Şimdi Ara

Geometrinin ilacı hangi seviye kitap ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geometrinin ilacı kitabını çözüyorum ama bu hangi seviye ? Kolay seviye mi ? Bu kitaptan sonra bir kitap daha çözmek istiyorum açıkçasi, ne oneririsniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V. van Gogh -- 10 Mayıs 2021; 18:14:57 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Geometrinin İlacı Seviyesi

Geometrinin İlacı, geometrik şekillerin ve yapıların tıbbi uygulamalarındaki kullanımına odaklanan bir bilim dalıdır. Tıpta görüntüleme, planlama ve tedavi için çeşitli geometrinin ilacı teknikleri kullanılmaktadır.

Geometrinin İlacı'nın zorluk seviyesi, ele alınan belirli konulara bağlı olarak değişir. Bazı temel kavramlar nispeten kolay anlaşılırken, daha ileri teknikler daha fazla matematiksel bilgi gerektirir.

Genel olarak, Geometrinin İlacı'nın öğrenilmesi için güçlü bir geometri tabanı gereklidir. Analitik geometri, trigonometri ve diferansiyel geometri gibi geometri alanlarında sağlam bir anlayışa sahip olmak faydalıdır.

Ayrıca, tıbbi görüntüleme ve modelleme tekniklerine aşinalık, Geometrinin İlacı'nın anlaşılmasını kolaylaştırabilir. Bilgisayarlı tomografi (BT), manyetik rezonans görüntüleme (MRG) ve sonlu eleman analizi (FEA) gibi teknikler, Geometrinin İlacı'nda yaygın olarak kullanılmaktadır.

Sonuç olarak, Geometrinin İlacı'nın öğrenilmesi, geometri ve tıbbi görüntüleme alanlarında sağlam bir temele dayanır. Zorluk seviyesi, incelenen belirli konulara bağlı olarak değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Antrenmanlarla mat iyidir hocam acilden sonra
  • sokaktan geçen adama sorsan acilin seviyesinin yüksek olduğunu bilir. ha acilin geometrinin ilacı kitabı var bir de onu diyorsan o farklı o en basit kitaplardan

• Zor soru kaliteli soru ve ösym tarzı soru demek değil. Acil bunları karıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop

sokaktan geçen adama sorsan acilin seviyesinin yüksek olduğunu bilir. ha acilin geometrinin ilacı kitabı var bir de onu diyorsan o farklı o en basit kitaplardan

Yazmayı unutmuşum, geometrinin ilacı benim ki, o açılın zor olduğunu biliyorum da geometrinin ilacı hangi seviye onu bilmiyorum. Acaba bundan sonra ne güzel nolur ?

• Geometrinin ilacı baya basit hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shock17 -- 10 Mayıs 2021; 18:23:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shock17

Geometrinin ilacı baya basit hocam

Bundan sonra ne cozeyim ? Acil geometri cozeyim mi peki ? Sipariş vereceğim şimdim ben üniversite sınavına değil de alese hazırlanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geometrinin-matematiğin ilacı kitapları baya baya basit kitaplar hocam. birey a veya birey b bakabilirsiniz bundan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-38EF7BE56

geometrinin-matematiğin ilacı kitapları baya baya basit kitaplar hocam. birey a veya birey b bakabilirsiniz bundan sonra

Acil geometri aldım artık, umarım çok zor gelmez

• V. van Gogh kullanıcısına yanıt

ken06dan dinleyip çözün, çok zorlanırsanız daha kolay bir kaynaktan devam edersiniz

• Kolay seviye
  • Erdi.ç E kullanıcısına yanıt
    bunu en çok karıştıran orijinal
  • Geometride Yayın evleri zor soru ile yeni nesil soruyu karıştırıyorlar bence.
    Sıfırdan başlayacaklar için iki ayri link bırakıyorum.
    1) üçgenler

2) çokgenler ve dörtgenler
    youtube
    ÇOKGENLER VE DÖRTGENLER (TYT-KPSS-DGS-ALES)
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLY0T9sHqT8sjwV7O7-r3mcw8IwOSqYMjx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YahyaTan -- 10 Mayıs 2021; 22:35:59 >

• başlangıç seviye geometrisi çok kötü olanlar, geometriye başlamak isteyenler bununla başlayabilir gayet öğretici zaten her gün bir konu çözseniz 1 ayda biter .ama sadece bu yetmez seneye girecekler bunu bitirdikten sonra temeli sağlamlaştırmak için birey b çözebilir. sene içinde de orijinal-acil iyi gider. bağımlılık yapar belli bir süre sonra geo çözmesi sonra her gün çözmek istersiniz
    (Edit: geometride aldığınız kitabın soru çözümlü olması ve çözümlerinin kaliteli olması çok önemli kesinlikle kitapları almadan önce soru çözümüne bakın, ne kadar öğretici olursa o kadar iyidir. bu konuda benim bildiğim en iyi çözülen kitaplar acil, birey b, orijinal ve ayt 3d geometri çözen hocalar çok iyi çözmüş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 10 Mayıs 2021; 22:59:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.