Şimdi Ara

Geniş ekranlı Smartphone önerisi alabilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradığım özellikler konu başlıgında belirttiğim üzere;
    -Geniş ekran
    -Akıllı telefon
    -Kulaklık ses çıkış seviyesi ve kalitesi de önemli. (seviye dışardan gelen sesi izole etse yeter yane)
    -Wi-fi (pek mühim deil, olmasa da olr ama olursa tam süper olr :))
    -550ytl nin üzerine cıkmayacagım cıkarsam zaten gider pda alırım di mi?
    Ayrıca kameraya hiç önem vermiorm nası olsa kullanmayacagım bişi. Şu anda aklımda 2 model war; m600i ve Rokr e6. Sizin de önerilerinizle yardımcı olmanızı umuyorum. Şimdiden teşekkürler!

• quote:

Orjinalden alıntı: r2

Aradığım özellikler konu başlıgında belirttiğim üzere;
    -Geniş ekran
    -Akıllı telefon
    -Kulaklık ses çıkış seviyesi ve kalitesi de önemli. (seviye dışardan gelen sesi izole etse yeter yane)
    -Wi-fi (pek mühim deil, olmasa da olr ama olursa tam süper olr :))
    -550ytl nin üzerine cıkmayacagım cıkarsam zaten gider pda alırım di mi?
    Ayrıca kameraya hiç önem vermiorm nası olsa kullanmayacagım bişi. Şu anda aklımda 2 model war; m600i ve Rokr e6. Sizin de önerilerinizle yardımcı olmanızı umuyorum. Şimdiden teşekkürler!

2.4 inch ekran genişlik olarak yeterli diyorsan 550-600 YTL ye TOSHIBA G500 önerebilirim

• m600 yerine wi-fi'li cep telefonu nokia e51 yada toshiba g500 alabilirsin. M600'ün ekran genişliğinden başka hiç bir şeyi yok.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20348032/tm.htm

buna bi bak istersen... sıfırdan farksız..
  • Windows mobile bana biraz karısık geliyo acıkcası. Yani kullanmasına kullanırım ama bi cep telefonundaki OS ve arayüz bilgisayardakinden farklı ve basite indirgenmiş olalı die düşünüorm. Bi de dokunmatik ekrana karsı bi zaafım war sanırım görünce pavlov un köpegi moduna geçiorm hemn :P
    @acrylia
    p990i düsünmüorm boyutlarından dolayı ama fiyatı cok uygun. Ya sen de bi b.k begenmion diceksinz ama baska önerisi olan ?

Edit : İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r2 -- 15 Ocak 2008; 13:33:41 >
  • Up !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r2 -- 15 Ocak 2008; 21:57:37 >
  • Se nin P serisine bakabilirsin

bi de N95 e bak ama o baya bi pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 550ytl yi geçmicek bi cihaz bakıorm...
  • quote:

550ytl yi geçmicek bi cihaz bakıorm...

öyleyse kesinlikle G500 derim
  • quote:

Windows mobile bana biraz karısık geliyo acıkcası. Yani kullanmasına kullanırım ama bi cep telefonundaki OS ve arayüz bilgisayardakinden farklı ve basite indirgenmiş olalı die düşünüorm

...
  • UP !
  • 3 inch ekranlı diğer bir cihaz da LG Prada..
    Bu cihazı da inceliyebilirsin
  • Smartphone diorm.. Post mu kasıyosun sen ya ?
  • quote:

Smartphone diorm.. Post mu kasıyosun sen ya ?

Dostum piyasada senindediğin gibi 3 inch ekranlı smartphone yok.. TOSHIBA G900 de PDAdır TOSHIBA G500 Smartphone dur.Senin tariflerine uyan 550 civarı geniş ekranlı tek smartphone G500.. Asıl senin telefon almaya niyetin yok konunun yarısı up dolu..
    Dervişin fikri neyse zikri de oymuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyRRhiC -- 21 Ocak 2008; 16:16:46 >
  • Niyetim war da senin saçma sapan önerilerine ne demeli? Ben buldum bi kaç tane uygun telefon gidicem onlara bakıcam simdi konu da kapansın da başka topic e dadan!
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Smartphone diorm.. Post mu kasıyosun sen ya ?

