Şimdi Ara

Gerçek 5.1 usb ses kartı almak istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben 1 senedir notebook kullanıyorum ve Realtek High Definition,stereo çıkışlı(gerçek 2.1 çıkışlı) ses kartı var.Ben devamlı 5.1 yada 4.1 çıkışlı flimler izlemekteyim fakat ses kartım desteklemediği için creative 4400 hoporlorüm gerçek 4.1 çıkışını sağlayamıyor ve bundan ötürü ben de stereo ses kartına birleştirici jack takarak hoporlörümden 2.1 performans almaktayım:(

Fiyat olarak bütçeme çok uygun olan 5.1 ses kartı aramaya başladğımda karşıma en hesaplısı creative çıktı

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=218&productid=bd60587

Adersinde görüldüğü üzere 5.1 ses kartı denilmekte ama sayfadaki yorumalrı okuduğumda aklımı karıştıran şeyler yazıyordu.

Ben bu ses kartından gerçektende 5 kanaldan da ayrı ayrı ses alabilirmiyim yoksa teknolojinin nimetleirni kullanarak sahte 5.1 mi?

Siparişi netten vereceğim çünkü hesaplı geliyo bu yüzden emin olmam gerekiyor.

Önerileriniz varsa açığım:)

Şimdiden teşekkürler...

• Ben o ürünü aldım hemen geri iade ettim.çünkü X-540 ta kullanmak için aldım fakat 5.1 çıkışı sadece optik çıkış var.Analog çıkış sadece stereo cıkısı mevcut. Bende araştırıyorum fakat uygun fiyatli usb 5.1 ses kartı bulamadım henüz.
  • http://tr.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=206&product=10702&nav=5

Bu linke bir göz atın isterseniz isteklerinize cavap vermezsse piyasada bundanda uygun fiyatlısı yok kesin diyebilirim çünkü çok araştırdım.Daha sonra Creative NX ve SX EXT geliyor o zamanda birza fiyat artıyor tabi
  • http://tr.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=9103

speedy35 vermiş benden önce

ben sayfa açık beklerken hızlı davranmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 9 Ekim 2007; 14:42:04 >

• Yazılımcı online adımız niye speedy ses kartı dedikmi akan sular duruyor 2 sene bir araştırmam oldu bir soru geldimi direkt cevaplama hissi oluyor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 9 Ekim 2007; 14:45:09 >
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ama deidğiniz gibi pahalıya mal olcak bana işte:(

Benim notebookmun ses kartı Realtek Intel High Definition Audio (Azalia) 82801G (ICH7 Family) High Definition Audio

Ben bu ses kartına dijital 4.1 yada 5.1 vs hoporlor seti alırsam gerçek olarak desteklermi?Bu konularda biraz cahilim ama inanın 1 saatten beri araştıyorum ama hiç bir şekilde açıklayıcı bir yazı bulamadım...

Not:Şuan kullandığım ses sitemi Creative 4400 yani anolog diye bilinir.Daha önceki yazılarımda belirttiğim gibi ses kartına birleştiriciler takarak 2.1 performan almaktayım...

Teşekkrüler....
  • Arkadaşlar bilgisi olan yokmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.