Şimdi Ara

Gerçek bal markası arıyorum (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
15
Favori
130.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu binboğa çiçek balı ile anavarza çiçek balı aynı kalitede mi.ikiside Adana Kozan'da üretiliyor.bu konuda
    düşünceleriniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • economist52 kullanıcısına yanıt
    Cebel Bal’da asla hile yok

%100 hakiki katkısız doğal hakiki koruyucu renklendirici yabancı madde içermeyen baldır

Hiçbir kara listede hiçbir zaman yer almadı

Kendini bal ürettiğini iddia eden markasız yerel bal satıcılarının pek çoğu belli oranda glikoz sakkaroz C4 şekeri vs. suni şurubunu basıyor.

• Gerçek bal ancak analiz yoluyla belli olur. Analiz raporlu olanlardan almak gerekiyor.

• Ancak gerçek bir ülkenin gerçek balı olur.

•  Gerçek bal markası arıyorum

Bu tarz ballar güvenilir midir acaba ?

• Köyünden direk satan falan olmadığı sürece pek düzgün bal bulamazsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflixte bal ile ilgili belgesel var gıda suçları adı altında tavsiye ederim izlemenizi. Kolay kolay bal almazsınız.

• Arkadaşlar,

İnanın, çok farklı ballar denedim pahakıdan ucuza, bugüne kadar yediğim en iyi bal organik fanus marka baldı.

Zamanında marmaristen köylüden de aldım tadarak (Turgut köyü) , çok güzel baldı, adam ikinci kavanozu dandik bal kakalamış. yakaladıklarını domaltıyorlar.

Fakat 5 ay önce yeni bir marka keşvettim, sizlerle paylaşmak istedim. "Kooperatif balı". Sadece migroslarda satılıyor ve 850 gr kavanozu 18-19 lira.

Yemin ederim tattığım kullandığım en iyi ballara taş çıkarır. Fiyatına bakıp burun kıvırmayın, küçük kavanoz alıp bir tadın. Dünyanın parasına satılan ballara kafa tutar. sitesinden araştırın kooperatifbali nokta com, her türlü sertifika belgesi var.

Öyle köylünün gö tünü kaşıyıp süzdüğü bal değil, Arkasında bir kooperatif ve üretim tesisi var en azından.

Sonra düşüncelerinizi yazın, merak ediyorum.

sağlıcakla

• AdReNaLiN.int kullanıcısına yanıt

tabii ki güvenilir

• Şahsen hiçbir markaya ve satıcıya güvenmiyorum o yüzden yıllardır bal yemiyorum arkadaşlar. Cidden güvenilir bal bulan var mı aranızda merak ettim ?

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

yaxdım ya yukarıya heisenberg

• santi74 S kullanıcısına yanıt

Görmedim hocam. Eve geçince bakarım, tşk ederim.

• Gerçek , doğal kaliteli bal ve polenin doğru adresi Anzer Arıcılık .Ayrıca Rize çayları nurçay, doğuş çay, çaykur çay çeşitleriniz uygun fiyattanKredi kartıyla 3 D güvenlik sistemiyle alabailirsiniz. www.anzeraricilik.com.tr

• trafocu kullanıcısına yanıt

Değerli kardeşim organik doğal şekersiz bal bal gibi de olur. Üretimde arıya besleme yapmazsan gerçek , kaliteli ve şekersiz bal elde edersiniz.

www.anzeraricilik.com.tr

• Hakiki, gerçek bal yemek istyorsanız anzer arıcılık size yeter. Denemeden bal yedim demeyiniz.

Kredi kartıyla satış yapılmaktadır. Hızlı kargo hizmetiyle www.anzeraricilik.com.tr bir tık uzağınızda

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.