Şimdi Ara

General Mobile GM 9 Pro, en iyi kameraya sahip yerli telefon olabilir! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
6.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merakla bekliyorum acikcasi. Eger malzeme kalitesi beklenenin ustunde gelirse neden olmasin. Tabi en belirleyici unsur fiyati olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Yayınlanan fotoğraflara sahte demek

General Mobile'ın Telpa tarafından alındığını bilmeden Amerikan şirketi demek

Dürüstlük ise diyecek bir şey yok.

Firma ve ürünleri ile sorun yaşamak ayrı bir şeydir olmayanı var gibi göstermeye çalışmak ayrı bir şeydir.

Sadece bu da değil son dönemde haberlerin altına attığınız yorumların bir çoğunda sadece iddialarınız var gerisi yok.

Bundan sonra size cevap vermeyeceğim.
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Birkac mesaj oncesinden de net ifade etmistim ki : Gorsellerin oynanmadigi kaynaginizla paylasmaniz beklenirdi ...

Firma New York Amerika olmasi ve TELPPA in da ithalatci firma olmasi . Tum bu nitelendirmeler bize yerli firmadan uzak Amerikan firmasi oldugunu ifade ettirir. Turkiye de merkezi olsa idi yerli derdim lakin oyle degil.

Gorsellerde oynamak sahteciliktir. Canim ne fark eder rotasyon yapilmistir diye bir cevap hakkiniz olmustu lakin siz bu hakkinizi rotasyonsuz dokunulmamis haldeki gorselleri paylasmayip inatla sahsima bu sekilde ince ince yermeniz de hos degildir.

Siz gerekli adimlari atarsaniz o mesajimi da bizzat kendim editlerdim . Sonucta siz yazili benim hatam dondurme yapmak zorunda kaldim demeniz ama orjinal gorsellerde halen edit lenmis olarak durmasi teknik olarak sahtekarliktir .

Simdi olay sahsilesmise benziyor. Samimiyetinizi goremedim sahsen eminim baskalari da goremedi ve halen orjinal gorselleri de oynanmamis haldekileri de paylasmamaniz sizleri de tombeh altina almaktadir kacinilmaz olarak .

Elbette bunu ifade edecek birileri forumda olmamasi haklisiniz anlamina da gelmez .

Zaten mesele pazarlama metodlarindan biri olan haberinizi yaptiginiz PR metodlarindan biri belli ki sizlere bu sekilde paylasin denilmis sanirim ;)

Ayrica mesele sadece fotograflarin orjinal ham rotasyonlu olmus olmamis editlenmemis olanlar halen niye orjinal cozunurlukte yoktur ve cevapsiz kalan DH e upload a yapilan gorseller EXIF gibi degerleri her ne kadar da korusa da yer kaplama internet trafiginde gereksiz yorulmalar vs hakli gereceklerle gorsellerin kalitesi dusurulmesini de kendi icinizde kurumsal olarak haklisiniz da bunu da ifade etmistim bu konu da birkac kelam ifadeniz de olmamasi ilginc ...

Tavsiyem goruntulerin kalite kaybi olmayan birsuru online siteler var oraya upload yapsaniz veya Amazon sunuclari var ... Benim icin sonuc onemlidir nasil olmus pek dert etmem . Hem kendi haberlerinizdeki gorseller ki urun tanitimi PR odakli adimlarda hic olmazsa ilgili firmalarin hosting kalite kayipsiz bir sekilde yapmalarini da talep edebilir ilgili biriminizce ...

Cevap vermediginiz cok detaylar var onceki yazilarimda da ilginctir atlamaniz mi desem bilemedim diyelim naifce ...

Sizin yaptiniza sahsiniza istinaden degil herhangi biri icinde gecerlidir hic hos degildir .

Son bir kere daha vurgulamak isterim ki : General Mobile ne oldugu ortada Amerika New York merkezlidir ve bir Samsung gibi muamele gorecektir elbette yabanci firmalarin Turkiye de fabrika acmasi ile is istihdami vs azdir coktur bir artidir elbette ama pratikte bunun yansimasi fiyatlandirmalar kalite ve guncelleme istikrari vs ile General Mobile gonulleri kazanabilir .

Farkinda olan tuketiciler eminim bircogu benim gibi dusunuyorlardir.

Kimseden de ricam lutfen like atmayin su konudaki cevaplarima . Bu ortamda pekte seklen bir anlam ifade etmemektedir. Tek anlam ifade eden yasadikalrim sahit olduklarimve baskalarin da yasadiklaridir ...

