benim hem arabada hemde evde kriko var. çocuk bana sormadan krikoyuda matkap takımınıda alıp oynuyor kafasına göre :) yanlız olmadığıma sevindim. |
Gepettoys UD2196A Büyük Çift Taraflı Dağ Aracı 258 TL (2. sayfa)
-
-
Allah bağışlasın ama dikkat etmek lazım:
haberler.comAnkara'da kafası bazaya sıkışan çocuk öldühttps://www.haberler.com/haberler-ankara-da-kafasi-bazaya-sikisan-cocuk-oldu-14462234-haberi/ -
Allah rahmet eylesin, Rabbim ailesine sabir versin. Haklisiniz hocam çocuklar için hep tetikte dikkatli olmak lazim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Videodaki ürünün kutusu kumandası ve pili farklı. Hatta aracın kasası bile farklı. Ben hevesimi aldım iade talebi açtım. 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kumandadaki orta tuşa bas düzelir
bende de öyle oldu basarken sağa sola ortaya bastım düzeldi
bu paraya şaka gibi bence iyiki almışım
Yok hocam ya. Orta tuşa bastım kapattım açtım ama yine de bir süre kullanınca sağa doğru çekmeye başlıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim arac henüz gelmedi ama kesinlikle dediğinize katiliyorum. Hatta gelince pili söktakla ugraşmayayim diye pil kablosuna uydurabilirsem bir soket lehinleyip dişardan şarj etmeyi düşünüyorum. Bakalim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de almayı düşünüyorum ama şarj olayı canımı sıkıyor. Araca daha güçlü bir batarya takılabilir mi?
çok benzeri bir aracım vardı,büyük batarya almıştım ama araç bozuldu,o bataryayı buna takıp kullanacagım.soket vs aynı 4,8v
30 dakika oynuyordum zamanında bu sonradan aldığım batarya ile
aslında sizde soketi kullanıp yaparsınız sonuçta normal sarjlı kalem pil ama sallantıdan dolayı benim lehimler hep kırılıyordu bende aşağıdaki gibi hazır bir şey almıştım
urun.n11.com4.8v 1800mAH GP Oyuncak Araba Bataryası Siyah Soket Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/araba-aksesuarlari-ve-yedek-parca/48v-1800mah-gp-oyuncak-araba-bataryasi-siyah-soket-P433297379 -
Sök takla uğraşmaktansa bunu almak çok daha mantıklı.
Araç simdi geldide bu bendeki gibi 4.8v degil 7.4v imis
bilginiz olsun
tesekkurler, ben de simdi bir tane aldim.
-
ürün sabah geldi,3-5 dakika kullandım bana çok uyduruk ve gürültülü geldi
aşağıdaki modelden kullanıyorum,çok daha güzel diyebilirim
urun.n11.comArazi Kaşifi Crawler 4x4 1/18 Off Road Uzaktan Kumandalı Araba Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/uzaktan-kumandali-araba/arazi-kasifi-crawler-4x4-118-off-road-uzaktan-kumandali-araba-P439829539 -
Hocam gaz ayarı var mı yoksa tek kademe mi? Yani tetiğe az bastığında yavaş çok bastığında hızlı gidiyor mu?
Gaz ayarı var mı yoksa tek kademe mi hızı?
Gaz ayari yok,tek kademe
Keşke olsaymış, ben de bizim oğlan için bakıyorum (tabi öncelik kendime: ))
Kademeli olsa kontrolü daha keyifli olurdu.
hangisinde gaz ayarı yok? diğerinde mi yoksa gepettoys olanda mı?
-
hocam biraz daha detaylı kıyaslayabilir misin ona göre senin attığından alayım. başlıktakinin görüntüsü daha güzel geldi sadece :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X