Şimdi Ara

Gerçek bal markası arıyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
15
Favori
130.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anzer

Anzer Balının 2015 yılı resmi fiyatı 850,00 Tldir. dışarıdan duyduğunuz bilgileri doğru bilgi gibi sunmayalım. Anzer Balı, ve Anzer Poleni gerçek üreticisi ve aynı zamanda Rize, İkizdere Anzerliyim. saygılarımızla
    www.balanzer.com

düzeltme için teşekkür ederim.
  • ksf kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz, işimiz bu ,elimizden geldiğince vazifemizi yapmak görevimizdir.
  • sonneillon kullanıcısına yanıt
    İstanbulda bal üretileri birliğinden ya da sarıyerdeki bal kooperatifinden bal temin edebilirsiniz. Bu arada bal üreticilerini karınca kararınca desteklemiş olursunuz. Afiyet olsun

www.balanzer.com
  • bir kaç iyi arıcı tanıyorum . arıcıların en çok korktuğu şey arıların hastalanması zayi olması vs idir bunun için bilinçsizce ilaçlama yaparlar. şekerli su vermiyorum dese bile ilaç vermiştir. onun için bal yerine antibiyotikli bal alırsınız. şuan türkiyede yenebilecek tek bal balparmaktır. . çünkü bal üzerine laboratuvar kuran Türkiyede sadece bu firmanın vardır. ilaç vs kullansa bile insan sağlığına zarar vermeyecek değerlere indirebilen bir firmadır. ben hep petekli bal alırdım hala var tüketime hazır . fakat bal mumunun çok zararlı olduğunu ve insan midesi tarafından sindirilemeyeceğini araştırmalarım sonucu öğrendim hali hazırda 2 3 kilo da var . bilmiyorum. ya Türkiyede neden herşey sorun ağlamak istiyorum :D:D
  • arkadaşlar merhaba kendi ürettiğimiz 2300 rakımda hakiki orjinal katkısız Bingöl Balı vardır.
    iade garantilidir beğenmezseniz idadesi mevcuttur
    isterseniz faturada kesebilirim
    şekerleme olursa geri gönderin yenisiini alın bu kadarda garanti veriyorum
    ürünlerimiz patentli ve tüm belgelere sahiptir.

kestane balı 130 tl
    çiçek balı 50tl

ulaşmak isteyenler burdan ulaşabilirler: ysevgi23@gmail.com
  • Kıymetli arkadaşlar hala organik bal arıyorsanız. Bize ulaşın. Adresinize kargolayalım. Organik süzme çiçek balı, petekli ve karakovan balı mevcuttur.
    Tel: 0507 788 56 47
    https://www.facebook.com/organikticaret/
  • Güncel ...

Hakiki kestane balı arıyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronica

Güncel ...

Hakiki kestane balı arıyorum ...

merhabalar
    muğla köyceğizde 1000 adet arıcı bulunmnaktadır. bizler bu arıcıların ürettiği balları alıyoruz analiz ediyoruz ve paketliyoruz.
    www.koycegizbali.com
    ballarımız
    çam balı
    çiçek balı
    narenciye balı
    kestane balı
    sedir balı
    püren balı
    kekik balı
  • electronica kullanıcısına yanıt
    Dilaver beyden alın, ben aldım memnunum.

https://forum.donanimhaber.com/bal-ulkesi-ucretsiz-kargo-ve-polen-hediyesi--26694411
  • Gerçek bal markette orada burada bulunmaz.

Gerçek bal dediğini almak için millet sıra bekliyor.

Gerçek bal markete toptancıya düşmez, gerçek bal yok sattığı için kimse elindeki gerçek balı satmak için kampanya falan yapmaz.

Bal meraklıları bu bilgiyi aklınızda tutun.
  • doğal ve katkısız bal marketlerde bulunmaz. tvlerde satışı yapılan ıvır zıvırlar da gerçek bal değildir.
    büyük şehirlerde şarküterilerde petek halinde satılan ballar da doğal değildir.

gerçek bal istiyorsan balın doğal yollarla üretildiği bölgelere bir göz atman gerek. doğu karadenizde artvin ve rize, toroslarda karaman ve konyanın güney ilçelerinde, doğu anadoluda hakkari ve tunceli de bulunabilir. tunceli ovacık komünist belediye başkanının organik bal üretimini teşvik ettiği haberlerde çıkmıştı. bunların dışında organik bal başka illerde vardır ama tam bilmiyorum.

toros balları, "geven" denilen yöreye özgü dikenli bitki türü ile kekik esansını taşır ve aroması çok güzeldir.

doğu karadeniz balları zaten anzer ve ayder balı ile ün yapmış. ancak anzer balı çok pahalı. ayrıca tad olarak ağır öyle kaşık kaşık yiyemezsin boğar adamı.
    doğu karadenizde daha hafif ve makul fiyatlı olan kestane balı da meşhurdur. tavsiye ederim kesinlikle. ben artvinde yaşamaktayım ve her ay 1-1,5 kilo tüketirim. ay boyunca buzdolabında saklamama rağmen hiç şekerlenme olayı gerçekleşmedi.

ancak çoğu bal üreticisi verimi artırmak ve arının ölmemesini sağlamak için belirli dönemlerde şeker takviyesi yaparlar. bunu da unutmamak gerekir.