General Mobile sonuc olarak bizlere hangi konullarda iddiali olacak acaba ?

Ben sahsen pek bir umudum yok ...

Siz de belli ki eliniz kolunuz bagli profesyonellik mi desek ?

Sonucta bu cevabim ORTAYA olsun ... Baskalari d aokur uye olmayan gezginler de dahil ...

Ben bir tuketici olarak herhangi bir firma ile ticari bagim olmayan baska tuketicilerin bilinclenmesi ve hayrina buralardayim .

Merhaba,

Galeride orijinal, döndürülmemiş halleri duruyor şu anda. Siz neyin derdindesiniz? Açıklamada olduğu gibi hem döndürülmüş hem de döndürülmemiş halleri mevcut.

Bundan sonra bir şeyi iddia edecekseniz belgeleri ve kanıtlarıyla ortaya koyun.

General Mobile'ın Amerika merkezi nerededir?

https://www.generalmobile.com/tr/hakkimizda/iletisim

Hayali ithamlara bundan sonra bu konuyu kirletmemesi adına izin vermeyeceğiz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    Mesut Bey Merhabalar
    Kesinlike Burdaki Paylaşımım Bilgi Amaçlı Onu Belirtmek İsterim.Bizdeki Firma Web Sitesi Ve Global Firma Web Site Arasında Arayüz Farkı Mevcut,Burda Yerli İmajını Gölgelememesi Adına Böyle Bir Tercih Yapılmış Tahminim.

Global Sitelerde Baktığınızda Sizde Göreceksiniz Zaten

https://wego.here.com/directions/mix//General-Mobile,-1544-E-51st-St,-11234-3204-New-York,-United-States:e-eyJuYW1lIjoiR2VuZXJhbCBNb2JpbGUiLCJhZGRyZXNzIjoiMTU0NCBFIDUxc3QgU3QsIE5ldyBZb3JrIDExMjM0IiwibGF0aXR1ZGUiOjQwLjYyMjc2LCJsb25naXR1ZGUiOi03My45MjY0MSwicHJvdmlkZXJOYW1lIjoiZmFjZWJvb2siLCJwcm92aWRlcklkIjoxMzI2NTM0ODAxMTkyNTl9?map=40.62276,-73.92641,15,normal&fb_locale=tr_TR

Extra Olarak Global Sitede Şu Bilgide Paylaşılmış Durumda

General Mobile yakından evrensel teknolojiyi takip ederek uluslararası bir marka yaratma adına evrensel teknoloji kavramını izleyerek uluslararası marka oluşturmak niyetiyle 2005 yılında ABD'de kuruldu .

• Smart1978 ve BAXI güzel ifade etmişsiniz. Ama keşke daha kısa yazsaydınız.
    Sizin de, SpeedStep-Mesut Çevik'in de haklı olduğu yerler var.
    Burası İYİ, GÜZEL, FAYDALI bilgiler toplama ve dağıtma yeri.

Yaşı 51 olan bir arkadaşınız olarak bir kaç hususu hatırlatmama lütfen
    müsaade ediniz. Firmalar (GM, Samsung, Vosvos, Arçelik vs.) olmadan
    ticaretin yürümesi ve bu tip- DH- gibi portalların ayakta kalması mümkün değil.

Haksız ithamlarda bulunmak doğru değil ama bazı firmalar hava atma niyetiyle
    adreslerini Londra, NYC vs. göstermeye bayılıyorlar. (Ramsey London, Sarar Paris
    gibi Sayfasına girer firmez "New Collection Fall-Witer yazıyor).
    Firmaların kaypaklığı yüzünden kendini heder etmene gerek yok. :))
    Sonuçta seni yıllardır hepimiz takdirle takip ediyoruz.

Smart78 ve Baxi; kesinlikle doğru bir şeyi yaparak kendisinden zarar görülmüş
    bir firma hakkında bilinçli tüketici refleksi ile başkalarına da bilgi veriyor.
    Haklıyken haksız konuma düşmemek için kantarın topuzunu kaçırmamak gerekir
    diye düşünüyorum.
    DH (ve Mesut dostumuzun) üzerine hak etmediği şekilde gitmeyelim.
    Bir kaç cümle ile rahatsızlık duyulan hususu anlatmak yeterli olacaktır.

Sonuçta DH ve Forumdaşlar; İyi ki varsınız. Türkiye'de teknoloji sizlerle daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 10 Eylül 2018; 18:17:59 >

• Snapdragon 660 ile donatmak.

