Şimdi Ara

Generals Zero Hour u hamachi ile netden oynamak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
12.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunu nasıl oynıcaz online olarak oyunum kopya neler lazım oynamak için yardım !
  • yukarıdaki ilk mesajda hersey anlatılmıs dostum orada dedikleri seyleri yaparsan oynayabilirsin sende :)ben oynuyorum cokta zevkli hemen yap ve gel oyunlara
  • arkadaşlar 1.04 patchini yüklerken bu hata veriyo sebebi nedir?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3939080/mpage_2/key_/tm.htm

GÜNCEL MUHABBETLER BURDA ARKADAŞLAR
  • merhabalar
    1 vs 1 oynarken bir problem yokda geçen 2 vs 2 yapmak istedik.serverı çıyorum oyun başlıyor ama hooop sonra disconnect oluyoruz nerde bi yanlışlık var acaba?
  • crack koyduğun için ceza alabilirsin hatta destek çıkanlar bile alabilir uyarayim
  • Bişey sorucam ... iki bilgisayarda lan üzerinden oynamaya çalışırken düşmanlar gelişmiyor neden olabilir
  • gençler ben de generals zero hour hayranıyım .geçenlerde bir ağ buldum ve katıldım elemanlar full generals oynuyo.bende herşeyi hallettim .fakat oyuna odaya giriyoruz ve oyun başlar başlamaz (1dk geçmeden ) game has detective diye bir hata veriyor .bunun üzerüne bir çok araştırma yaptım.araştırmalar üzerine oyunu yükledikten sonra ilk 1.04 pack sonra crack yaptım .ama yine aynı sorunla karşılaşıyorum.bana yardım edin ...
  • E biraz geç olmuş konuya katılman, kimsenin yardımcı olacağını sanmıyorum. Oyun tozlu raflarda yerini çok aldı bile.
  • konu çok eski ama sormak istiyorum cevapın ne zaman geleceginide bilmiyorum ama mods yaparak oynayabilir miyiz kuzenle
  • discord
    Join the Command & Conquer: Generals – Zero Hour Türkiye Discord Server!
    https://discord.com/invite/5wcKvARc

arkadaşlar, güncel discord kanalı var, hamachiyle falan uğraşmayın. erişmek istediğiniz her türlü bilgiye erişebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.