Arkadaşlar kenan kara + geometrinin ilacı nasıl bi kombinasyon olur acaba ? Biliyorum çok soruldu ama eski konulara şu an bakamadım netim biraz sıkıntılı. Temelim baya yok sıfır gibiyim. |
Geometrinin ilacı hk.
-
-
üstüne bir kitap daha çözmek şart hocam seviyesi basit -
ben çözdüm bayaa büyük bir kısmını kitap aşşşşşırı basit ek kaynak lazım yanına
-
up
geometri ilacı mı direkt alayım yoksa orta seviyede youtubede cozen hoca var mı ?
Basit oldugunu anladım ama kenan kocayı anlık bi mutasyon ile anlamaya başladım gayet iyi gidiyor o yüzden kaybetmek istemiyorum şevkimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 3 Ocak 2021; 13:0:38 > -
geometrinin ilacı iyi değil onun yerine karekök tyt ya da birey b al
Edit: bir de konuyu önce EyüpB'den sonra Kenan Kara'dan izle çünkü Kenan Kara hemen yeni nesile geçiyor, EyüpB ise sana konuyu kavratıyor bir sürü soru çeşidi görüyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIICoDeMaXIII -- 3 Ocak 2021; 12:5:33 > -
Hocam bahane gibi gelebilir ama eyüp b nin 3d ayt çözümlerini izliyorum gerçekten çok iyi bir hoca ama pdflerin görüntü kalitesinden hiçbir şey anlamıyorum. Sol gözüm %80 görme kaybım var zaten yani nasıl desem o kadar bulanık ki bütün iştahım kaçıyor.
Birey Yayınları Gelişim Serisi Geometri B Soru Bankası Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)ü
bu mudur ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 3 Ocak 2021; 13:16:53 > -
Eis föylerini anlatan hoca çok iyi bakabilirsin her türden soru çözüyor -
Geometrinin ilacı kolay diyebileceğimiz bir kitap.Ben kenan kara + geometrinin ilaci + birey b + acil gidiyorum.Biraz uzun sürüyor ama güzel gidiyor.
-
Merhabalar geçmiş olsun. Kitap elinizde yok mu? Bir de 720pde izlemelisiniz -
3D AYT Yİ kitaptan takip ediyorum hocam orada bir derdim yok çok güzel çözüyorsunuz teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X