Şimdi Ara

General Mobile GM 9 Pro, en iyi kameraya sahip yerli telefon olabilir! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
6.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    General Mobile GM 9 Pro özellikleri ve fiyatı! - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/general-mobile-gm-9-pro-ozellikleri-ve-fiyati

tanıtım yapılmış

• 2899 TL. Şaka mı bu !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    ahahaha ne dedim ben? ne dedim ben? gene insaflı davranmışım 2500 demişim adamlar ciddi ciddi sd 660 lı çöp gm telefonlarına 2900 tl fiyat çekmişler. sonra yerli yerli. al sana yerli hahah. xiaomi meizu var allahtan da bu kan emicilere kalmıyoruz. alayınız batın.

son bi not: alıntıladığım mesajda da yazdığım gibi bi eşinizden tanıdığınızdan en olmadı face deki gruplardan 300 dolar çıkış fiyatlı (1950 tl) pocophone falan getirtin çinden. face gruplarında bi 50-100 dolar farkla alabilirsiniz ki sd 845 li harika bi telefon. bu yerli çöplere para vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebendefrans -- 11 Eylül 2018; 12:17:44 >
  • 1700-1800 bandına çıkarsa efsane olur bence. Muadili Mi A2 daha yükseğe satılıyor (2. El ya da yurt dışı saymayın, bu cihazın ikinci eli daha düşük olur)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be zamanında kıytırık SD660'lı Mi Note 3 1600 TL civarına satılıyordu. 2900 TL'yi buna vermektense Mi Note 3 tercih ederim doğrusu her ne kadar fiyatı eskisi gibi çok uygun olmasa bile.
  • illa vatandaşı öpecekler bak rakam vereyim 2199 tl yap milletin alsın 2-3 ay sonra da 1500'e düşersin.. o paraya çok beklersin u11 alırım mi a2 alırım alırım da alırım. s7 edge alırım

• Adam GM kullanmamış, niye GMyi kötülüyorsunuz demiş, hangi firmanın servisi iyi demiş. samsungun servisini de ,apple ın servisini de, LGnin servisini de gördük, hele samsunga defalarca cihaz gönderdim. Ancaak, GM gibi üretim hatasına kullanıcı hatası diyen, bir yeri bozuk telefonun bir yerini de kendisi kıran bir servis görmedim. Onun için burda GMyi sevmeyenlere artistlik yapmaya gerek yok, çok istiyorsan git al, bizim derdimiz bizim çektiğimizi başkası çekmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpesifikBrush

1700-1800 bandına çıkarsa efsane olur bence. Muadili Mi A2 daha yükseğe satılıyor (2. El ya da yurt dışı saymayın, bu cihazın ikinci eli daha düşük olur)
    2899 çıkıyor kanka alcan mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefona yerli demek ivin cahil olmak bile yetmez

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    senin kullandığın ne malum yalancı olmayasın trolleyip duruyorsun... çamur at izi kalsın...
  • Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    Yorumu yazdıktan sonra gördüm fiyatı, tasarım güzel olmuş fakat gereksiz pahalı.
  • market numarasıyla ucuz göstermeye çalışmışlar ama 2900TL ucuz değil ki...
  • Sanki yerli telefon var da en iyi kamera bunda. Yahu hepi topu 3-5 model var ve en son çıkan da bu. Normal değil mi ?
  • yerli telefon markaları vardı ama 2G zamanında kaldılar... hala yerli diye satacaklar...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.