Şimdi Ara

Geow 2 Turnuvası (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
3.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DoGuBabaa

quote:

Orjinalden alıntı: Manavus

Arkadaşlar bu turnuva bireysel oynanamaz herkez takımıyla gelmeli....Herne kadar oynayamayacak olsamda bizim ekibi yenecek bir takım oldugunu sanmıyorum...Encodemaster,uchihabatu,berky88,recon,yakup,drharun vb...
    Bide birşeyine oynamak lazım...O zaman adrenalin daha fazla oluyor...İddalı maçlar olmalı...Gözüm döndü sanırım benim!!!

Ayıp ediosun ben neden yokum?

senin yasin kucuk.bu arada ben reckon.forumda nickim degisik tanimayan olabilr:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell1987 -- 10 Mayıs 2009; 10:27:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Uyan KAKÁ uyan

Ağzımıza ettiler dün,eh be abi x3te 2 kişi savaşılır mı yaw,ne güldüm yaw gece gece
    />

Resmen can çekiştik ama 1 level atladık sanırım
    />

Ben şeye koptum boomer yanımıza gelip roketi bir koyuyor ikimiz de parçalanmadan bayılır gibi ölüyoruz ya aynı anda sanki korkudan bayılmışız gibi ona koptum yav

Hatırlıyorum kanka

Bu arada dün akşam gelen davetlerin hiçbirine gelemedim arkdaşlar,FİFA ya fena kaptırmıştım,inşallah başka bi zaman

• ben attıydım
  • Bir gün buluşucaz evren
  • senede bir gün yeter
  • gow turnuvasını bilmem fakat geçen gün netin azizliğine rağmen bir iki el attık evren biliyorsun,bence çok zevkliydi.ama şu ghost cam i tamamen kapatmalıyız.yer söyleme olayı sinir bozucu..hehe 3 e tek nasıl kestim ama sizi testereyle
  • arkanızdan dolanıp tek bombayla ikinizi patlattığım round u unuttun heralde denizciim kekolar sizi hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokerguy -- 10 Mayıs 2009; 16:25:04 >
  • Evren ne oldu dün abi valla en sonunda sıkılıp çıktım

1. oyunda güzel gidyorduk bi anda herkes çıktı sonunda bende çıktım hatta çıkarken o sonradan gelen yabancı velet çıkma bari sen çıkma japonozan diye bağırıyordu...

2.oynda sanırım server seni oyun dışı bıraktı gibi bişeyler oldu....

3.oyunda bi türlü bağlanmadı...

En sonunda executiona geçtim..
  • iyi yaptın hacı ya ben de kıl oldum bi oyun oynucaz yarım saat uğraşıyoruz...gerçi sonradan oynamayı başardık :D..ilk el ben giremediğim için işte çıkmıştır arkadaşlar da..senle oynamak haram bize
  • quote:

Arkadaşlar bu turnuva bireysel oynanamaz herkez takımıyla gelmeli....Herne kadar oynayamayacak olsamda bizim ekibi yenecek bir takım oldugunu sanmıyorum...Encodemaster,uchihabatu,berky88,recon,yakup,drharun vb...
    Bide birşeyine oynamak lazım...O zaman adrenalin daha fazla oluyor...İddalı maçlar olmalı...Gözüm döndü sanırım benim!!!

Senin yerinde olsam bu kadar iddialı olmazdım ;)
  • sayko naber:)) yardırıyouz biz kıbrıs ta siz parti kuruyorsunuz maşallah.
    haziran sonu gibi geliyorum izne. geceler sabah olmasın.:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla

quote:

Senin yerinde olsam bu kadar iddialı olmazdım ;)

arveladze,lantis,sayko beni de fasulyeden katın emin ol çok rahat yeneriz

• @kaka
    bizim takım eksik ya batu e 74 gordu harunda grmio hic 2 kisi bulsak biz her turlu maca variz
  • batu olsa ne olur ben varım batuhan o kadar kotu oynuoki lamaları lazım büyük usta ''DoGuBaba'' varken o niye oynuo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoGuBabaa -- 17 Mayıs 2009; 20:25:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: berky88

@kaka
    bizim takım eksik ya batu e 74 gordu harunda grmio hic 2 kisi bulsak biz her turlu maca variz

Bugün çok güzel maçlar yaptık sen de vardın sanırım daha sonra ben çıktım (izecson leite),elektrikler kesildi çünkü birden,kusura bakmayın

Takımları ayarlayın ben de her zaman varım

İtinayla gang bang yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 18 Mayıs 2009; 0:19:21 >

• quote:

quote:

@kaka

Bugün çok güzel maçlar yaptık sen de vardın sanırım daha sonra ben çıktım (izecson leite),elektrikler kesildi çünkü birden,kusura bakmayın

@berky88

osmanarveladze nin olduğu yerde fazla iddaalı konuşmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim-GTX -- 18 Mayıs 2009; 20:29:45 >

• @protherm
    ben kim nasil oynuyor bilmiyorum ama kotu connection yoksa herzman iddialıyım benle oynayan bilir
  • quote:

quote:

@kaka

2gundur oynuyoruz senmiydin leite haberm yok valla

• Evet benim bugün de süper maçlar yaptık akşam gelemedim single takılıyordum kusura bakmayın
  • 5 e 5 oldu guselde oldu bidahakinebende onlinedan single'a vakit bulamaz oldum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.