Dostum piyasada senindediğin gibi 3 inch ekranlı smartphone yok.. TOSHIBA G900 de PDAdır TOSHIBA G500 Smartphone dur.Senin tariflerine uyan 550 civarı geniş ekranlı tek smartphone G500.. Asıl senin telefon almaya niyetin yok konunun yarısı up dolu..
    Dervişin fikri neyse zikri de oymuş..

Haklısın...

Milletin post kasıp kasmadığına karışma gibi bir derdin olmasa gerek.

O fiyata tavsiyeler sınırlıdır. En makul olan G500 ya da E51

Edit: ayrıca milletle saygı çerçevesinde konuş adam bilip cevap vermişler fakat doğrunun ne olduğunu zaman gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 21 Ocak 2008; 16:24:56 >

• quote:

Niyetim war da senin saçma sapan önerilerine ne demeli? Ben buldum bi kaç tane uygun telefon gidicem onlara bakıcam simdi konu da kapansın da başka topic e dadan!

Sadece merakımdan soruyorum 3 inch ekranlı bulduğun smartphone nedir acaba ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyRRhiC -- 21 Ocak 2008; 16:30:25 >
  • quote:

quote:

Niyetim war da senin saçma sapan önerilerine ne demeli? Ben buldum bi kaç tane uygun telefon gidicem onlara bakıcam simdi konu da kapansın da başka topic e dadan!

Sadece merakımdan soruyorum 3 inch ekranlı başka hangi Smartphone buldun ?

Tebrik ediyorum.Bu kadar tahrik içeren cevaplara böyle yazıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

quote:

quote:

Sadece merakımdan soruyorum 3 inch ekranlı başka hangi Smartphone buldun ?

Tebrik ediyorum.Bu kadar tahrik içeren cevaplara böyle yazıyorsun.

"Kibar olmak haklı olmaktan daha yeğdir."
    Can Yücel

• Ne güsel kaynastınız simdi yalayın durun birbirnizi..
    geniş ekrandan kasıt 3 inch deil onu bi anla önce.
    Sonradan gelen arkadaş o fiyata tavsiyeler sınırlı demişsin madem tavsiye yapamosn post atmassın di mi boş yere? Ayrıca kimin ne post kastıgı beni hiç ilgilendirmez ama benim topic imde yazılanlara cevap vermek durumundayım. Sen bence konunun tamamını da okumamışsın özet geçeyim
    -g500 önermiş arkadaş, eywallah
    -
    quote:

Windows mobile bana biraz karısık geliyo acıkcası. Yani kullanmasına kullanırım ama bi cep telefonundaki OS ve arayüz bilgisayardakinden farklı ve basite indirgenmiş olalı die düşünüorm.

-
    quote:

öyleyse kesinlikle G500 derim

-HÖ?
    -
    quote:

3 inch ekranlı diğer bir cihaz da LG Prada..
    Bu cihazı da inceliyebilirsin

-Hadi g500 ün fiyatı uygun da bu ne şimdi ?
    -
    quote:

Dostum piyasada senindediğin gibi 3 inch ekranlı smartphone yok

Madem durum buydu neden bana sürekli olarak bişiler önerme çabasına giriyosun ki post kasmıyosan?? Cihaz seçimine gelince o fiyata o özelliklerde telefon sayısı gerçekten de fazla değil. Ben de araştırdım 2 tane cihaz bulabildim. Topic i açmış olmamın sebebi de benim bilmediğimi bilen arkadaşların öneride bulunmasıdır. Merağını da yatıştırayım piyasada benim bulabildiğim cihazlar bunlar : m600i, rokr e6 , e65

Ayrıca bana gelip saygı çerçevesinden bahsedip de aynı cümle içersinde adam deilsin iddiasında bulunuyorsun ne kadar enteresan..
    Gümüşpala Mah. Görümce Sok. Cesur Apt No:15 Daire:4 Avcılar/İSTANBUL
    Buyur gel görelim kim adam kim değil...

edit:adres

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r2 -- 22 Ocak 2008; 1:11:48 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.