Şimdi Ara

Genital kılların alınması ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
21.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok fazla aktividede bulunmasam da uzaktan takip ediyorum siteyi.Kafama takılan bi soru var bilen ve tecrübesi olan varsa danışmak istiyorum.Genital bölgemdeki kılları makasla kısaltıp jiletle alıyorum fakat bu sadece penisin kenarları ve üstü taraflar.Yani düz ve pürüsüz yerler için kullanıyorum.Gel görelim ki aynı durumu yumurtalık bölgesindeki tüyler için söyleyemeyeceğim sadece makas kullanabiliyorum ve bu da gereken işlevi görmüyor.

Malumunuz yumurtaluğın olduğu deri pürüzlü ve kıvrımlı bu deriyi tahriş etmeden kullanabileceğim ve
    olumlu sonuçlar alabileceğim bi tüy dökücü arıyorum.Bildiğiniz veya kullandığınız bir tüy dökücü varsa
    lütfen bu konun altında belirtin ya da bana özel mesajla iletiniz.Eczaneye girip de bunu soramayacağım için
    tüy dökücünün direk ismini verirsem daha iyi olur diye düşündüm

• yumurtalık kısmına olduğu gibi yani pürüzlü halde tabi jilet vurulmamalı ama yumurtalığı gerdirerek jiletleyebilirsin, bol sabunlu bir şekilde tabi. Bence hiç arayıs içine girme, tabiri caizse acıtmadan çek kamışı yukarıya :D parmaklarlada yumurtalık derisini gerdir ve korkmadam jilet vur. He şöyle bir durum var yaşım küçukkken bende alamazdım, ya yöntemi bilmiyordum yada jiletle bu yüzey alınmaz dıyordum ama yaş ilerledikce o dert dert olmaktan çıkıyor. Belki seninde yaşın küçüktür ondandır, dert etme bence.
  • 16 yaşındayım şu an evet.Batma konusunda neler söyleyebilirsin peki kenarları alınca bazen batma oluyordu bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifonyer0

16 yaşındayım şu an evet.Batma konusunda neler söyleyebilirsin peki kenarları alınca bazen batma oluyordu bende

dediğim gibi senin yaşındayken yumurtalıkları kesemiyordur, belkide o yaşlarda o deri hassas oluyor. Batma konusunda bir fikrim yok ama bu konuyu ebebeynlerinle açık açık konuşmalısın, hem onlarda mutlu olur paylaşma durumuna, hem üreme konusuda değil utanasın. Benin tek tavsiyem tüy kıl dökücü kremlere başvurma, çünkü zorunlu bir dert yok başında. O dökücü kremleri o taraflarından ameliyat geçirmiş(kıl dönmesi gibi), yarası&dikişi olduğu için jilet vuramayanlar kullanıyor...;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miki Rapaiç -- 21 Kasım 2011; 16:55:52 >

• Peki.Dikkatin için çok teşekkür ederim.
  • benim sana tavsiyem ucuz yollu bir sac tıraş makinesi almandır şöyle 20-30 liralık onla rahatca traş edebilirsin ben öyle yapıyorum senelerdir hem koltuk altı için hemde aşası için 15 dakada ter temiz olur dediklerimi uygula bence
  • o bölgelerde tüy dökücü kullanılmaz arkadaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • niye arkadaşım ben 2 senedir kullanıyorum gayette rahat hiç bi sorunda olmuyor kötü bi yan etkisi varsa paylaş bilelim
  • ARKADAŞLAR PEKİ JİLET TAVSİYENİZ VARMI BAZI JİLETLERLE DENİYORUM 0 JİLET HEP KESİK YAPIYOR PERMATİK BANYO MODELİ
    ÖNERECEĞİNİZ JİLET VARmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvalikonur1912

niye arkadaşım ben 2 senedir kullanıyorum gayette rahat hiç bi sorunda olmuyor kötü bi yan etkisi varsa paylaş bilelim

Kullanım kılavuzunu okusan yeter aslında. Bir de zor anlayanlar da anlasın diye büyük harfle yazıyorlar hatta genital bölgede kullanmayın diye. Hele ki testiste... Sen bir üroloğa görün bence sperm sayımı falan yapsınlar.
  • Gençler tüğ dökücü krem kullanmayın o bölgelere hem maliyetli hemde sağlık açısından sakıncalı sonuçta kimyasal birşey. Traş köpüğü ile yumuşatın o bölgeyi alın elinize klasik jilet dedelerimizin kullandığından yavaş yavaş temizleyin. Acele etmeyin ozaman illaki kesik oluşur. Bu iş sakal traşı olmak kadar basit aslında. Ayrıca her haftada almayın deriyi her hafta tahriş etmeye gerek yok 3 haftada bir alın 3 haftada muhtemel kirli sakal gibi olur hem daha seksi bir görüntü oluyor bence yeni alınmış hali yolunmuş tavuğa benziyor
  • mach 3 kullan, tek seferde tertemiz yap :)

küçükken bize derlerdi, yumurtalıklara jilek sürmek kısır yapar diye; bizde çok korkardık, makasla falan temizleyeceğiz diye eziyet çekerdik. ailemize de soramazdık utancımıza :)

uzun zamandır mach 3 kullanıyorum, sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.