Güzel reklam yiyen olur belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Anlasilan sahtekarlik olayi yine devam ediyor siz herne kadar masum olsaniz da sizden yana bir sorun yok gibi gorunuyor suan icin .

Rotasyonsuz sizdeki orjinal gorseller belli ki cok dikkatlice oynanmis GPS bilgilerinden de anlasilmaktadir .

Bir baska online sitesinin tespitlerine gore GPS tag etiket degeri ile gorselin olusturuldugu zaman ayni degil anlasilan General Mobile kendisi yani kaynaginiz sizlere cok dikkatli oynanmis kabaca belli olmayacak sekilde editlenmisi sizlere paylasmislar rotasyonlu olmalari da ham haldeki cekimin azizligidir diye bir algi da sizlerde pek ala olusmuz olabilir :

http://exif.regex.info/exif.cgi

Seytan detaylarda gizlidir misali ...

Ayrica su siteye gore oynanmamistir diye soylenememesi de supheleri bir baska kaynak tool ice de anlasilmaktadir iste :

http://imageedited.com/

Bu tur seylerin uzerinde neden durulmali ozellikle biz tuketiciler gozuyle ; malum bircok dev firmalar turlu turlu sahtekarliklarini yillardir gormekteyiz . Artik "olagan" "bayagi" olmustur malesef :/ ! ...

Boyle bir ortamda acabalar ile belirsizlikler ile bir urun tanitilmasi veya haber edilmesi veya reklam-haber edilmesi hos degildir kanimca veya baskalari da hemfikir olabilir ... Olmayana da tuketici mi diyelim bilemiyorum :)

@infileXible cevabinizi okudum anlamadim sanmayin abi . Ben de 78 li olarak 40 yasindayim gerci yas tek basina anlam ifade etmez ama mantaliteniz ve yaklasiminiz iyimser realist orta yol bulucu bir durusunuz var :)

Bir insanda sadece uslupla da arti eksi degerlendirilmez elbette kendimce tespitlerim sadece General Mobile TELPA odakli degil bircok ilgili baska meseleleri de degindim DH altyapisi hakkinda tespitlerim ozellikle pratiksel bizlere yansiyan arayuz odakli sorunlara degindim pek birsey demedi . Ya dikkatli okumadi veya aliskin degil . Evet uzun gibi yaziyorum ama kimse de bu sebeple kitap gazete vs okumamazlik etmiyor veya bir makale de okuyamamazlik edemez. Uzunluk gorecilidir .

Tekrarliyorum bu durumdan sorumlu DH degildir olandan farkli gosterme olayi teknik detaylarca tespit edilmesi net olunamamasi ile artik hangi kelime uygunsa PAZARLAMA mi desek ifadelerim oncekiler de dahil General Mobile e atfendir suan itibariyle .

amma taktın sanki Apple hiç bir değişiklik yapmıyor fotoları original hali ile yayınlıyorda... bu sektördeki baş dolandırıcı Apple...
    Telpa üretici firma artık :)

General Mobile GM 9 Pro, en iyi kameraya sahip yerli telefon olabilir!

• ürünler türkçe isimlerle çıkarsa seviniriz

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalı-katil

amma taktın sanki Apple hiç bir değişiklik yapmıyor fotoları original hali ile yayınlıyorda... bu sektördeki baş dolandırıcı Apple...
    Şaka bir yana BU TAKINTI DOĞRU, İSABETLİ BİR TAKINTI.
    Çünkü; 1 krş veya 1.000 TL kaç para olursa olsun. Verdiğimiz kuruşlar alın terimiz.
    Her firma sattığı ürüne hizmet vermek zorunda. Hizmet vermeyen, müşteriye sıkıntı çıkaran her firmayı
    mutlaka ifşa etmeli ve ürünlerinden uzak durmalıyız.

Bir diğer dikkat edilecek husus, mezkur (bahsedilen) firma, tüketiciyi mağdur etmekle kalmıyor,
    DH ye gönderdiği eksik ya da yanlış bilgilerle de farklı bir boyuta taşıyor olayı.

• Servis kalitesini kesinlikle düzeltmeli. Bunca insan boşa konuşmuyor. Umarım yeni cihaz kronik sorunlar ve çabuk çizilip bükülen kasa ile gelmez.

• ConroeMAC kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var kardeş. Amacın ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

General Mobile uzak durulması gereken bir markadır.!

Neden ?

