Şimdi Ara

Geniş Aile Aracı(Max bütçe 50.000)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2007 honda civic sedan kullanıyorum.Ufaklık doğduktan sonra araç yeterli gelmemeye başladı.
    verso,c4 picaso yada octavia gibi geniş araç tavsiyesine ihtiyacım var.
    yakıt tüketimi az olması ve içinin geniş olması ikinci el piyasası iyi olması yeterli benim için.
    otomatik yada manuel fark etmez.
    yılda ortalama 20.000 km yapıyorum.
    civic den yakıt konusunda çok memnunum ama bagaj yeterli değil
    teşekkür ederim.

• Üçünün de ikinci eli hızlı değil, ikinci el alırken hakkından fazla para vermezseniz satarken de zarariniz olmaz, bekleme sürecini uzayabilir.
    Tek çocuk için geniş c segmenti yeterken iki çocuk için mpv daha uygundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4 picasso en pratik ve geniş olanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

birader çocuk olunca en güzel araç MPV ama 2. eli sorunlu. sıfır almayacaksan zaten değer kaybetmiş bir araç alacaksın. satarken de ona göre satıyor olacaksın. Verso içi geniş, arkaya 3 yetişkin rahat sığar. çocuk koltuğu koyunca ortada yeterli geniş alan kalır. bagajı 440lt diye biliyorum 7kişiliklerin. ancak yüklemesi ve kullanımı çok rahat. 500-600lt sedan araçlardan daha rahat kullanımı var.

picasso hem iç hacim hem bagaj verso'dan daha büyük. ancak pahalı bir araç.

bunlar olmaz ise skoda octavia bak derim. onun da bagajı devasa. hatta imkanın var ise SW al. piyasası daha yavaştır ama bagaj rahatlığı konusunda sw'nin eline su dökecek tek ara MPV

herkes bir dsg diyor. internet ilanlarında motor değişti yazıyor.hangi modellerde dsg sorunu daha çok oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.