Şimdi Ara

Genpatech ten Sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Az Önce Bir sipariş VErdim Zannediyorum bi bağlantı kopukluğu oldu ve siparişim onaylanmadı Şimdi bu siparişin onaylanmasını bekliycekmiyim yoksa bu sipariş tamamen iptal oldu yeni sipariş mi vermem gerkiyo bilen biri yardımcı olabilir mi

• siparişlerim listesinde senin ürün yoksa bi daha işlemi yapacaksın....

ama sana tavsiye şimdi hiç yapma... zaten bayram bayram çalışmıyolar... boşuna paran karttan çekilmiş olur...
    çarşamba akşam yap. da en erken haftaya çarşamba elinde olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chino -- 24 Ekim 2006; 13:10:48 >
  • sitede zaten 26 sından önce sipariş gönderilmez diyor bayram nedeniyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paraselsus

sitede zaten 26 sından önce sipariş gönderilmez diyor bayram nedeniyle

ewt arkadaş haklı sitede öyle yazıor
  • Hayır Listede Var Ama Onaylanmadı yazıyo yeniden mi sipariş vercem yoksa bekliycem mi onaylanmöasını
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismetcan

Hayır Listede Var Ama Onaylanmadı yazıyo yeniden mi sipariş vercem yoksa bekliycem mi onaylanmöasını

Kredi kartı verifkasyonu sonrasında ürün sana gönderilecek demek ... için rahat olsun hiçbir sorun yok ... Bankadan onay alır almaz işlemini yapacaklar ama bayram bitiminde
  • hocam kredi kartı da olsa havale de olsa önce onlar bakacaklar hesaba yatmış mı diye para. sonra onaylanıyor. Ondan sonra ürün tedarik edilir. Tedarik süreci uzayabilir. Kargoya verilir ve sana ulaşır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 Sipariş Teslimleri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tüh Bea tam N73 ü alalım dedik bayramdan sonraya kaldı ha neyse bekliycez artık
  • İnşallah hayırlı olur sana bari. probleminden geçilmiyor forumda. Tüm N73 sorunlarının giderilmesi dileğiyle bayram bayram. bakalım belki duamız kabul olur.
  • Yalnız Beyler BU Onay İşlemi SAbahtan Berri Olmadı Hala Onay YOK yani Bayram Yüznden mi acep?
  • dükkan kapalı
  • bayramdan dolayı emin ol. sistem otomatik değil. insanlar kontrol ediyor. e bayram nedeniyle de çalışan kimse yok haliyle. bazen çalışma günlerinde bile ertesi güne sarkabiliyor.
  • Alla Alla Şifreyi Unttum Mail e ginderttim yeni sifreyi hala gelmedi yaw (şifreyi de şimdi hatırladım ama değişti bi kere böyle uzun sürmesi normal mi yaws buda mı bayramdan yoksa
  • hocam sen bayramda mı buldun bu kadar olayı yapmayı. ne yapacaksan hepsi bayramdan sonraya kaldı. hay Allah. Çok kötü bi durum şu anki durumun. Çalışanlar olmazsa hiçbir şey yapamazsın.
  • sakin ol biraz kardeş. bu işler panik yapmaya gelmez. perşembeyi bekliycen her türlü
  • Way Anasını Bea Ulan Erindim İnternetin Veryim siparişi gelsin evime dedim şimde perşembe sonrasına kaldı (tel.ci perşembeye getitirim telefonu demişti)
  • baba kusura bakmassan güleceğim.

ama her işte bir hayır vardır. adamınki problemli olacaktı belki de.
  • GÜl Hacı ya bende gülüyorum kendime zaten...
  • işler bir anda nasıl da karışabiliyor değil mi. ne amaçla girdin nete nereye geldi iş? ya bilirim ben bu işleri. geçmiş olsun. eski şifren işlemiyor mu şu an? Confirmasyon maili otomatikman gelmeli sanıyorum ama sen bi daha bak mailine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

işler bir anda nasıl da karışabiliyor değil mi. ne amaçla girdin nete nereye geldi iş? ya bilirim ben bu işleri. geçmiş olsun. eski şifren işlemiyor mu şu an? Confirmasyon maili otomatikman gelmeli sanıyorum ama sen bi daha bak mailine.

doğru demişsin ... birde hala yoksa en son junk maile bak oraya da atabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.