Telefonun üzerindeki kılcal çizikler arayıp ,şarj soketi bozukluğu hoparlör bozulması ekran sararması vb bir çok hatayı ,sadece darbe almamış kılcal cizikleri bahane edilerek kullanıcı hatasıdır demeyi bırakmalı.

Daha önce verdiği sözleri ve vadettiği güncellemeleri vermelidir.
    Bir arkadaşımız hangi yerli marka güncelleme veriyor ki diye sormuş.

Öteki markaların patronları donanım haberler ve başka mecralara çıkıp biz Google in Türkiye ortağıyız ,biz android one'ız bizim olayımız
    bu, Pixel telefonlarla birlikte dünyada ilk güncellemeyi biz vereceğiz. En günceli hep biz sunacağız diye bir vaatte
    bulunmadılar.
    DH arşivde YouTube da ve bir çok yerde yazılı açıklamaları hâlâ ulaşılabilir.

Kullanıcı memnuniyeti öncelik olmalıdır. İste o tarihe kadar general Mobile pişmanlık tır.
    Malzeme kalitesi kötü ne kadar kusursuzca kullanmış olursanız olun mutlaka telefonlarında kronik hataları vardır bir yerden bozulur. 4g ve GM 5 plus modellerini uzun süre kullanmış biriyim.

Bir kaç arkadaş, ürünleri kullananların yorumları için simariklik, yok yerli malıdır sahip çıkalım vs demiş.
    Arkadaşlar bunlar öpücükle verilmiyor bizlere. Dar veya orta gelirli kişiler olduğumuz için zaten bu vb markalara bakıyoruz. İşte bu noktada verdiğimiz paranın hakkını almak istememiz çok normal değil midir?

Yada müşteriye söz verilmiş olan vaatlerin yerine getirilmesi talebinin nesi yanlış?
    Tabi ki yerli olsun bizim olsun . Dünya da sektörde önemli bir isme sahip markamız olsun gurur duyarız hepimiz ama bu marka büyüsün sahipleri çok zengin olsun diye paramızı sokağa mi atalım?

Sonuçta devlet markası değil ki bir Ahmet in bir Mehmet in markası ve zenginliği.
    Kaliteli ürün yaparak, müşteri memnuniyetini firma mottosu olarak çalışan her yerli markayı destekleyelim ama kullanıcıyı üzüyorsa başkaları üzülmesin diye uyarıda bulunmak benim boynumun borçludur.

Bu telefonu alan askeri ücretli, bu telefonu alan harçlığını biriktiren öğrenci , bu kişilerin mağdur olmaması için şimdilik bu markadan vb hataları yapan markalardan uzak durulmalıdır. !!!

Saygılarımla
    Bu güne kadar LG Asus Samsung GM Sony Nokia marka telefon kullandım bu cihazların hepsi bozuldu hatta birkaç kez bozulan da var. Bir çoğunun teknik servisiyle papaz oldum. GM süper bir marka çok kaliteli falan demiyorumki diyememde . GM nin diğer firmalardan hiçbir farkı yok. Tüm telefonlar arıza yapıyor ve çoğunun teknik servisi yetersiz ve müşteri yanlısı değil. Birçok firma güncelleme sözü veriyor ve sözünde durmuyor. Ama ne hikmetse en çok GM nin teknik servisinden yada malzeme kalitesinden yada güncellemelerinden bahsediliyor yerden yere vuruluyor. Başkasının 5 liraya sattığı cihazı bu adamlar 3 e satıyorlar sende bunu alıyorsan tabikide şarj soketi bozulacak, ekran sararacak vs birşeyler olacak. GM 8 in 4/64 olan modeli 1300-1400 tl gibi bişey. bu cihazın muadili samsung cihaz kaç para LG kaç para ve bunlar sorunsuz kusursuz moodellermi teknik servisleri eksiksizmi tabikide değil. İlk çıkan Discovery telefonların hepsinin şarj soketi bozuldu. Bozulacak tabi ozaman en ucuz telefon 700 800 tl iken adamlar 400 tl ye telefon sattı ben 2 tane aldım ikisininde soketi bozuldu ve ikisinide garanti tamir etmedi kendi paramla yaptırdım bu fiyata alınan telefonun kusursuz olmasını beklemek aptallıktır.

