Şimdi Ara

Generali Sigorta kasko veya trafik poliçesine 70 TL hediye çeki

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
3
Favori
2.229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Generali Sigorta yeni bir kampanya başlatmış.

Davet kodu ile trafik sigortası veya kasko poliçesi yaptırınca hem davet edene hem de poliçe sahibine hepsiburadadan 70 TL hediye çeki veriyor. Bilen bilir Generalinin fiyatları oldukça uygun ve hizmetleri de iyidir. Davet kodu isteyen olursa pm ile bana ulaşabilir.

Kampanya linki ;
    https://www.generali.com.tr/arkadasini-davet-et/

• şuan için generali gözümde dolandırıcı firmadır .

16 haziran kampanyasındaki hediye çekim hala gelmedi -

gelirse editlerim .

edit : 16 haziran poliçesinin 50 hediye çekini 23 temmuzda çözdüler.

tşk generali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ka7 -- 23 Temmuz 2015; 17:36:04 >
  • Ben ilk defa aldım Generali'den. Diğer en düşük fiyat 380 TL iken, generali 210 TL'den yaptı. Üstüne 50 TL'de hepsiburada çeki verdi. 21'inde yaptırdım çekim az önce geldi, kullandım bile. Haa Allah korusun ama bir hasar durumunda nasıldır hiç fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcopper

Ben ilk defa aldım Generali'den. Diğer en düşük fiyat 380 TL iken, generali 210 TL'den yaptı. Üstüne 50 TL'de hepsiburada çeki verdi. 21'inde yaptırdım çekim az önce geldi, kullandım bile. Haa Allah korusun ama bir hasar durumunda nasıldır hiç fikrim yok.

ptsi aradım. yetkili birime iletiyorum bugün ya da en geç yarın (salı) mesajınız ulaşıcak dediler.

gelmedi çarş aradım. konuştuğunuz kişiye bildiriyorum size geri dönecek dedi.

gelmedi bugün (perş) aradım . mesajlarda bi sorun olabilir bugün gönderilecek dediler.

bakalm gelsin diye bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yapıyoruz? Sitesinden ben birşey anlamadım. Trafik sigortası lazım.
  • Geçen ay trafik sigortasına 100 TL hediye çeki verdi HB'den. Birkaç yere danıştım, sigorta ve kasko için en uygun fiyatı burası veriyor.
    Geçen seneye kıyasla daha pahalı ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartok

Nasıl yapıyoruz? Sitesinden ben birşey anlamadım. Trafik sigortası lazım.

0580 555 55 55 yi arayıp yaptırabilirsiniz trafik sigortasını. Hediye çeki kazanmak için alacağınız davet kodu müşteri temsilcisine iletmeniz gerekecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasko ve mtv ücreti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 tl opet hediye çeki verirken trafik sigortası yaptırmıştım. İki hafta onceye kadar gelmedi çek. Iki hafta once sms geldi değerlendirme ve anket için. Açıklama kısmına 20 tl için sözünde durmayan firmayı kimseye tavsiye etmem ve bir daha kullanmam diye anketi doldurdum. Iki gün sonra yaşattığimiz sıkıntı için özür dileriz. Telafi için 50 tl hediye çekini kabul edin diye sms geldi. Ne zamana kadar geçerli çek bilmiyorum.

• Çok teşekkürler arkadaşlar. Bir arkadaşım vasıtasıyla hallettik.

@blackcopper
  • ağustosta sigorta yenilemem var çek olayı doğruysa yaptırmak isterim
  • İş gereği sigorta yaptırıp satış yapınca sigortayı düşürtüyoruz. Faydalanma şansımız var mıdır?

• davet eden kişi olmak için ne yapmamız gerekli
  • Bende kasko yaptiracaktim burdan bi hafta sonra falan

• quote:

Orijinalden alıntı: bozoklu66

davet eden kişi olmak için ne yapmamız gerekli

Davet eden kişi olmak için generaliden mevcut sigortanız olması gerekiyor.
  • Bu sigorta firmasına zerre kadar güven duymuyorum, adamlar numaramı nerden buluyorsa peşimi bırakmıyor, birde numaramı silin sms atmayın diyorum, tınlayan , kala alan yok, gelen smsdeki iptal etme şeklini smsde anlatmış, onu yazıp sms atıyorum, halen sms geliyor, bu adamların gözü dönmüş, adamların amacı önce hizmet değil, önce para. Onun içinde heryol mubahtır, kafasındalar. Böyle kafalı firmalar önce sana yanaşsın diye 2 elma verir, sonra kolunu kaptırırsın.

Video lu anlatım
    http://m.youtube.com/watch?v=uWijR0UKVmA

• Benimde kasko ve trafik 25 inde doluyor sigortacimdan genaraliden de teklif istedim. 2 aydır pahalı çıkıyor dedi ama bakalım fiyat ne gelecek.

• adamlar 60 opet puanı yatıracaklardı hem kasko hem tarafik sigortası için kaç kere şikayet ettim tınlayan olmadı.Puanı belki alırsınız ama çok uğraşırsınız.Alan bir arkadaşım var ordan biliyorum ben alamadım zerrede güvenmiyorum..
  • Benim zorunlu sigartaya sigortam.net 270 tl ödeme çıkardı.Generaliden fiyat alayım dedim 630 tl çıkardı.Nasıl oluyor bu ?
  • 100 tl pahalı çıktı zaten...
    Çeke gerek yok...
    Daha iyi bir yerden yaptırdım...
  • Arkadaşlar Generali Türkiye pazarına yeni girdi. Dünyanın en büyüklerinden. İnternette araştırırsanız göreceksiniz ki bu sigorta pazarında büyük üçkağıt dönüyor. Sistem şöyle işliyor: Biz Ahmet/Mehmet isimli X acentadan yerli firmaya sigorta yaptırıyoruz, bu dingiller de bizden satın aldıkları riski üstüne kar koyup Generali gibi dünya çapındaki büyük firmalara satıyorlar. Yıllarca bu üçkağıda ortak olan Generali piyasaya direkt oyuncu olarak girdi. Bu da piyasayı karıştırdı. Aracılar ortadan kalktığı için daha ucuz poliçeler havada uçuşuyor artık. Bana A...Sigorta 258 TL ye konut sigortası yapmış kafasına göre (mortgage için) Generali den aynı şartlarda 166 TL ye ve artı 50 TL HB çeki ile teklif geldi. Yerli firmaya poliçe iptali için hem sitelerinden hem de banka aracılığı ile talep belirttim ve çıktı aldım. İptal etmezlerse Tüketici hakem heyetine gidicem. Bir seneden önce karar çıkmaz zaten yani beleşten bir yıl evi sigortalattık. Aslında bu yöntem bile başlıbaşına sıcak bir fırsat. Banka kafasına göre sigorta yaptırıp sizden ücret talep ediyor, poliçeyi tüketici hakem heyeti ile iptal ettirine kadar poliçe zaten geçerli. Bunu 14 günlük cayma hakkı içinde önce talep etmeniz gerekiyor. Hakem heyeti kararına kadar poliçe geçerli olacağından evle ilgili bir risk oluşması halinde müracaatı geri çekip ödetme opsiyonu da var. Yerli firmaların işbilmezliğine örnek cayma hakkı yerli firmada 30 gün yazarken Generali nin poliçesinde 14 gün yazıyor. :))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.