Şimdi Ara

Gerçek bal markası arıyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
15
Favori
130.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anzar balı, verimi çok az olan bir baldır net olarak yılda ne kadar bal üretimi olduğunu bilmiyorum ama piyasada yıllık üretimin 5-6 katı anzer balı adı altında bal satıldığını biliyorum...
    İsim yaptığı için her yerde anzer balı buluna bilir. ama gerçek anzer balımıdır ?
    Anzer balının bukadr yüksek fiyattan satılmasının bir nedenide isim yapmış olmasıdır.

Ben Atvinde arıcılıkla uğraşıyorum kestane balı üretmekteyim balım anzer balından daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim. kıyaslama analiz için kendi balımdan numune gönderirim bulabiliyorsanız gerçek anzer balı ile tat ve doğallık olarak karşılaştırırsınız

Saf doğal katkısız Kestane balı(acı bal ilaçlık) çicek balı (tatlı bal sofralık).
    BEN BALIMA GÜVENİYORUM ALMAK İSTEYEN AMA EMİN OLAMAYAN VARSA ÜCRETSİZ NUMUNE OLARAK KESTANE BALINDAN GÖNDEREBİLİRİM. İYİ OLUP OLMADIĞINA KARARI SİZ VERİN...
    (sahte bal üreticileri gibi elimde tonlarca bal olmadığı için max.20 kişi için ÜCRETSİZ numune bal gönderebilirim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan._ -- 16 Temmuz 2014; 5:08:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

arı vız vız vız arı vız vız vız ege bal yiyıınızzzzzz

Bunu yazmaya gelmiştim , gidiyorum.
  • BİTLİSİN AHLAT İLÇESİNDE KENDİMİZ İÇİN ÜRETTİОİMİZ BALIN İHTİYAÇ FAZLASINI SATIYORUZ %100 DOОAL ORGANİK BALDIR SAF KAFKAS ARILARININ YAPTIОI BALDIR.TAHLİL YAPTIRABİLİRSİNİZ HERHANGİ BİRŞEY ÇIKARSA TAHLİL ÜCRETİ İLE BİRLİKTE GERİ ALIRIM. 250 KG KADAR İHTİYAÇ FAZLASI BALIMI MEVCUTTUR İSTEYEN ARKADAŞA GÖNDEREBİLİRİM. KG FİYATI 50 TL DİR. FİYATIM HERYERE VE HERKESE SABİTTİR. NOT.ÜRETTİОİMİZ BAL HAVA SICAKLIОI VE NEME BAОLI OLARAK BİR MÜDDET SONRA KİRİSTALİZE OLUR. GERÇEK ÇİÇEK BALI MUTLAKA KİRİSTALİZE OLUR BUNA DİKKAT EDİN YADA TARIM BAKANLIОININ 2000/39 SAYILI BAL TEBLİGATINA BAKIN
    ADRES:AHLAT ARAS BASTON ATÖLYESİ
  • köylerde de katkı yapılıyor bizim köyde de bir kaç balcı var ama onlardan almıyoruz mesela. tabi düzgün olan vardır ama tanımadıktan sonra herkes benim balım iyi der. gerçekten tanıdık varsa ondan alın.

markaya gelince bence marketten alınabilecek tek marka balparmak. en azından avrupa'da falan ödül almış yılların markası ismine leke sürdürmek istemez
  • köyden akraba filan varsa ona söyle asıl ballar köylerde hiç marketten filan almayın derim iyi günler saygılar
  • Kestane balıdır balın hakikisi
  • xmania X kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba elinizde şu anda bal var mı? Ve de suni petek veriyor musunuz acaba kovanlara? Yoksa arının kendi yaptığı petek mi? Marketlerde alıyoruz tadından hariç sakız gibi ağzında kalıyor petek ve bunun üretildiği madde oldukça zararlı deniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Hyde -- 3 Mart 2015; 20:37:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 liraya kestane bali var saf hemde cok yararli marka degil

• potur kullanıcısına yanıt
    ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

?????

??

• potur kullanıcısına yanıt
    Kim satıyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Kim satıyo ?

Bir abimiz kendisi yapiyor kestane bali sile yenikoyde her taraf ksmestane agaci katkisiz

• sonneillon kullanıcısına yanıt
    Hakiki bal istiyorsan Marka disi civar yerlerde bu isi yapan Adamlardan alicaksin serbetsiz ve saglam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asya bal

• Auckland kullanıcısına yanıt
    Slm, Anzer balını paranız olsa da alamazsınız. Kooperatif yoluyla satılır, her yıl çok az miktarda üretilen bu bal için tahmini 5 yıl önceden sıraya girmeniz lazım. En son duyduğumda kilosu 950 tl idi. Rize ayder de amcamla gittiğim bir balcının bu balı 250 gramlık kavanozda ve kasada sakladığını görünce olayın ciddiyetini anladım. Benim için bal memleketten (Artvin Arhavi ) getirdiğim kestane balıdır. Tadı kekremsi, koyu kahve renkte ve ilk yiyenlerin ''acı bu bee" dediği kestane balıdır. Kahvaltılık değil ilaçlıktır. Güvenmediğiniz kimseden asla bal almayın. Tadına bakarak ayırt edemezsiniz. Arkadaşın dediği gibi sadece lab da analizi yapılabilir. Tv de bal reklamı görürseniz aman ha uzak durun. Saygılar

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes hakiki bal dogu karadenizde var rizede ve artvinde rizede anzer balı var iyi baldır artvinde peri balı var ama o çok pahali f1 pilotları futbolcular boksörler kullanıyor

• Değerleri bal tüketicileri, bakıyorum da bal üreticilerine ve satıcılarına güven kalmamış gözüküyor. Durum hiç de öyle değildir. Bu piyasada kaliteli bal üretip satanlar da vardır. Bunuları unutmamak gerekir. Bunun yanında bal alırken biraz da keseye dokunmak gerekir. En ucuz bal ayçiçek balıdır. O bal da ortalama kg olarak 20 tl dir. Kaliteli çiçek balı alıcaksanız en az 50 lirayı gözden çıkarmış olmanız gerekiyor. 50- 100 Tl arası çok kaliteli ballar vardır. Balda kalite standartları sakkaroz(çay şekeri), diastaz ve prolin değeri, ayrıca toplam polen sayısı önemli kıstaslardır.
    www.balanzer.com
  • ksf kullanıcısına yanıt
    Anzer Balının 2015 yılı resmi fiyatı 850,00 Tldir. dışarıdan duyduğunuz bilgileri doğru bilgi gibi sunmayalım. Anzer Balı, ve Anzer Poleni gerçek üreticisi ve aynı zamanda Rize, İkizdere Anzerliyim. saygılarımızla
    www.balanzer.com
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.