Şimdi Ara

Geotech Fun 26 Jant Bisiklet ve Başka MTB Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Bir süredir MTB bisikletler araştırıyorum. Fakat internette araştırdıkça kafam karışıyor sanırım. Birinin amortisörü iyi iken aktarıcısı veya freni okuduklarıma göre kötü kalıyor. Ama freni veya aktarıcısı iyi ikende amortisörü kilitli olmuyor vs. Kimisi zoom amortisör iyidir diyor kimisi kötü diyor.Kimi tourney aktarıcı diyor kimisi altus,acer, vs. öneriyor. En son kendim konu açıp bütün soruları buradaki tecrübeli insanlara sormak istedim. Bütçem 600 lira ile sınırlı hatta daha düşük miktarlarda olursa benim için daha iyi olur. Başlangıç için çokta masraf etmek istemiyorum. Arazi ağırlıklı bir rota izleyeceğimi düşünüyorum.

Ayrıca Düşündüğüm bir model olarak Geotech Fun 26 jant bisiklet bana mantıklı geldi ama sizinde yorumlarınızı almak isterim fiyatı 526 tldir. Fakat şunu merak ediyorum; V fren sistemli bir bisiklete kolay bir şekilde Hidrolik Disk fren takabilir miyiz?

Bana bu konuda yardımcı olursanız ve öneriler sunarsanız sevinirim.

Geotech Fun 26 Jant Bisiklet ve Başka MTB Önerisi

Geotech Fun 26 Jant Özellikleri:

KULLANICI TIPI : MTB
    KADRO : GEOTECH X-LITE FRAME TECH ALU
    ÖN AMORTİSÖR : RST CAPA 100MM LOCK-OUT
    ARKA AKTARICI : SHIMANO ACERA 7 SPEED
    ÖN AKTARICI : SHIMANO TOURNEY 7 SPEED
    VİTES KOLLARI : SHIMANO ST-EF51 7 SPEED
    RUBLE : SHIMANO MF-TZ21 7 SPEED
    ZİNCİR : KMC
    AYNAKOL : SR SUNTOUR 42/32/22
    ORTA GÖBEK : SR SUNTOUR
    FREN ÖN / ARKA : ALLOY V-BRAKE
    FREN KOLLARI : SHIMANO ST-EF51
    ARKA GÖBEK : KT ALLOY
    ÖN GÖBEK : KT ALLOY
    GİDON : BISICO ULTIMA ELEMENTE BLACK RIZER
    BOYUN : BISICO ULTIMA ELEMENTE 100MM
    FURÇ TAKIMI : TANGE SEIKI
    SELE : BISICO ULTIMA ELEMENTE
    SELE BORUSU : BISICO ULTIMA ELEMENTE 27.2
    JANT : BISICO
    JANT TELLERİ : CRO-ME
    LASTİK : MAXXIS 26X2.10
    RENK : BEYAZ
    JANT EBATI : 26"
    VİTES SAYISI : 21
    MATERYAL : Alu
    SIZE : 46 cm, 42 cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misfit6 -- 8 Şubat 2015; 21:17:57 >

• Bende bu bisikletten almayı düşünüyorum bütçem max. 600 TL
    deltabisiklette şuan 526 TL Fiyatına göre iyi mi? Alınır mı sizce ?
    Ya da bu fiyat aralığın da başka dağ bisikleti tavsiyeniz var mı ?
  • Yok mu şu bisikleti kullanan birisi ya
  • Ben kullanıyorum. 526 lira için çok iyi bi bisiklet. 500 lira civarındaki en dişli rakipleri yani Rockrider 5.1, kron xc150 ve salcano ng650 Geotech Fun'ın yanına yaklaşamaz kesinlikle. Sadece kilitli maşası yeter. Üstüne maxis lastikleri de cabası. (Lastikleri ayrı alsan 120 lira vereceksin.)

Bisiklete çok güveniyorum. Yazın da kendisiyle en az 8000 km'lik tur planım var. Eğer kadro boyu da boyuna uyarsa düşünmeden alabilirsin.

Ve şunu da söyleyim zoom maşa pişmanlıktır. Geotech Fun almayacaksan zoom'dan uzak dur.
  • Cevabın için çok teşşekkür ederim sanırım geotech fun alcam boyum 177 cm civarı 46 cm kadro yeterli olur herhalde saydığınız diğer modellerde kilitli maşa yok mu :)
  • Diğerlerinde kilitli maşa ve Fun'daki gibi kaliteli lastikler yok. 46 kadro boyunuza uygun.

Rica ederim :)

Geotech Fun 26 Jant Bisiklet ve Başka MTB Önerisi Geotech Fun 26 Jant Bisiklet ve Başka MTB Önerisi

• sipariş verdim 499 tl ye tekrardan teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MTB ye yeni lastik
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İzlenim, gözlem ve tecrübelerinizi burada paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misfit6 -- 21 Şubat 2015; 4:45:08 >
  • bisiklet 3 günde sorunsuz bir şekilde geldi şuan için gayet memnunum herhenagi bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik, ayrıca delta bisiklet müşteri memnuniyeti konusunda çok iyi, ben 2 tane aldım hatta sizin herhangi bir sorunuz varsa yardımcı olabilirim maxxis lastikler var maşa kitlenebilir hoş detaylar salcona ng 650 ile arasında kaldım bu yüzden dolayı fun aldım :)
  • bende alabilirim bütçe max 500 tl ama deltada 530 tl. servisi, montajı falan nasıl uğraştırırmı ?
  • hakanciragoz H kullanıcısına yanıt
    geldimi bisiklet ?
  • bende bu bisikleti takip ediyorum bir süredir. kullananlar varsa bir iki satır bir şeyler yazarlarsa çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar bisikletin fiyatı şuan 899 TL olarak gözüküyor her yerde. Fiyatın bu kadar artması normal mi?
  • nkA kullanıcısına yanıt
    İndirimli stoktaki son bisikleti ben aldım . Aldıktan 2 saat sonra fiyat 899 oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.