Şimdi Ara

Genpadan telefonum çizik geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce de buraya yazmıştım. Ancak konumu bulamadım.

8 aylık 3gs 32 gb telefonumu ekranda görüntü alamadığım için servise göndermiştim. Beyaz bir ekran çıkıyor du sadece.

Darty den aldığım için Yine Dartye götürdüm telefonu . Telefonumu aldığım gün shield le kapladığım için cihazın hiç bir yerinde tek bir çizik bile yoktu.
    hatta kaplamaları çıkarıp ordaki bayanla telefonu temizledik. Raporu da ona göre cihazda çizik yoktur diye yazdı . yaklaşık 10-12 gün sonra telefonum geldi. bugün almaya gittiğimde cihazın ekranında çizikler vardı. cihazı almadım servise tekrar gönderttim.

0 çiziksiz verdiğiniz cihazın içine edip öle gönderiyorlar. Bu nasıl iş yahu

Şimdi uğraş dur. inanılır gibi değil

• Teşekkürler :)

tamir etmişler ekranı da birkaç çizik atmayıda unutmamışlar malesef
  • keşke çıkarmadan verseydin üstündeki sheildları
  • çıkarmadan veremememin sebebi çiziksiz raporu vermiyorlardı. kaplamanın altınada çizik varmı yok mu görmeden raporu yazamayız dediler.

Ondan o zmn çıkaralım bir bakın bakalım çzik varmı dedim. Çıkardım kaplamaları ... gıcır gıcır telefon verdim ..
  • Cihazı tekrar servise göndericekler. Sizce cihazı tekrar görebilecek miyim?..

Allah kimseyi servisin eline düşürmesin dicem ama sanırım hayal olacak...

Sizce cihazın ekranı yenisiyle değiştirirler mi? Yoksa yen cihaz mı verirler. Sonuçta kullanıcı hatası yok cihazda. Serviste yada kargoda çizilmiş cihaz...
  • İşte başkasının malı olunca ne kadar değersiz oluyor değil mi.Kim bilir nasıl çizildi o ön cam masada mı sürüdüler, baskı mı yaptılar üstünden.Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritozz -- 6 Aralık 2010; 11:30:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meizu Telefonum Bozuldu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla bilmiyorum ki nasıl çizdiler... Bir ton para veriyoruz. Gözümüz gibi koruyoruz.. yine olan oluyor. Zaten aldığımdan beri tek korkum telefonun arızalanması ve servise gitmesiydi. Servisten nasıl geleceği belli zaten.. Korktuğum başıma geldi..

Herşeyi geçtim telefon olmayınca da herşey aksıyor. Bankayla ilgili işler özellikle .. Turkcell den kotraltlı almıştım, parasını tıkır tıkır ödüyoruz ama telefon yok kaç haftadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drizzt

Valla bilmiyorum ki nasıl çizdiler... Bir ton para veriyoruz. Gözümüz gibi koruyoruz.. yine olan oluyor. Zaten aldığımdan beri tek korkum telefonun arızalanması ve servise gitmesiydi. Servisten nasıl geleceği belli zaten.. Korktuğum başıma geldi..

Herşeyi geçtim telefon olmayınca da herşey aksıyor. Bankayla ilgili işler özellikle .. Turkcell den kotraltlı almıştım, parasını tıkır tıkır ödüyoruz ama telefon yok kaç haftadır.

Turkcell kontratlı alanlar premium müşteri sınıfına girmiyo muydu?
    Onlara da telefon servisten gelene kadar yedek tel. veriyorlar diye biliyordum ben.

• Darty yedek telefon veriyor evt nokia bilmem ne ... leş gibi elimi sürmedim yok kalsın dedim almadım ..

Neyse Genpanın raporunda cihaz değiştirildi yazıyor. Henüz telefon elime geçmedi. Bakıcaz bakalım nasıl bir değişiklik yapmışlar görücez
  • Ben olsam kaplamaları çıkarmazdım, teslim ederken çiziksiz notunu yazmasa da olurdu sonuçta kaplama var üzerinde, çizilsede kaplama çizilecekti. Sende tamirden gelince kaplamarı çıkarırdın.
  • bence bir mail çek adamlara ve bekle sonra telefonu götür derim daha önce benim kvk da başıma gelmişti telefonu göndermiştim sonyericson tamir için. bir baktım telefon çizik içinde bir daha yolladım kvk genel müdürlüge mail atmıştım sonra bi baktım telefon değiştirilip göndermişlerdi tabi sene 2006
  • quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Ben olsam kaplamaları çıkarmazdım, teslim ederken çiziksiz notunu yazmasa da olurdu sonuçta kaplama var üzerinde, çizilsede kaplama çizilecekti. Sende tamirden gelince kaplamarı çıkarırdın.

Telefon servise gittiğinde tamir için korumayı çıkartmak zorundalar. Yanlar dahil komple kapalı çünkü. çıkarmadan telefonu açamazlar.

Valla cihaz değiştirildi diyor raporda. Gelince görücez bakalım nasıl değişmiş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.