Şimdi Ara

Geow 2 Turnuvası (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
3.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece Jokerguy'ın yakın korumalığını shut-gun ile yaptım. Sotede bombalı ok ve sniper ile epey kademe atladık.
  • hadi len möl möl evin üst katında bekledin hep ben aşşalarda bi mortar aldım bi boomer gun aldım deldim geçtim locustları
  • Ben olmasan böcekler yiyecekti habarın yoh.
  • haha :D Tickerları diyosun heral patlamalı böcükler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokerguy -- 3 Mayıs 2009; 18:37:42 >
  • Arkadaşlar bu turnuva bireysel oynanamaz herkez takımıyla gelmeli....Herne kadar oynayamayacak olsamda bizim ekibi yenecek bir takım oldugunu sanmıyorum...Encodemaster,uchihabatu,berky88,recon,yakup,drharun vb...
    Bide birşeyine oynamak lazım...O zaman adrenalin daha fazla oluyor...İddalı maçlar olmalı...Gözüm döndü sanırım benim!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 4 Mayıs 2009; 20:20:58 >
  • Dün akşam ilk def GEOW 2 online oynadım,Horde diye bi mod vardı ona girdim,birbirimizi değilde sadece locustları öldürdüğümüz için inanılmaz zevk aldım,özellikle level 15-16lara geldikçe resmen hayatta kalma mücadelesine dönüyor oyun.......

Bu modu oynuyorsanız bende katılabilirim
  • @jokerguy,BuenoVentura oynayacağınız zaman haber verin herkes katılsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Dün akşam ilk def GEOW 2 online oynadım,Horde diye bi mod vardı ona girdim,birbirimizi değilde sadece locustları öldürdüğümüz için inanılmaz zevk aldım,özellikle level 15-16lara geldikçe resmen hayatta kalma mücadelesine dönüyor oyun.......

hocam ekle gamertagi arada giriyorum dün buenoventurayla oynadık 40 a kadar geldik 40. wave de de 3 tane kalmıştı ya grenader elite ler affetmedi
  • Yarın konsolum gelecek sanırım.Birkaç el warzone veya execution atalım arkadaşlar
  • Millet beni de ekleyin , eklemeyeni keserim
    Tag: berryko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beriko -- 5 Mayıs 2009; 16:32:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

quote:

Dün akşam ilk def GEOW 2 online oynadım,Horde diye bi mod vardı ona girdim,birbirimizi değilde sadece locustları öldürdüğümüz için inanılmaz zevk aldım,özellikle level 15-16lara geldikçe resmen hayatta kalma mücadelesine dönüyor oyun.......

hocam ekle gamertagi arada giriyorum dün buenoventurayla oynadık 40 a kadar geldik 40. wave de de 3 tane kalmıştı ya grenader elite ler affetmedi

Tamam ekliyorum seni de 40a mı geldiniz,yok artık Ali Sami

Ben 15e geldiğim zaman saklanacak delik arıyorum hacı ne 40ı yaw o altlarında köpek gibi yaratıklarla dolaşan locustların başladığı levellar inanılmaz zorluyor,geleyim ama her daim emekliyerek yardım isterim hazırlıklı olun

KAKA

Dün execution oynadım hacı,millet dökülüyor yaw korkuttun beni,ben Hordeda daha çok kasılıyorum...

Herkesin tek yaptığı şey shotgunı alıp ordan oraya zıplamak zaten millet zıplayarak başlıyor oyuna,bende bütün zıplayanları uzaktan lancerla öldürüyorum

Bide tavuk .ötü kadar haritada sniper kullananlar var onlar ayrı bi mal zaten,habire kaçıyorlar ama sonlar hep elekterikli testere oluyor

• @JOSEPH_STALin sen nasıl oynadın online geow 2 yi?Ben 3 saat bekliyorum sürekli finding servers diyo
    kimse oynamıyor mu nedir?
  • Aga bilmiyorum dün gece 12den sabah 4:30a kadar oynadım

"SEARCHİNG" deyip player aradığı zamanlar biraz uzun sürüyor haklısın ama taş çatlasa 5 dk beklemişimdir en fazla..
  • joseph sanırım o gün oynadığımızda zorluk insane değildi..insane olduğu zaman benim de anam ağlıyo 15 ten sonra
  • Hmmm

Zorluk seviyesine hiç bakmadım abi ama dayanılacak gibi değildi,muhtemelen İnsanedi...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

quote:

Tamam ekliyorum seni de 40a mı geldiniz,yok artık Ali Sami

Ben 15e geldiğim zaman saklanacak delik arıyorum hacı ne 40ı yaw o altlarında köpek gibi yaratıklarla dolaşan locustların başladığı levellar inanılmaz zorluyor,geleyim ama her daim emekliyerek yardım isterim hazırlıklı olun

KAKA

Dün execution oynadım hacı,millet dökülüyor yaw korkuttun beni,ben Hordeda daha çok kasılıyorum...

Herkesin tek yaptığı şey shotgunı alıp ordan oraya zıplamak zaten millet zıplayarak başlıyor oyuna,bende bütün zıplayanları uzaktan lancerla öldürüyorum

Bide tavuk .ötü kadar haritada sniper kullananlar var onlar ayrı bi mal zaten,habire kaçıyorlar ama sonlar hep elekterikli testere oluyor

Oynayalım yarın ben de sniper hastalarındanım söyliyim öhöm

• Ekip sağlam çıktı,bu geceyide x2'de 36. wavede tamamladık. 9-19-29 da atını alan geliyor galiba.
  • Biz horde modunu çok önceden 50 yapmıştık acayip zevklidir o da.

Ama warzone-execution favorim
  • 50 ye gelmek için herkezin birbirini tanıması ve bölgesinden ayrılmayıp birbirini kollaması şart. ne tarafı açık bulursa sistem oraya yükleniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuenoVentura

50 ye gelmek için herkezin birbirini tanıması ve bölgesinden ayrılmayıp birbirini kollaması şart. ne tarafı açık bulursa sistem oraya yükleniyor.

sıs lan giriyosun easy partylere sonra havaya giriyosun 30 a 40 a geldim diye ..insane de mümkün değil ya dağıtıyolar 15 ten sonra hacı..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.