Şimdi Ara

General mobile komut yok hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
35.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün telefon suya düştü bende biraz silip kapatmaya çalıştım ancak kapat ekranı bir türlü gelmedi . Bataryayı çıkarıp yeniden taktım. Tekrar açmaya çalıştğımda komut yok hatası alıyorum lütfen yardım edin.

• Recovery mod açılıyor sanırım telefonun ses açma tuşunda bir problem olmuş ondan dolayı öyle açılır.Bence telefonu açmaya çalışmayın telefonun bataryasını ve kapağını söküp 2-3 pirinç dolu bir kavanozda bekletin daha sonra açmayı deneyin.
    Komut yok ekranında iken bir daha güç tuşuna basın ve reboot system now üstüne gelip ses acma tuşuna basın telefon açılacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalaga gecmek amacla solemiyom.
    Telefonu bildigimiz yemegi yapilan pirinc varya onun icine koy 1 gun beklesin bataryayayi be arka kapagini sök

İlk suya dustugunde yapsaydin daha iyi olurdu ama yinede dene herhalde suya duseli baya olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Bugün telefon suya düştü bende biraz silip kapatmaya çalıştım ancak kapat ekranı bir türlü gelmedi . Bataryayı çıkarıp yeniden taktım. Tekrar açmaya çalıştğımda komut yok hatası alıyorum lütfen yardım edin.

Aynısı bende oldu bataryayı 15 dk takmadım düzeldi ayrıca ben düşürmemiştim de bir anda oldu ama senin ki suya düşmüş pirinçin içine koy derim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 52asi52 -- 25 Mayıs 2014; 22:41:42 >
  • Ses tuşu takitlik yapmıştır.Büyük problem yok.Bataryayi ve telefonu pirince koy sonra batarya şişip tel çalışmıyor.[Annem 3 defa tel yikadi]

• Bugun düzeldi hayret sudan olsa sanirim hic acilmazdi ama ses tuşu ttakili kalmis olabilir. Çoksagolun sorun halloldu

• Hocam yağmurda kullandim benimde güç tuşu basili kaldi. Sudan. Takmadim bende 15 dk falan bataryayi düzeldi sonra 20 gün sonra falan telefon yazilimsal olarak kafayi yedi ben romdan saniyodum ama tel bugün garantiden geldi anakart değişmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bendeisterem41

Hocam yağmurda kullandim benimde güç tuşu basili kaldi. Sudan. Takmadim bende 15 dk falan bataryayi düzeldi sonra 20 gün sonra falan telefon yazilimsal olarak kafayi yedi ben romdan saniyodum ama tel bugün garantiden geldi anakart değişmiş

Yapma ya zamanla bozulur mu diyorsun? Garantisi devam ediyor bozulursa yollarim

• Aynen ama gönderirken 2 haftayi göze al derim

• arkadaslar ben yaklasık olarak 8 ay önce aldım gm discovery'yi şarja takarken hiçbir tuşa basmadım ama ekrana komut yok hatası geldi ve birkaç tane seçenek geldi bende ne yapıcagımı bilemedim ve bataryayı cıkarttım. tekrar acınca ekranda android simgesi tam ortasında dönen ok vardı 10 dakika kadar bekledim hiçbrşey olmadı ve tekrar cıkarttım bataryayı. geri takınca acılmadı acaba şarjdan dolayı mı? şarj soketi bozulmuştu 1 ay önce şarj etme yöntemini buldum ama daha cok zarar veriyor galiba şimdi hiç şarj ediyor gibi gözükmüyor simsiyah ekran acil yardım lütfen
  • benim telefondada ayni sorun oluyor bataryayi kople mi sokeyim videlari sokup soketin baglantisi cekip oyle birakayim.

yanimiyorsam hafif masanin ustunde su vardi ondan ses tusu filan takili kaldi. yeniden baslattim. simdi ise simge yok ta takili kaliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.