakın almayın. Vestel Z30 alın ama bunu almayın. Ağlarsınız. Demedi demeyin

• Kaç yıl önceki telefonlardan servis eleştirisi geliyor. Adamlar o zamanlardan sonra zaten o işten geldikleri için özellikle servislerini geliştirdiler sen hala önceki yıllardan gelip marka eleştiriyorsun. Diğer marka telefon alsan gidiceğin yer KVK. Bana burda KVK'yı anlattırmayın şimdi sırf yapmamak için telefonun kendi satış fiyatından yüksek ücret isteyen bir yerden bahsediyoruz. Fiyatı iyi olursa gayet de satabilir. Zamanında Türkiye'de yaptıkları satış miktarlarını biliyoruz. Gm6 ve 8 iyi telefonlar değildi hele Go modeli dalga geçer gibi 1gb ramle geliyordu. Türkiye'de ramden kısarak satış yapamazsınız. Bizde cigolayt saymak önemlidir.

• kaç defa diyeceğiz firma kurucuları türk ama amerikada yaşayan gurbetçi insanlar. Yerli diye kakalamayın.
    Edit: Haberi okudum dxomark'da yer alacağı söylenmiş. O da parayla puan dağıtan bir firma oldığuna göre gm yine dolandıracak demektir

• Kesinlikle GM den uzak durun. Telekom bayisinde 2 yıldır çalışıyorum ne kadar GM satıldıysa hepsi bir şekilde bozuk veya sorunlu çıktı. Servis kalitesi sıfır. Asla almayın ve aldırmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İsmi bile Türkçe olmayan yerli telefon, yersen

• Hala yerli diyerek milleti dolandırıyorlar ya yerli olan hangi parçası var allah için

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.