Şimdi Ara

Geometrinin ilacı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kenan kara + geometrinin ilacı nasıl bi kombinasyon olur acaba ?

Biliyorum çok soruldu ama eski konulara şu an bakamadım netim biraz sıkıntılı. Temelim baya yok sıfır gibiyim.

• üstüne bir kitap daha çözmek şart hocam seviyesi basit
  • ben çözdüm bayaa büyük bir kısmını kitap aşşşşşırı basit ek kaynak lazım yanına

• up

geometri ilacı mı direkt alayım yoksa orta seviyede youtubede cozen hoca var mı ?

Basit oldugunu anladım ama kenan kocayı anlık bi mutasyon ile anlamaya başladım gayet iyi gidiyor o yüzden kaybetmek istemiyorum şevkimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 3 Ocak 2021; 13:0:38 >
  • geometrinin ilacı iyi değil onun yerine karekök tyt ya da birey b al

Edit: bir de konuyu önce EyüpB'den sonra Kenan Kara'dan izle çünkü Kenan Kara hemen yeni nesile geçiyor, EyüpB ise sana konuyu kavratıyor bir sürü soru çeşidi görüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIICoDeMaXIII -- 3 Ocak 2021; 12:5:33 >
  • Hocam bahane gibi gelebilir ama eyüp b nin 3d ayt çözümlerini izliyorum gerçekten çok iyi bir hoca ama pdflerin görüntü kalitesinden hiçbir şey anlamıyorum. Sol gözüm %80 görme kaybım var zaten yani nasıl desem o kadar bulanık ki bütün iştahım kaçıyor.

Birey Yayınları Gelişim Serisi Geometri B Soru Bankası Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)ü

bu mudur ?

@petruccist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 3 Ocak 2021; 13:16:53 >
  • Eis föylerini anlatan hoca çok iyi bakabilirsin her türden soru çözüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geometrinin ilacı kolay diyebileceğimiz bir kitap.Ben kenan kara + geometrinin ilaci + birey b + acil gidiyorum.Biraz uzun sürüyor ama güzel gidiyor.

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar geçmiş olsun. Kitap elinizde yok mu? Bir de 720pde izlemelisiniz
  • eyüpb E kullanıcısına yanıt

3D AYT Yİ kitaptan takip ediyorum hocam orada bir derdim yok çok güzel çözüyorsunuz teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.