Şimdi Ara

Generals Zero Hour u hamachi ile netden oynamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
12.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk önce buradan prg. indirin (türkce versiyonu var)
    http://www.hamachi.cc/download
    -----------------------------------------------------------
    Bu prg. ın özeliği internette sanal bir lan ağı açmaya yarıyor yani ağ'dan oynan tüm oyunlar internetten sanki landan oynuyormuş gibi oynayabilirsiniz.

----------------------------------------------------------
    hamachi yi yükledikden sonra Generals zero Hour 1.04 versiyonunu oynamak için oynamak için Generals:v1.04 (büyük küçük harf e dikkat) ağına bağlanın. Oynamak için Multiplayer > Network e girip (sanki internet kafede ağdan oynar gibi) bu ağda olan herkez ile netden oynayabilirsiniz.

options a girip online ip ve lan ip kısmına girip buradan hamachi nin ip numarasını seçmeniz gerekiyor (ADSL modemlerde ayarlamak gerekiyor)
    ------------------------------------------------------------
    Bu adresden 1.04 patch ini indirebilirsiniz
    http://www.softwarepatch.com/games/candczero.html
    buradan da ilacı alabilisiniz
    http://rapidshare.de/files/4853291/C_C_Generals_Zero_Hour_v1.04-Eng_NoCD.rar.html
    veya
    http://www.gamecopyworld.com/
    ------------------------------------------------------------
    Bu programı tüm ağ dan oynanan oyunlar için kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setup.exe -- 20 Eylül 2005, 11:27:44 >

• ağ adı: Generals:v1.04
    şifre : 1234

ağ adı: Generals:v1.04(2)

ağ adı: Generals:v1.04(3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setup.exe -- 28 Eylül 2005, 9:36:59 >
  • Bi tane daha çıktı iyi 3 oldu bakalım insallah vardır birileri saol kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARGENPRICE

Bi tane daha çıktı iyi 3 oldu bakalım insallah vardır birileri saol kardes
    saolasın fakat diğerlerinden farkı son versiyon(1.04) olanlar için bu.
    1.0 versiyonunun pekçok zayıf yönleri var. sonradan 4 adet patch çıkdı şimdi mükemmel oldu diyebilirim 1.04 ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: setup.exe

saolasın fakat diğerlerinden farkı son versiyon(1.04) olanlar için bu.
    1.0 versiyonunun pekçok zayıf yönleri var. sonradan 4 adet patch çıkdı şimdi mükemmel oldu diyebilirim 1.04 ile

Alıntıları Göster
    nedir bu 1.04 patchinin farkları ? bariz bi değişiklik va rmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightvision

nedir bu 1.04 patchinin farkları ? bariz bi değişiklik va rmı?

Alıntıları Göster
    Sadece 1.04 versiyonunda olnaları yazıyor aşağıda.

1. ADDED NEW MULTIPLAYER MAPS
    Death Valley, Forgotten Forest, Hostile Dawn, Iron Dragon, Mountain Fox, North America, Red Rock, Seaside Mutiny, Dogs of War, Manic Aggression, Floodplains, The Frontline.

2. TUNNEL NETWORK SPEED
    Reduced the build time of GLA Tunnel Networks to match that of Generals.

3. IMPROVED ONLINE STATS
    Made improvements to the code that tracks statistics for multiplayer ranks and battle honors in Generals Online.

4. NEW COMMAND LINE PARAMETERS
    Added "-quickstart" and "-mod" command line parameters to the Zero Hour executable.

5. BALANCE FIXES
    Addressed balance issues for Jarmen Kell, the Pathfinder, and the Alpha Aurora Bomber.

6. DISAPPEARING SUPPLY DOCKS
    Fixed an issue that caused supply docks to disappear during certain skirmish and LAN games.

7. CHINA HACKER FIX
    Addressed an issue that caused Hackers located inside an Internet Center to stop hacking indefinitely after the structure is attacked by a Microwave Tank. Hackers now resume hacking after the Microwave Tank has stopped.

