Şimdi Ara

Genoa - GS maçı hangi kanalda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Milli maçı değil de GS maçını izleyecekseniz bir şey demiyorum.
  • Milli takım 3-4 fark yemediği sürece bu maçı izlemezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

Bu d zmarttan nefret ediyorum
    İlk bastan avrupa maclari ucretsiz diye aldirdilar.

Sonra spor paketi diye ucretlendirdiler.
    Zaten avrupa ve hazirlik maclari toplam 10 a yakin mac veriyosun yarisinida iptal ediyosun.Gidip taraftarlardan spor paketi almalarini bekliyosun. Batacaksin....

bu dediklerini yaptırıp sonra batacaksın demek yersiz olmuş.Adamlar zaten istedikleri o taahhütle bağladı mı kendine bağladı.Her şey onların elinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

quote:

Zaten avrupa ve hazirlik maclari toplam 10 a yakin mac veriyosun yarisinida iptal ediyosun.Gidip taraftarlardan spor paketi almalarini bekliyosun. Batacaksin....

bu dediklerini yaptırıp sonra batacaksın demek yersiz olmuş.Adamlar zaten istedikleri o taahhütle bağladı mı kendine bağladı.Her şey onların elinde

Beni baglamadi.Sadece ilk zamanlar ucretsiz diye decoder ini aldim.Normal uydu gibi kullaniyorum.Bu beceriksizliklerinide gorunce iyiki spor paketi alip bunlari sevindirmemisim. Avrupa liginin dijiturk veya sifresiz kanala gecmesini istiyorum batislarinin hizlanacagi kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

quote:

Beni baglamadi.Sadece ilk zamanlar ucretsiz diye decoder ini aldim.Normal uydu gibi kullaniyorum.Bu beceriksizliklerinide gorunce iyiki spor paketi alip bunlari sevindirmemisim. Avrupa liginin dijiturk veya sifresiz kanala gecmesini istiyorum batislarinin hizlanacagi kesin

o işler zor bea.Adamlar eşşek yüküyle para kaldırırken şifresiz yayınlar imkansız.Ne oldu bir ara telekom alıyordu lig maçlarını herkes ücretsiz izleyecekti ? yalan oldu.Adamlar ihaleye para akıtıyor para.Tabi ekmeğinide yiyor.Misal digitürk reklamlarda premier lig ve beko basketbol ligi bedava diyor ama internetten kayıt olmaya giriyorsun 2 ay bedava diyor.Çoğu milletimiz okumayı sevmez zaten.Kimse sözleşmeyi okumuyor adamlarda giydiriyor.

• Milli mac 21:30, Gs maci 22:30'da basliyor. Milli macin 2. yarisina denk geldigi icin iptal edilmis olabilir mi acaba? Ama madem bu maclari verecegini taahhut edip insanlari abone yapmaya zorluyorsun o zaman vereceksin! Terbiyesizligin kralini yapmislar.

Sirf Gs'nin Avrupa maclarini izleyebilmek icin D-Smart alanlari da anlamiyorum. Zaten sali gunleri olan maclari Star veriyor. 3 mac izlemek icin o kadar para verilmez yazik gunah. Hadi gruplardan ciksak arada da 1-2 hazirlik maci olsa yine de 6-7 maci gecmez. Zaten uydusu olan herkes İdmantv den maclari izleyebiliyor. Bazilari ayni zamanda Formula 1'i izlemek icin aliyor. Ama onu dahi İdmantv veriyor. Tabi bazi kanallari hd izleyip sinema kanali v.s icin alanlara sozum yok.
  • link varmı? pm
  • hiç bir italyan kanalıdamı vermiyor ya
  • linkpm
  • Mac noldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne biçim iş yapıyorlar ya? yüz tane kanal var galatasaray maçını verecek, ne diye iptal ettik diye kestirip atabiliyorlar, yuh ya ! yuh!
  • Renktaşlarım Maç yayınının olmamasının nedeni İtalya'da yayıncı bulunmamasıdır.Yani dünyanın hiçbir tvsinde verilmiyor stadta tv kamerası yok!
  •  Genoa - GS maçı hangi kanalda
  • maç kaç kaç la merak ettim. Açıkçası milli maçta bir b.k olmayacağını anlamıştım kafam takıldı
  • Bitti maç 0-0
  • Penaltılarla 7-6 yenilmişiz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.