Şimdi Ara

Geow 2 Turnuvası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
3.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar akşam 6-7 gibi geow 2 ye gelebilecek olan varsa gelebilir.
    turnuvaya hazırlık gibi
  • Selamlar,

Eğer turnuva olursa bende varım arkadaşlar her ne kadar geow 2 yi doğru dürüst oynamamış olsamda.Bilmiyorum bende hem 1 hem 2 var ama ben hala 1 oynuyorum.Bu yeni oyundaki lobby ekranına alışamadım.Gamertag altta yazıyor oynayan arkadaşlar eklerlerse sevinirim...
  • Arkadaşlar 1-4 mayıs arası yani bu hafta sonu silver üyeler de bedava girebilecek oyunlara.

quote:

Microsoft is offering Xbox Live Silver users the chance to try out Gold membership for free this weekend.

From 1st - 4th May, everyone gets an automatic upgrade so they can enjoy a bit of multiplayer gaming.

Silver üyeler de kaçırmasın derim turnuvayı.
  • obareeeeeyyy
    ulan keşke 4 mayıstan sonra açsaydık son profili ..

beyler evrensel gamertagini de ekleyin 1-4 mayısta onu kullancam o zaman :D
  • 1 mayıs herkes için uygunsa eğer o gün yapabiliriz?
  • 1 mayıs yarın oluyor zaten...haftasonuna ayarlayalım bence..
  • 1 mayıs tatil bende oynayabilirim gt : mehmetxobx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 30 Nisan 2009; 15:20:54 >
  • Bende varım imzada gamertag ekleyin...
  • beyler 10 kişi falan olduk da şimdi turnuva deyince nasıl olcak 5 e 5 olup team deathmatch yapıp falan bitirecek miyiz yani öyleyse eğer hiç turnuva demeyelim ona bi saat belirleyip toplaşalım oynayalım işte kafamıza göre
  • evet turnuva denmesi biraz garip oldu.
  • benide ekleyin. q7gamer
  • evet sayi biraz az kaldıcok olsa turnuva hos olurdu baya.bide saat kacta oynuyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berky88 -- 1 Mayıs 2009; 3:35:18 >
  • Arkadaşlar bu akşam 12 den sonra geow 2 ye gelebilecek varsa haber versin beraber oynayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Valla xboxım 3k görmeseydi ilk gelen ben olurdum

geç olsun ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: jojokel

Arkadaşlar bu akşam 12 den sonra geow 2 ye gelebilecek varsa haber versin beraber oynayalım

jojokel biz 12 den sonra livedaydık biraz horde oynadık hatta ama seni ben daha hiç göremedim live da beni eklediğinden beri dün gece de yoktun yani 12 de falan ..
  • dün biz sabaha kadar horde oynadık abi kimse yoktu gerçekten..sanırım organizasyon zaafı oldu ama sorun değil tekrardan konuşulup ayarlanabilir
  • @Jokerguy,cool_veled,buraya yazmadiginiz icin Live`i acmadim.
  • jojokel hocam biz de çok programlı oynamıyoruz denk gelirsek live da hadi bir iki el atalım diyip giriyoruz valla ...

quote:

Orjinalden alıntı: cool_veled

dün biz sabaha kadar horde oynadık abi kimse yoktu gerçekten..sanırım organizasyon zaafı oldu ama sorun değil tekrardan konuşulup ayarlanabilir

adiler
  • tmm dostum dediğim gibi tekrar konuşulup ayarlanabilir.bnm kendi takımım var zaten geow da.çok iddialı değiliz ama turnuva olursa katılırız ok
  • beni de yazın

tag: okinoresek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.