Şimdi Ara

Geometri Anlamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershaneye gidiyorum ama hoca cok hızlı anlatıyo. Daha once geometri görmüşsünüzdür zaten bunları biliyosunuzdur diyo. Daha, dogruda açı ve üçgende açıyı gördük. Ama hiç bişe anlamadım ikisinden de. Hoca o kadar hızlı geçiyo ki. Hemen çözüp çözüp geçiyo. Bu konular kolay ondan hızlı geçiyorum, ilerde tempoyu düşürücem diyo. Bakıyorum herkes anlıyo gibi arada katılıyolar falan. Galiba bi tek ben anlamıyorum. Simdi kesip anlamadım desem, dicek nereyi anlamadın. Anladıgım bi yer yok ki, hiç bi yeri anlamadım. Önüme soru koysa en basitini bile yapamam. Bide tekrar sınıf belirleme sınavı olcakmıs. O yüzden simdilik bişey demedim.
    Diger derslerim mat,türkçe,tarih, coğ falan iyi, onları anlıyorum ama geometrim sıfır hiç bişey bilmiyorum o ders hakkında. Elimde geometri konu anlatım olarak fem simetri seti var, ordan mı çalışsam yoksa daha basit bişeyler mi lazım? Ya da ne yapmam lazım? Bi akıl verin :( Bu geometri basıma bela oldu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashley91 -- 27 Eylül 2012; 17:18:25 >

• Ekolhoca, ztv, internetteders, behzatrasuli gibi sitelerden konu anlatim calis dogruda acilar ve ucgende acilara sonra simetriden calisip sorulari coz yapamadiklarinida dershanede sorarsin. En iyi boyle ogrenecegini dusunuyorum veya birebir al 1 saat daha once hic geometri gormemissn gibi anlatsin hoca, tabi oncesinde soyle boyle boyle hocam diye. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 27 Eylül 2012; 17:18:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fem simetri yerine Güvender Kolay Konu Anlatımlı kitabı al kalın bir kitap en basit örneğinden kuralları veriyor ve çözümlü soruları veriyor sana bolca.Sonra temeli attıracak şekilde örnekler veriyor sana ben geometriyi öğrendiysem bu kitapla öğrendim ve sevdim de ilk hazırlandığım sene tüm denemeler+ sınavda boş bıraktım 2.senemde ygsde tam, lysde 22.5 yapmıştım.Başarılar.
  • ben gitmiyorum dershaneye ama yerinde olsam. "bir dakika hocam ben anlamadım. hızlı geçmeyin" derim. o kadar para veriyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.