Şimdi Ara

Generic 16 GB USB BELLEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Marka: Generic
    Saklama kapasitesi: 16GB
    Yüksek hızda yazma & okuma , maximum 8mb/s
    Saklama süresi: 10 yıl
    USB 2.0 Tak & Kullan
    Window ME, 2000 ve XP destekler
    Linux kernel version 2.4 ve üzerini destekler
    Çalışma ısı aralığı: -10 to +55Deg.C
    Saklama ısı aralığı: -20 to +55Deg.C

kendime 2 tane aldım birini satıyorum.

Fiyat: 30tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jagatai -- 22 Aralık 2009; 21:20:42 >

• marka yazmamışsın ...
    marka yazmazsan çin malıdır deyip geçer çoğu
  • Dostum sen sorduktan sonra araştırdım Üzerinde JD yapışkanı var sanırım lextor adlı markanın çakması dediğin gibi çin malı olabilir benim için marka model pek önemli olmamıştır hiç bir zaman çalıştıktan sonra problem olmaz o yüzden uygun bulunca 2 tane aldım ;) marka takıntısı olanların ilandan uzak durmaları iyi olacaktır sanırım :)
  • Driver fat32 formatındaydı ntfs ye çevirirken markasını öğrendim :) generic flash disk ;)
  • Yanlış anlamayın ama "generic disk" marka muhabbeti şakadır diye düşünüyorum...
    Şaka değilmi?
    değilse eğer generic marka değildir..sadece oem demektir..yani herhangi bir disk demek...
    o nedenle bence fiyatı tekrar ayarlamalısınız...ayarlanırsa çok daha rahat gider.

birde bir sorum var.. hiç 16gb a yakın veri attınızmı? böyle disklerde sıkıntı varmı yokmu anlamak için kapasitesinin sonuna kadar veri atmak lazım alabiliyor ve veriyi bozmuyorsa sorun yok demektir...
  • Dostum cahilliğime ver bende önce markası sanmıştım sonra pc ye format atınca baktım ki driver olarak görüyor dedim demekki değil buradaki ilanı editlemeyi unuttum.Ayrıca denerim fat32 formatında usb tek seferde atmam mümkün değil ama tek tek 16gb dosya atmayı deneyebilirim :)
  • fiyatı düşürdüm aldığım fiyata indim dahada yapabileceğim bişi yok bir tane alsaydım keşke :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB FLASH BELLEK Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Belleğe 16 GB'a kadar veri kopyalamayı deneyin; muhtemelen 2 GB kapasitesini geçtiğinizde hata mesajı alacaksınız. Bu tür ürünlerin firmware dosyalarına müdahale edilerek, gerçek kapasiteleri sisteme daha yüksek gösteriliyor maalesef.

Saygılar
  • hmm daha önce yaklaşık 4gb lik dosya attım(parçalar halinde) sorun çıkmadı ;) fat32 olduğu için tek parça atamıyorum zaten ama haklı olabilirsiniz dediğinizde çok bir bilgim yok o yüzden ne desem boş keşke fazladan almasaydım ama almış bulundum satılırsa ne ala satılmazsa elimde kalacak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.