8. ADJUSTED CHAT SOUND EFFECT
    Tweaked the audio cue for the communicator to only alert users to an incoming chat message. The audio cue will no longer sound for any non-chat related messages.

9. TEXT FIXES
    Fixed text errors for the US Intelligence tooltip. It now correctly displays a five-minute recharge time, instead of two minutes. Also fixed text errors in the tooltips for the USA Drone Armor upgrade and China Nuclear Tank upgrades.

10. CRASH BUGS
    Addressed bugs that caused the game to crash if you drop a bunker buster on garrisoned Tunnel Networks; and if you attempt to garrison the castle in mission GLA05 with any more than 14 units.

• quote:

Sadece 1.04 versiyonunda olnaları yazıyor aşağıda.

1. ADDED NEW MULTIPLAYER MAPS
    Death Valley, Forgotten Forest, Hostile Dawn, Iron Dragon, Mountain Fox, North America, Red Rock, Seaside Mutiny, Dogs of War, Manic Aggression, Floodplains, The Frontline.

2. TUNNEL NETWORK SPEED
    Reduced the build time of GLA Tunnel Networks to match that of Generals.

3. IMPROVED ONLINE STATS
    Made improvements to the code that tracks statistics for multiplayer ranks and battle honors in Generals Online.

4. NEW COMMAND LINE PARAMETERS
    Added "-quickstart" and "-mod" command line parameters to the Zero Hour executable.

5. BALANCE FIXES
    Addressed balance issues for Jarmen Kell, the Pathfinder, and the Alpha Aurora Bomber.

6. DISAPPEARING SUPPLY DOCKS
    Fixed an issue that caused supply docks to disappear during certain skirmish and LAN games.

7. CHINA HACKER FIX
    Addressed an issue that caused Hackers located inside an Internet Center to stop hacking indefinitely after the structure is attacked by a Microwave Tank. Hackers now resume hacking after the Microwave Tank has stopped.

8. ADJUSTED CHAT SOUND EFFECT
    Tweaked the audio cue for the communicator to only alert users to an incoming chat message. The audio cue will no longer sound for any non-chat related messages.

9. TEXT FIXES
    Fixed text errors for the US Intelligence tooltip. It now correctly displays a five-minute recharge time, instead of two minutes. Also fixed text errors in the tooltips for the USA Drone Armor upgrade and China Nuclear Tank upgrades.

10. CRASH BUGS
    Addressed bugs that caused the game to crash if you drop a bunker buster on garrisoned Tunnel Networks; and if you attempt to garrison the castle in mission GLA05 with any more than 14 units.

Alıntıları Göster
    gördüm okudum indiriyorum :D:D.. yeni server açmaya gerek yoktu.. zaten ik tane var, burdakilere söyleriz onlar da indirir, heyecam devam eder ;)

• quote:

gördüm okudum indiriyorum :D:D.. yeni server açmaya gerek yoktu.. zaten ik tane var, burdakilere söyleriz onlar da indirir, heyecam devam eder ;)

Alıntıları Göster
    dostum bi de şunun cracki için bi lin versen tabi eğer varsa, gamecopyworld vermişin ama orası da anasını satim samalıkta iğne aramk gibi bişey...
  • quote:

dostum bi de şunun cracki için bi lin versen tabi eğer varsa, gamecopyworld vermişin ama orası da anasını satim samalıkta iğne aramk gibi bişey...

Alıntıları Göster
    bekleyin generals zero hour u kuriyim bende gelcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

Alıntıları Göster
    bu 1.04 versyonu için yine yükledikten sonra crack falan yapmıyacam dimi? crack yapmadan 1.04 versyonunu yükleyecez dimi?
  • quote:

Alıntıları Göster
    cracki de ilk topiğe koydum...
  • quote:

Alıntıları Göster
    crack için
    www.gamecopyworld.com a gir

avrupa mirrorlarından birine gir

aşağıdaki ENTER e tıkla

sağda game index e tıkla

C&C: Generals - Zero Hour a tıkla

C&C Generals: Zero Hour v1.04 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE adlı
    dosyayı indir

• quote:

bu 1.04 versyonu için yine yükledikten sonra crack falan yapmıyacam dimi? crack yapmadan 1.04 versyonunu yükleyecez dimi?

