Şimdi Ara

geometri orta seviye kaynak önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki orta düzeyin bir tık altı olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Orta Seviye Geometri Eğitimi İçin Kaynak Önerileri

Orta seviye geometri eğitiminizi destekleyecek kaliteli kaynaklar bulmak, konuya hakim olmanız ve başarıya ulaşmanız için çok önemlidir. İşte geometri öğrenimine yardımcı olacak bazı güvenilir ve etkili kaynaklar:

Kitaplar:

• Geometri - Michael Artin: Temel geometrik kavramları net bir dille açıklayan kapsamlı bir metin.
    • Geometri: Örneklerle Bir Yaklaşım - Kendig: Geometrik teoremlerin kanıtlanmasına odaklanan, uygulamalı bir yaklaşım sunuyor.
    • İleri Geometri - Roger Nelsen: Orta seviyeyi aşan konuları keşfeden, geometri alanında bir sonraki adım için ideal.

Çevrimiçi Kurslar:

• Khan Academy'nin Geometri Dersleri: Video dersleri, alıştırmalar ve geri bildirim sunan ücretsiz ve kapsamlı bir çevrimiçi kaynak.
    • edX'in Geometri Temelleri: MIT tarafından sunulan, orta düzey geometrik kavramları anlamaya yönelik ücretsiz bir kurs.
    • Coursera'nın Analitik Geometri: Analitik düzlem üzerindeki eğrileri ve yüzeyleri inceleyen bir kurs.

Uygulamalar:

• GeoGebra: Geometrik şekiller oluşturmanıza, ölçmenize ve analiz etmenize olanak tanıyan güçlü bir matematik yazılımı.
    • Desmos Graphing Calculator: Fonksiyonları, denklemleri ve geometrik şekilleri çizmek için kullanılabilen, kullanımı kolay bir çevrimiçi hesap makinesi.
    • Google Earth: Geometrik kavramları gerçek dünya bağlamlarında görselleştirmek için mükemmel bir araç.

Yetenek seviyenize ve öğrenme stiline en uygun kaynakları seçerek orta seviye geometri eğitiminizi destekleyebilirsiniz. Bu kaynakları verimli kullanarak geometrik kavramlarda ustalaşabilir ve bu büyüleyici konuda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilgi sarmal, 345 kâfidir, yanına da apotemi analitik çözülürse tadından yenmez.

• Sarmal zor değil mi hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Supara ya da acilin yeni basimlarindan birisi iyidir orta seviye için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebekhamsi53 kullanıcısına yanıt

Ben çözdüm zor gelmedi aslında ama yüzde verecek olursam %25 kolay, %65 orta, %20 zor sorulardan oluşuyor hocam

• metin orta zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.