Evet kardeşim apaçık ŞIMARIKLIK. Türkiyede Android cihaz üreten/satan markaların %75 inin güncellemeleri aksıyor, Teknik servisleri kötü ve cihazlar arıza yapıyor. Yani bu durumlar GM ye has bir durum değil. 3 kuruşa telefon alıp "bunun soketi bozuldu" "güncelleme gecikti" "servis ilgilenmedi" diye ağlamak şımarıklık.

örnek olarak Dacia araba alırsın 5 yıl sonra dökülür Mercedes audi alırsın 25 yıl binersin. Para/çokomel olayı. Ha bu arada Mercedes ve Audinin teknik servisinden şikayetçi binlerce insan var.

• NorthShield kullanıcısına yanıt
    Söyledikleriniz çok garibime gitti açık söyleyeyim. Para vererek satın aldığım üründe sorunlar çıktı ve bunları dillendiriyorum diye şımarık olarak nitelemenizi hiç anlamıyor olacağım. Tüketici hakkım olanı istiyorum ve bunda bir gariplik görmüyorum. Mallesef ülkemizin, kültürümüzün genel sorunu bu galiba daha iyisi mi var , kötünün iyisini alalım ,seçelim. Yada hangisi çalmıyor ki ,en azından bu hem çalıyor hem yapıyor cümlelerine benzettim söylediklerinizi.
    Ben mağdur ve muzdarip oldum ve binlerce kullanıcıdan biri olarak tecrübelerimi paylaştım. Dileyen dikkate alır dileyen sizin dediğiniz gibi ucuz mal ,ne kadar ekmek o kadar köfte der alır. 1300_1400 TL dediğiniz para için ben 20 gün veriyorum ömründen benim için çok önemli bir rakam.
    Neyse görüşümüzü anlamamak ve katılmamak ile birlikte saygı duyuyorum.
    İstemeden yada isteyerek sizi üzdü yada kızdırdıysam özür dilerim. Saygı ve sevgilerimle kıymetli donanım haber insanı 😉🙋

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

Söyledikleriniz çok garibime gitti açık söyleyeyim. Para vererek satın aldığım üründe sorunlar çıktı ve bunları dillendiriyorum diye şımarık olarak nitelemenizi hiç anlamıyor olacağım. Tüketici hakkım olanı istiyorum ve bunda bir gariplik görmüyorum. Mallesef ülkemizin, kültürümüzün genel sorunu bu galiba daha iyisi mi var , kötünün iyisini alalım ,seçelim. Yada hangisi çalmıyor ki ,en azından bu hem çalıyor hem yapıyor cümlelerine benzettim söylediklerinizi.
    Ben mağdur ve muzdarip oldum ve binlerce kullanıcıdan biri olarak tecrübelerimi paylaştım. Dileyen dikkate alır dileyen sizin dediğiniz gibi ucuz mal ,ne kadar ekmek o kadar köfte der alır. 1300_1400 TL dediğiniz para için ben 20 gün veriyorum ömründen benim için çok önemli bir rakam.
    Neyse görüşümüzü anlamamak ve katılmamak ile birlikte saygı duyuyorum.
    İstemeden yada isteyerek sizi üzdü yada kızdırdıysam özür dilerim. Saygı ve sevgilerimle kıymetli donanım haber insanı 😉🙋
    Benim şımarıklık dediğim konu; Bütün telefon üreticileri mükemmel birtek GM kötü gibi yazılan yorumlar Nerede bir GM haberi görsem altında insanlar bir dünya giydirmiş. Neden GM aldın kardeşim? çünkü ucuz heeee bak kardeşim GM cihazları ucuz ve ucuz etin yahnisi dandik oluyor. Çok birşey beklemeyin bu telefonlardan yani. Tabikide tüketici olarak paranın karşılığını isteyeceksin ve tabikide bu ülkede çoook zor kazanıyoruz. Ama gerçek bu; ucuza aldığımız ürünler çoğunlukla kısa ömürlü oluyor. Üzerinde uzun süre arge yapılmış testler yapılmış ürünler sağlam oluyor ama pahalı da oluyor.

Umarım anlatabilmişimdir.

• adam türkiye'de fabrika açmış boş verin montaj vs herkes montajcı, sağlam düzgün bir telefon, yazılım ve teknik servis verilmeli. yerli üreticiler aa yerli bak deyip ürün satmayı bırakmalı xaomi orta seviye telefonları seviyesinde min ürün üretmeliyiz ilk etapta mesela mi a2 note 3 gibi.

• dxomark 90 vermiş ne kadar doğru bir değerlenidirme görürüz yakında.

• Kim verir 2.899 TL'yi GM'ye

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.