Alıntıları Göster
    pardon pardon yeni grdüm:)))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 8 Eylül 2005, 12:07:53 >
  • quote:

crack için

aşağıdaki ENTER e tıkla

sağda game index e tıkla

dosyayı indir

Alıntıları Göster
    hallettim dostum saolasın

• quote:

crack için

aşağıdaki ENTER e tıkla

sağda game index e tıkla

dosyayı indir

Alıntıları Göster
    Generals Zero Hour u yüklediksen sonra crack yapmadan patch sonra crack yapılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setup.exe -- 8 Eylül 2005, 13:00:23 >

• quote:

Generals Zero Hour u yüklediksen sonra crack yapmadan patch sonra crack yapılacak

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    yeni ağ:
    Ağ adı: Generals:v1.04(2)
    şifre...: 1234

diğer ağlara giren oyuncular tekrar girmesin yeni oyuncular içindir. Zaten ağlar birbirine bağlı olduğu için diğer ağlarda olanlar bu yeni ağda olan oyuncularla oynayabilecek yani tekrar burayada girmenize gerek yok.
  • quote:

yeni ağ:
    Ağ adı: Generals:v1.04(2)
    şifre...: 1234

diğer ağlara giren oyuncular tekrar girmesin yeni oyuncular içindir. Zaten ağlar birbirine bağlı olduğu için diğer ağlarda olanlar bu yeni ağda olan oyuncularla oynayabilecek yani tekrar burayada girmenize gerek yok.

Alıntıları Göster
    arkadaşar ii bi zero hour oynayıcısıyım.şimdi oyunu baştan kuruorum.normal kurup pachi de kurup sonra da hamachiden bağlanıp oynıcakmıyım.bu kadar basitmi.bence bişiiler olmalı benim bilmediim.lütfen bi arkadaş şöööle üşenmeyip anlatsın noolur...hem hamachiyle her zaman buluşabilcez mi yokmu online oynamanın başka yolları da ama hamachi de olur sorun diil.noolur açıklayın

• quote:

Orijinalden alıntı: soulitude

arkadaşar ii bi zero hour oynayıcısıyım.şimdi oyunu baştan kuruorum.normal kurup pachi de kurup sonra da hamachiden bağlanıp oynıcakmıyım.bu kadar basitmi.bence bişiiler olmalı benim bilmediim.lütfen bi arkadaş şöööle üşenmeyip anlatsın noolur...hem hamachiyle her zaman buluşabilcez mi yokmu online oynamanın başka yolları da ama hamachi de olur sorun diil.noolur açıklayın

Alıntıları Göster
    oldu galiba.ekledim.çıktı tabi herkes offline.hadi yarın oynayalım yav.bi aliim ifadenisi random la
    benim server e da bekliom

name:cczero
    pass:cczero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulitude -- 22 Eylül 2005, 15:56:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soulitude

oldu galiba.ekledim.çıktı tabi herkes offline.hadi yarın oynayalım yav.bi aliim ifadenisi random la
    benim server e da bekliom

Alıntıları Göster
    oldu yav.elemanın tekiyle oynadık pek küsel.hamachi aşkına...ne güzel program o öyle yav.tapılası varlık...bekliorum.

yenebilceini düşünen gelsin.(du milleti gaza getiriim de gelsin herkes:)

her neyse.
    soullitude@hotmail.com

yardıma ihtiyacı olan varsa hazırım...lakin sorunlarla kimseden yardım alamadan ugraşmaya çalışmanın nası bişii olduunu çk ii bilirim...bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler....

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi oldu bea.:p

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.