Şimdi Ara

Geow 2 Turnuvası (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
3.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende varım bence 2-2 wingman turnuvası olsun daha hoş olur.
  • Bende daha oyunu dün bitirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

jojokel hocam biz de çok programlı oynamıyoruz denk gelirsek live da hadi bir iki el atalım diyip giriyoruz valla ...

quote:

Orjinalden alıntı: cool_veled

dün biz sabaha kadar horde oynadık abi kimse yoktu gerçekten..sanırım organizasyon zaafı oldu ama sorun değil tekrardan konuşulup ayarlanabilir

adiler

huleyyn azcık bilgisayardan bana offline mj atıcağına live a girde snada invite atalım o zaman

• Yaw gece birileri geldi bişeyler oldu ben bi partiye falan girdim futbol muhabbeti vardı maç kaç kaç falan sesler geliyordu...

Birisi Jokerguydı diğerini bilmiyorum,acil kulaklık lazım bana yaw olmuyor böyle

Neyse dün bizde 3 kişi x2 Hordeda 41wave e geldik ama elemanlar çok iyi idi+ harita SECURİTY haritasıydı,lazerleri devreye sokunca epey kolay oluyor bu bölüm...
  • dostum ben çaardım seni partiye önce sen beni çaardın da partye gelsem nolcaktı zaten kulaklığın yokmuş ...geow oynuyodm ben de baktım sen başlamışsın 7 ye falan gelmişsin bozmayım oyunu dedim ben de başka bi yere girdim bitince oynarız dedim sonra herkes fifa oynuyodu çaardılar online team play oynayalım diye oraya geçtim ben de zaman olunca oynarız ama al bi kulaklık evet gerçekten çok keyifli oluyor böyle kalabalık partyler
  • Alıcam abi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manavus

Arkadaşlar bu turnuva bireysel oynanamaz herkez takımıyla gelmeli....Herne kadar oynayamayacak olsamda bizim ekibi yenecek bir takım oldugunu sanmıyorum...Encodemaster,uchihabatu,berky88,recon,yakup,drharun vb...
    Bide birşeyine oynamak lazım...O zaman adrenalin daha fazla oluyor...İddalı maçlar olmalı...Gözüm döndü sanırım benim!!!

siddetle katiliyorm.ayrica harun sen kirmamismiydin gearsı
    edit:grdum oynayamacak yazisini pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berky88 -- 7 Mayıs 2009; 12:24:07 >
  • Dün gece sabahladık x3 de hardcore horde yaman-evrenseltr-longcafes1-buenoventura Allahım bu ne heyecan bu ne adrenalin. 20 de takıldık kaldık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berky88

quote:

Arkadaşlar bu turnuva bireysel oynanamaz herkez takımıyla gelmeli....Herne kadar oynayamayacak olsamda bizim ekibi yenecek bir takım oldugunu sanmıyorum...Encodemaster,uchihabatu,berky88,recon,yakup,drharun vb...
    Bide birşeyine oynamak lazım...O zaman adrenalin daha fazla oluyor...İddalı maçlar olmalı...Gözüm döndü sanırım benim!!!

siddetle katiliyorm.ayrica harun sen kirmamismiydin gearsı
    edit:grdum oynayamacak yazisini pardon

Harun gears kirdimi , iyi yapmissin harun basindan kalkamiyodun sonra.Ama kardesine de yazik oldu ..Ne guzel beraber oynuyodunuz..

Bu arada liste de adimi gormedim cok kizdim , ne cabuk unuttunuz beni

• Uyan KAKÁ uyan

Ağzımıza ettiler dün,eh be abi x3te 2 kişi savaşılır mı yaw,ne güldüm yaw gece gece

Resmen can çekiştik ama 1 level atladık sanırım

• @Jokerguy bu akşam oynayacakmısınız geow 2?
  • arkadaşlar gears of war 2 story co op olarak kaç kişi oynanıyo en fazla ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jojokel

@Jokerguy bu akşam oynayacakmısınız geow 2?

ben de soru yazıyomuşum tam ...oynarız büyük ihtimal hocam..kalabalık olursak warzone falan yaparız
  • 2
    quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

arkadaşlar gears of war 2 story co op olarak kaç kişi oynanıyo en fazla ?
  • Warzone-execution daha çok sarıyor zaten
    aksam derken 10 gibi olabilir mi?
  • valla ben gece 00 dan sonra geliyorum eve ama başka arkadaşlar bulursun büyük ihtimalle
  • quote:

Ayıp ediosun ben neden yokum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Uyan KAKÁ uyan

Ağzımıza ettiler dün,eh be abi x3te 2 kişi savaşılır mı yaw,ne güldüm yaw gece gece
    />

Resmen can çekiştik ama 1 level atladık sanırım
    />

2 kişiyiz bir de security denen lanet bölümde oynuyoruz hardcore'da

Ben şeye koptum boomer yanımıza gelip roketi bir koyuyor ikimiz de parçalanmadan bayılır gibi ölüyoruz ya aynı anda sanki korkudan bayılmışız gibi ona koptum yav

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.