Şimdi Ara

Geometride EyüpB mi Kenan Kara mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12ye geçtim bu yıl. Mat netim 25 civarı. Geometride orta seviyeyim. Daha önce tyt çalışmadım ama 9dan temelim var.

Eyüp hoca yeni program yayınlamış benim planıma uyuyor matematikle birlikte ondan mı devam edeyim yoksa geometriyi Kenan Kara'dan Matematiği Eyüp hocadan mı ilerleteyim sizce? Genelde geometride Kenan Kara tavsiye ediliyor ama eyüp hocanın programıyla tek bir yerden daha kolay olacak. Sizce Kenan Kara olmazsa olmaz mıdır ne farkı vardır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• metin hoca geometri cidden muazzam ya kesinlikle tavsiye ederim her şeyi ispatlarıyla anlatıyor. yeni nesil soru çözmüyor anlatım biraz eski olduğu için lakin onları kendin halledebilirsin bence başka kanallardan vs.

• 2side çok iyi,tercihim eyüpb

• her türül eyüp b

• Eyüp b süper ötesi bir hoca olduğu için,yoksa Kenan hoca çok iyi geo anlatıcısı. ama Eyüp b bambaşka hoca

• Kenan’ın bu seneki konu anlatımını hiç beğenmemiştim. Temel varsa Eyüp B. mağaradan çıktıysan Metin Hoca.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kenan hocanın 2020 yks yazan videoları daha güzel yenilerine göre. eyüp b de izleyebilirsin fakat eyüp hoca direkt soru çözümüne dalıyor. geometrin kötüyse kesinlikle kenan kara dinle. oradakileri bitirince eyüp hocanınkileri izlersin. çok güzel klasik soruları var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki şu an elimde karekök 2020 tyt geometri ve 345 tyt mat var. Bu ikisi yeterli gelir mi sizce? Bunlarla birlikte birkaç kitap daha mı çözeyim yoksa bitirip mi yenisine geçeyim? Ya da şunu çöz daha iyi diyeceğiniz var mı?

• Ben konuyu Eyüp B den götüreceğim. Kenan Kara dan acil çözümlerini izlerim sanırım. Şu an aklımdaki tek soru işareti geometri için bu pdfleri çıkarsam mı yoksa ben de olan fasikülden mi götürsem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.