Şimdi Ara

GEOTECH SUPER SURPRISE 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şehir/Tur bisikleti olarak şehir içinde , daha çok evin etrafın ve kilo vermek amacıyla kullanacağım bir bisiklet almak istiyorum ve
    GEOTECH SUPER SURPRISE 2.0 ŞEHİR/TUR BİSİKLETİ 2014 bu model hakkında görüş ve tavsiyelerinizi almak isterim ;
    http://www.deltabisiklet.com/?_Args=_ProductInfo,6303,OdesisMc
    ne dersiniz ?
    ...ilginize teşekkürler.

• ...bisikleti aldım.
  • hayırlısı olsun, kimse konuya yazmamış ama biraz daha araştırma yapabilirdiniz bence. carraor 225 falan alına bilirdi
  • sadece evin etrafında gezmek için 1 milyar fazla değilmi :)
  • ...aslında fazla ama sanırım alırken gaza geldim
  • Bisiklete verilen paraya hiç üzülmüyorum. Uzun yıllar kullanacağımız bir aletin maliyeti aslında göründüğünden daha düşük. Ayrıca evden çıkmaya teşvik ettiği için de ayrı bir yeri var benim için. Ecnebiler " Make every second count " mottosuyla yaklaşıyorlar bisiklet sporuna. Neyse bisikletiniz hayırlı olsun. Bende de bu özelliklere yakın bir salcano var. Lastikler de aynı ebatta. Ben kalın bir lastik olduğunu düşünüyorum bu ebadın . Lastiğin zamanı gelince 35c ya da oluyorsa 32c ile değiştireceğim.
  • ...teşekkür ederim,
    günümüz iş ve sosyal hayatında biraz olsun rutinin dışına çıkıp , harekete geçirecek motivasyonu sağlıyorsa ,
    benim için kafidir.
    lastik ebadıyla ilgili olarak verdiğiniz bilgiyi zamanı gelince değerlendireceğim , takdir edersiniz ki şu an erken

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/502147/bb22dc16-28e3-430f-b83c-d1163c141c23.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahirum -- 5 Mayıs 2014; 17:08:10 >
  • hayırlı olsun bisikletiniz, almışsınız, alternatifleri konuşmak anlamsız..

güzel günlerde binin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.