Şimdi Ara

genpadan cihazım geldi ve !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cihazımı timden aldım ve problemim 2. günde başladı. telefon hattı okumuyordu bazen. 15-20 dakika sonra geliyordu. süre çoğalınca 6. günde götürüp verdim. izmir genpa şubesine yollamışlar. telefonuma güncelleme yaparak düzelttiklerini söylediler. bugün aldım ... sonu hüsran ile bitti yine aynı sorun. restore yapıp yollamışlar. aradım genpayı müşteri hizmetlerini azarladım. beni ciddiye almıyorsunuz galiba siz vs gibi konuştum. ne tür bir yol izlemem gerekiyor . cihazın değişimini istiyorum problemli tamirli bir cihaz kullanmak istemiyorum. kontratımı iptal edebilirler mi? arkadaşlar gerçekten canımı çok sıktı bu olay. normalde izmirde oturuyorum. şuan muğlada okuyorum. ne yapmam gerekiyor. telefonumun açılıp tamir edilmesini istemiyorum. lütfen yardımcı olun. Teşekkür ederim

• Acaba hattınızda mı sorun var? Farklı simkartla denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nano sim karti almanizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: android137

Nano sim karti almanizi tavsiye ederim.

hocam aldım zaten o takılı telefonda başka telefona takınca problem yok..
  • bidaha verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

bidaha verin

hocam apple ı aradım ve bana 4077 sayılı kanun üzerine cihazın bir ayı geçmediği için değişiminin yada para iadesinin yapmak zorunda olduğunu söylediler. ne yapayım şimdi ben yarın tim e gidip böyle böyle dicem ?
  • anlygn A kullanıcısına yanıt
    Söylediğin kanunun içeriği ne ki?Koşulsuz şartsız iade mi?Eğer öyleyse direk bunu söyle ve iade ediyorum kontratımı iptal ediyorum de yapmak zorundalar kanunen böyle bişey varsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ugrtrkgvn U kullanıcısına yanıt
    Evet varmış Pazartesi gidip noterden ihbarname çekip tüketici heyetine basvurcam. Sonuca en kadar sürede varırım acaba ..

• kardes genpa baladir sana soyleyeyim. home tusumu 3 kez ayni problemden yolladim. ayni sorunda 3 yollayisda degisim yapmalari lazim. sozde hicbir problem yokmus tustta. home tusu basmiyor su anda.
    garantisi bitti duzeltmediler su tusu Allahin belalari.

• anlygn A kullanıcısına yanıt
    Kontrati iptal etmezler hocam servise yollaman gerek bu genpanin isleri tam bi rezilik zaten bildigim kadariyla apple store a kargoyla yolliyabiliyorsun

• Aksine bende genpa dan çok memnun kaldım cihazımı iki saat içinde değiştiler power tuşu sorunlu idi

• quote:

Orijinalden alıntı: yassu

Kontrati iptal etmezler hocam servise yollaman gerek bu genpanin isleri tam bi rezilik zaten bildigim kadariyla apple store a kargoyla yolliyabiliyorsun

app store randevu sistemiyle çalışıyormuş aradım konuştum dostum. 15 dakika içinde telefon incelenip sonuca gidildiğini söyledi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.