Şimdi Ara

Gerçek dram önerileri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ana konusu dram olan öneriler yapabilirmisiniz acaba 2 tip dram tarzı isteyeceğim...

Ilki izleyenler bilir; Bridge to terabithia (terabithia köprüsü) tarzı, Pan's labyrinth (panın labirenti) tarzı müzikleri şaheser olup insana hem tatlı bir tebessüm katıp hem içini burkacak tarzdan

Ikincisi daha ağır dramlar üzerine insanın içini karartacak ağlatacak film.

Bugüne kadar çok fazla dram izledim hala öyle oyüzden sadece biraz örnek vermek istiyorum

Miracle in cell no.7 (7. koğuştaki mucize) hakikaten mucize gibi bir filmdi hele sonu...
    The brotherhood of war (kardeşlik yada kardeşlik savaşı diyim) izlediğim en iyilerden yada en iyisi diyebilirim çok ağırdı
    The boy in the striped pyjamas (çizgili pijamalı çocuk)
    Black (siyah) gerçekten mükemmeldi hiç bir insan evladı anlatamaz izlemek hatta yaşamak lazım umut...
    The danish girl (danimarkalı kız)
    The green mile (yeşil yol) eski başyapıtlardan
    The shawshank redemption (esaretin bedeli) eski başyapıtlardan
    My girl (kız arkadaşım) eski ama mükemmel
    A moment to remember (hatırlanacak bir anı)

Izlediklerimin bir kısmını yazdım bu tarzlarda birsürü önerebilirseniz çok sevinirim daha bunlar gibi birçok film izlediğim için birden fazla yazarsanız sevinirim. Lütfen romantik komedi, dram olmasın olursada A moment to remember (hatırlanacak bir anı) yada You're not you (sen, sen değilsin) tarzı olursa iyi olur.

Not; Kore benim için dünyada tek her konuda onlardan olursa dahada çok sevinirim ama heryerden olur TR hariç :( :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loneytunes -- 15 Kasım 2016; 18:32:33 >

• ateş böceği mezarlığını kesin duymussundur. Film degil ama animasyon. Aglayabilme ihtimali yuksek

Bir zamanlar amerika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateş böceği mezarlığını duymuştum ne olduğunu bilmiyordum izlicem. Bir zamanlar amerika izledm müziği yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: loneytunes

Ateş böceği mezarlığını duymuştum ne olduğunu bilmiyordum izlicem. Bir zamanlar amerika izledm müziği yeter :)

En kisa zamanda izleyin izledikten sonra gelip burada anime hakkkindaki yorumunu bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 15 Kasım 2016; 19:31:39 >
  • Tom Hanks'in başrolde olduğu Captain Phillips. Gerçek bir olay. Hafif gerilim, dram, aksiyon, hepsinden biraz var. Mutlaka tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pursuit of happiness gerçek bir olaydan alıntıymış

• Sully

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer önerileri izledim onuda bugün izliyorum yorum yapacağım teşekkürler

Pursuit of happiness Umudunu kaybetme izlemiştim hala izlerim bazen süperdi
  • Selam yeni yazabiliyorum kusura bakmayın. Film fena değildi iyiydi ama çizgi film sevmiyorum pek yada anime falan ondan pek ilgimi çekmedi sanırım ama kötü değildi teşekkürler :)
  • Hunt

• The Man WhoSoldTheWorld kullanıcısına yanıt
    Jagten (Onur savaşı) diyorsanız izledim teşekkürler
  • kış uykusu aradığınız film

• quote:

Jagten (Onur savaşı) diyorsanız izledim teşekkürler

Evet hocam ne demek.

• Favorilere ekledim,
  • Dr.M D kullanıcısına yanıt
    Türk filmiymiş fakat en önemlisi Haluk bilginer' e ait bu yüzden kesin izliyeceğim teşekkür ederim
  • quote:

Türk filmiymiş fakat en önemlisi Haluk bilginer' e ait bu yüzden kesin izliyeceğim teşekkür ederim

cannes festivalinde altın palmiye ödülünü de aldı aklınızda bulunsun. Filmde bir sürü detay var iyi izleyin.

• Şindlerin Listesi

• Dr.M D kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin bu akşam sakin kafayla izleyeceğim cok teşekkürler canım
  • İzlemiştim 90 lı yılların filmleri bir başkaydı teşekkürler :)
  • Bide One Flew Over The Cuckoos Nest (guguk kuşu)var ağlatmıştı :(
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.