Şimdi Ara

Geotrack DİSEqC 1.2 H-H Mount Motor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apartman yönetimi çatıya çanak kurdurmadığından randımanlı kullanamadım. Balkona monte ederek denedim balkon darlığından açı engellendi kullanamadım.

Çanak monte ederken boynuz olarak adlandırılan kol kısmında birkaç çizik oluştu ( doğal olarak) onun dışında doğru dürüst kullanılmadı diyebiliriz. 12o' lik çanağa kadar destekler. Pozisyonere ihtiyaç duymaz, DISEqC 1.2 ibareli receiverlar kumanda edebilir. Yurtdışı fiyatı yaklaşık 50€ Link Cihazın kurulumu ile ilgili türkçe bilgiler Link

55.-YTL

Kargo ücreti karşılandığı sürece Türkiye' nin heryerine gönderirim. Elden teslim alacak veya aldırabilecek olursa işime daha çok gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 11 Mayıs 2006; 0:18:04 >

• "Bu motor ne işe yarar" diye merak eden arkadaşlar için birden fazla çanağın yaptığı işi görür. Doğru şekilde monte edildiğinde dünya çevresinde bir kuşak halinde dizili olan uydulara göre konum alır. Yani X, Y, Z uyduları için ayrı çanak kullanma zahmetinden kurtarır. Turksat , Hotbird v.s için konumları kaydedersiniz. Receiver motor üzerindeki çanağı izlemek istediğiniz kanalın uydusuna göre çevirir. ( Tabi zart diye çeviremiyor İki uydu arasındaki açı farkına göre bir miktar vakit geçiyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 11 Mayıs 2006; 0:33:10 >
  • pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 Astra J 1.6 115 HP Akü
    2 yıl önce açıldı
    1.8 type-s ve ep2 civic
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.