• Satam sana kardş 10 kavonoz bal 100 tl. Anam avradım olsun gerçek bal.
  • www.ntv.com.tr
    "Süzme bal diye satılan ürünlerin hiçbiri bal çıkmadı" | NTV
    http://www.ntv.com.tr/saglik/suzme-bal-diye-satilan-urunlerin-hicbiri-bal-cikmadi,EXgy4X9w20iEqDkMCqKghw

Böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorum.

• Gözlerinizi reklam uğruna onlarca cümle kurarak yormayacağım. Bir kaç cümle yazarak ürünümün açıklamasını yapacağım izninizle...

Satışa sunduğum bu balın şatafatlı kutusu , kavanozu ve markası yok. zaten kalite özüyle belli olur ambalajıyla değil.
    Saf ve doğal bal arıyorsan, şifa niyetine hastaya organik çiçek balı arıyorsan , bal yemeyen çocuğunun bal yiyeceğine şahit olmak istiyorsan ve en önemlisi bu balı istediğin laboratuvara götürüp test ettirdiğinde bana verdiğin parayı "helali hoş olsun" diye haykırmak istiyorsan işte sana %100 organik doğal çiçek balı, buyur al.... Muğla-Sivas-Konya-Adana-Amasya bölgelerinde arılar dönemlerine göre gezdirilerek otlatılıyor ve bu şekilde temin edilen bir baldır... yani bir tek bölgeye bağlı bir otlatma söz konusu değildir..

Bu bal öyle abartılı bir fiyata da sahip değil kilosu 50 tl (2017 yılı boyunca) ... Lütfen 50 tl ye organik bal olur mu falan demeyin buyrun alın ,bal yiyin ….özellikle çocuklarınıza ve iç hastalığı olan hastalarınıza yedirin.

Yemin ederek iş yapmak esnaf erbabına yakışmaz , çünkü esnaf adam yalanla iş yapmaz. sadece şunu diyebilirim ; bugüne kadar bir çok insana bu size göndereceğim balı sattım ama tüm samimiyetimle söylüyorum bir çoğu hâlâ benden tekrar istiyor ve bir tanesinden bile aykırı bir şikayet duymadım.

Çünkü ben her zaman onlara “istediğin laboratuarda test ettir” garantisiyle sattığım bal için garanti verdim… Ve bin şükür vicdanımda rahat kazandığım paranında bereketi yetiyor bana…

Siparişleri hafta sonları gönderebilirim çünkü şehirde yaşamıyorum ..yaşadığım yer kuş uçmaz kervan geçmez kırsal bir yer. Şehre 70 kilometre… hafta sonları şu an için sadece kargo imkanıyla gönderebilirim (cumartesi gönderirim pazartesi gelir)…fakat ilerleyen zamanlarda bir çok şehirde daha hızlı size ulaşmasını sağlayabilirim…. Uygun bir kap içerisinde size gönderim yaparım….Petek değil sadece süzme bal elimde bulunmaktadır….bu organik bal için stoklarım sınırlıdır bunuda bilmelisiniz…. Şimdiden Afiyet şifa olsun insALLAH…..

Fiyatı 50 tl yazarak müşteriye aracısız bu ürünü ulaştırmak istemem tek amacımdır

• Fiyati azalan sekilde yapin. Guzel cesitler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar bız kars ılınde cıcek balı uretımı yapıyoruz balımız oyle cok degıl kg la olculebılecek kadar isteyenler irtibata gecebilir 05396702711
  • ummankara U kullanıcısına yanıt
    çok fazla yemin ve dini ifade kullanmışsınız ama ortada somut hiçbir veri yok. balınızı nerede, ne şekile ürettiğinizi gösteren resimler koyun. altına balınızın resimlerini ekleyin. ortada somut bir şey görmek isterim. zira en çok din-iman diyenler dolandırdı bizi
  • boombip kullanıcısına yanıt
    verdiğim açıklamamda problemler olabilir... bu konuda yorum yapmayacağım.. Şöyle yapalım; sen bana özelden adres at ben sana bal'ı bedava göndereyim .ve istediğin laboratuvara götür test ettir .. şayet anlattığım gibi bir bal değilse beni rezil et.... ve ayrıca göndereceğim baldan para da istemiyorum... Helali hoş olsun afiyet ile ye...... özelden adres göndermeni beklıyorum ...
  • Valla kimseye güven olmuyor ama gerçek bal bulursanız senelik alın. Teneke, kavanoz dolu dolu alın, başka yerde bulmak zor. Zaten bal bozulmuyor, yıllar sonra da aynı balı yiyebilirsiniz.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ummankara -- 11 Mart 2019; 15:12:37 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.